פרקי השבוע.

chen010189

New member
פרקי השבוע.

1)הפרק שהכי אהבתם: 2)הדמות שעשתה את השבוע: 3)הדמות שהרסה את השבוע 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר?16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!!!

1)הפרק שהכי אהבתם: אהה... נראה לי את של היום 2)הדמות שעשתה את השבוע: ניני וניצן 3)הדמות שהרסה את השבוע: אמ.. מולי? 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: היום עם דורי ואדם..!! קורעע 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: עם ניני כשהוא דיבר "אל איה" 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: אה.. לא היו ממש.. אבל נראלי של אבי ומיקה 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? רוברטו 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? במסיבה של אבי! 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? אף אחת, שדניאל ילך לחפש לו חיים מאשר לרדוף אחרי כל בחורה שהוא רואה 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? עושה טעות 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? צריכה 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? לא היה צריך 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? לא צריך 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? אני חושבת.. משהו שקשור לאיה 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? כן16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? חזקים 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? ניצן 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? כן, זה הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות, הרי לא יראו אותה, ולא ישמעו אותה 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? אחלה סיום! מבהיל ומותח! 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? יא זבל

n i t z a n15

New member
עונה! ../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif

1)הפרק שהכי אהבתם:היום בהחלט! היה קורע
2)הדמות שעשתה את השבוע:דורי
3)הדמות שהרסה את השבוע:אף אחת.. 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם:בבית של אדם ,התכוננות למבחן או מה שזה לא היה חחח
5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם:יום הולדת של ניני לבד
6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם?ת'אמת לא ראיתי את זה בכלל חחח
8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות?של אבי
9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת?רוני
10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו?עשה טעות
11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה?לא צריכה
12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה?צריך 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך?לא צריך
14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר?בטוח
16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)?חזקים
17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית?ניצן תופסת את המקום של איה
18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? לא כל כך
19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)?פשוט הייתי זורקת עליו משהו חחח

רחמוס

New member
עונה!

1)הפרק שהכי אהבתם: פרק 90.. של היום..פרק מוותח! 2)הדמות שעשתה את השבוע: ניני ודורי..דורי הוא כזה מצחיק 3)הדמות שהרסה את השבוע: נטשה..למה להיות מניאקית?!? 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: של היום פרק 90..עם אדם ודורי על הקטע של רחל ויעקב..ליד הבאר..חחחחחחח 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: ניני שהוא בכה על איה! 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: יומולדת של ניני 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם?: אולי איה חזרה הביתה!! אבל זאת רק הייתה תמר..אוףף 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות?: של אביי..היה הכי מגניבב 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? אף אחת..דניאל זבל! 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו?: חבלל 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה?: צריכהה ושתזרוק אותו מהרר 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה?: צריך זה עזר לו מאווד 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך?: לא יודעת.. 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)?: כי הם הכי קרובים לאיה...(= 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר?: עוד לאא..הוא רק התחיל.. 16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)?: חזקים ביוותר! 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית?: שתיהם..ניצן ממש חמוודה..ושתהיה עם דוורי ..הלוואי הם כל כך חמודים ביחד 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם?: כןן..אבל זה לא ברור על החול 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)?: סיום מאוד מוותח..מעניין מי זה?!? 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל?: סטירה ומהרר..חתיכת זבל..למה לבגוד ברוני?? היא כזאת נחמדה..וגם לנטשה מגיע סטירה!!

