פרקים 7,8,9

vegeta2

New member
יש המשך לפי הקומיקסים...

לפי מה שאני יודע הקיסר (פלפטין/סידיוס) חוזר, לוק מקים את מסדר הג'דיי החדש והאן סולו והנסיכה ליה מתחתנים. אבל אין סיכוי שיעשו על זה סרט, כי זה יהיה משעמם וזה יהרוס את העלילה, אני חושב שהסוף של פרק 6 יפה ולא צריך להמשיך אותו. אם ימשיכו זה סתם יהיה מאוס וסתמי, כי העלילה לא ממש מיוחדת אחרי זה.

tactical

New member
נצל"ש - אומנות השרשור

לטובת החברה החדשים אנא עיינו בתרשים המצ"ב ויישמו...

vegeta2

New member
יש המשך לפי הקומיקסים...

לפי מה שאני יודע הקיסר (פלפטין/סידיוס) חוזר, לוק מקים את מסדר הג'דיי החדש והאן סולו והנסיכה ליה מתחתנים. אבל אין סיכוי שיעשו על זה סרט, כי זה יהיה משעמם וזה יהרוס את העלילה, אני חושב שהסוף של פרק 6 יפה ולא צריך להמשיך אותו. אם ימשיכו זה סתם יהיה מאוס וסתמי, כי העלילה לא ממש מיוחדת אחרי זה.

Obi Dan Kenobi

New member
יש עוד סיבה, למה לא יצלמו.

קארי פישר, מארק האמיל והריסון פורד כבר מבוגרים, ונראים הרבה יותר מבוגרים מאיך שהם נראו ב-ANH, TESB ו-ROTJ. אני לא יודע לגבי היכולות הגופניות שלהם, אבל מבחינת מראה הדמויות - זה לא יעבוד. הרי, הבדל השנים בין סוף ROTJ לבין הקמת האקדמייה הוא כמה שנים - והמראה של השחקנים הראשיים לא מתאים.

Another Girl

New member
שלא לדבר על לא רוצים בכלל

הריסון בקושי הצליח לסחוב ל-"שובו של הג'דיי",אני בספק אם יסכים לחזור לזה שוב...

Obi Dan Kenobi

New member
"בקושי הצליח לסחוב?" כלומר..?

מבחנה פיזית היה לו קשה? אם כן, אז זה די מוזר - כי הוא הולך להשתתף ב"אינדיאנה ג'ונס 4"..

Another Girl

New member
לא מהבחינה הפיזית.

פשוט נמאס לו. האמת שהוא די סלד מלכתחילה מכל הקונספט של הסרטים וחשב שהוא די דבילי, כנ"ל גם הדמות שלו.כשהגיעה ההזדמנות בסופה של