Rioter

New member
פרקי השבוע. ../images/Emo12.gif

)הפרק שהכי אהבתם: לאזוכרת. אני מניחה של היום? (הכל התערבב לי במהלך השבוע, עד עכשיו :O)
2)הדמות שעשתה את השבוע: ניצן / דורי / איה.
3)הדמות שהרסה את השבוע מולי >> קרצייה.
4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: "היי, אז בואו נביא את דניאל לכאן, נחתוך אותו לשניים, ונראה מי תקפו. ראשונה!"
5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: כשניני דיבר לאיה אצל הפסיכולוגית.
6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: ממ.. יום הולדת של ניני, כשהכל קפא, וראו את הטלפתיה בעיצומה בינו לבין איה.
7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? רוברטו.
8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? אף אחד, אני לא מגיעה למקומות שאני לא רצוייה בהם.
9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? לא אכפת לי, שיעשה מה שטוב לו. גם ככה אנלא מתה על שתיהן.
10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? לכל אחד מותר לטעות, השאלה היא איך הוא מכפר על הטעות הזו.
11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? צריכה לדעת. האמת תמיד עדיפה, גם אם היא לא כמו שאנחנו רוצים שהיא תהיה.
12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? לא, חבל להטעות אותו.
13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? לא מכירה את כל הנתונים, לא מודעת לכל החסרונות והיתרונות. לא יודעת.
14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? אין לי מושג.
15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? אני מניחה שלא.
16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? חלשים, לעומת פרקי הקאזינו.
17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? השילוב של שני האירעים הוא המנצח.
18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? חחח לא שהייתה לה ברירה כל כך לפתרונות אחרים.
19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? מה אני אמורה לחשוב?
20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? "אה.. דניאל מותק, תבדוק אם אני במטבח. מה? בדקת? אני לא שם? עבדו עלייך! תבדוק שוב! *בורחת*" :)

chen010189

New member
גם אותך המשפט הזה קרע??../images/Emo6.gif

מיקה, תמיד אהבתי את היציאות שלה...

hilasapir

New member
ולאחרונה גם לדורי יש יציאות....

בעונה הראשונה הוא היה דפוק אבל עכשיו......ררר (סליחה על הגניבה נדבקתי חחח...)

Rioter

New member
תמיד היו לו יציאות,

פשוט רק עכשיו התחלת לשים לב.

hilasapir

New member
לא...

תמיד שנאתי את היציאות שלו...הם היו צינים בצורה מעצבנת ומטומטמת.... ולא יודעת הוא היה דמות מעצבנת פחד....ועכשיו הוא ישתנה....

chen010189

New member
ה../images/Emo210.gifשולט

1)הפרק שהכי אהבתם:89 2)הדמות שעשתה את השבוע:ניני 3)הדמות שהרסה את השבוע:דניאל 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם:היום, עם הטלפון 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם:דדי מדבר אל איה, בגוף שני... ובוכה 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם:הקטע עם אילן ורוני, דווקא אהבתי(למרות שממש לא הייתי רוצה לראות אותם שוב יחד) 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם?רוברטו 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות?מיקה 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת?אף אחת 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו?עשה טעות... אני ממש לא הייתי רוצה לראות עוד פעם את הסיפור של "ההיא רבה איתו ומשלימה עם ההיא, ההוא מקנא בהיא..." וכו'.
11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה?לא צריכה, שלא יתחיל הסיפור מלמעלה 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה?לא 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך?צריך, שיהיה אקשן
!
14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)?לא יודעת, אבל זה בטח קשור באיה... 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר?זה היה צפוי, הייתי בטוחה שיזכירו אותו שוב... 16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)?שבוע יפה לגמרי! 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית?עכשיו הקטע שניצן מתחילה לתפוס את המקום של איה מעניין... 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם?לא בטוחה שמטוסים יוכלו לראות אבל שווה היה לנסות... 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)?מותח בטירוף! 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)?אוי אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.

Super Chuly

New member
לא היה

הפרק הראשון של העונה השנייה המשיך כחצי שנה לאחר מאורעות פרק 59, ולכן לא ראינו, לא שמענו ולא ידענו דבר על יום הולדתה של מיקה, עד היום... וחבל, אבל לא נורא... ליהי :)

chen010189

New member
אבל רמזו לנו עליה. ../images/Emo3.gif

"טוב אתם באים אליי ביום שישי?" "למה, מה יש?" "יום הולדת לי כאילו?"

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo41.gif

)הפרק שהכי אהבתם:של אתמול ושל היום(89+90) 2)הדמות שעשתה את השבוע:ניני- ללא ספק
3)הדמות שהרסה את השבוע:דניאל...
4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם:של אדם ודורי בהתכוננות לתנ"ך....זה היה קורע
5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם:אצל הפסכולוגית- כשניני כאילו מדבר עם איה
6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם:זה לא בדיוק רומנטי זה יותר יפה...הקטע שדגנית מנסה לשכנע את ניצן ללמוד תנ"ך ויותר הקטע שהיא לומדת תנ"ך עם דגנית
7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם?ישר חשבתי על תמר....כי אמרו פסיכולוגית... 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות?בזו של ניני... 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת?אף אחת...
10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו?עשה טעות
11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה?צריכה בהחלט
12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה?היה כי הוא די משתגע מזה... 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך?צריך כי זה יציור את הסיבוכים בעלילה... 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)?לא יודעת אולי להגיד להם שאיה עדיין חיה והם יכולים להציל אותה...מאיפה לי... 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר?לדעתי זה נגמר ופשוט היו צריכים לשכנע את דדי ואבנר להפעיל את הניסוי של הלמדא קלאוד... 16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)?הכי טוב לדעתי.... 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית?ניצן תופסת את המקום של איה בבית... 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם?ככה ככה...בגלל שככה מסמנים למסוקים שצריכים עזרה והבעיה שזה בצבע של החול אז קצת קשה לראות את זה מהשמיים.... 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)?די מותח...מעניין מה הוא רותצה מהם... 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)?נראה לי שהייתי מביאה לא סטירה...כי הוןא פשוט סכסכן דוחה ומגעיל אי אפשר לסבול אותו...

../images/Emo55.gifעונה

1)הפרק שהכי אהבתם: הכל 2)הדמות שעשתה את השבוע: איה ניצן וניני 3)הדמות שהרסה את השבוע: אפחת 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: לא זוכרת 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: שניני כאילו דיבר לאיה עם תמר 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: שאבי ומקיה השלימו 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? לא קראתי את זה 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? אבי 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? רוני 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? עשה טעות 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? צריכה 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? לא היה! כי עכשיו הוא חושב שאיה מתה וזה לא נכון! 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? צריך 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? אןלי כדי להוציא מהם מיידע על השמיניה 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? עוד.. גיירא לא צפוי 16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? חלשים.. לא היה ממש אקשן לעמות הפרקים הקודמים.. 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? איה במדברר 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? לא ממש אבל מה עוד ניתן לעשות
19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? מעניין 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? הייתי אומרת לו שהוא חוצפן ובגללו שתי חברות טובות רבות!

Fergie7

New member
../images/Emo1.gifעוווווווונה!../images/Emo1.gif

1)הפרק שהכי אהבתם: אתמול, היומולדת של ניני ואיה. 2)הדמות שעשתה את השבוע: איה וניני. 3)הדמות שהרסה את השבוע: מולי, דניאל ורוני. 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: היום עם אדם ניני ודורי. 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: אתמול בסצינה בסוף, קלוזאפ על ניני. 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: לא היה משהו מעניין השבוע. 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? בהתחלה חשבתי על רוברטו, אבל הוא לא כל כך אהוב, אה? 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? של אבי, היה מצחיק. 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? נטשה. 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? טעות. (למרות שהוא ואלי סתם מעצבנים) 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? לא. 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? לא. הוא עכשיו חושב שהיא מתה
13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? לא!!! 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? בקשר ללמדא קלאוד\איה...לא יודעת. 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? כן. 16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? סתם נמתחים יותר מידי, אהבתי רק את 2 הפרקים האחרונים של השבוע. 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? איה במדבר, זה קטעים מעניינים, אבל שתחזור כבר. 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? עדיף על כלום, לא? 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? מעניין, אבל תמיד ה"מתח" מעניין והכל, ואז זה בסוף סתם. 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? סכסכן. (אבל מגיע לרוני!!! חח סתם, פשוט אני שונאת ת'דמות של רוני).

למעלה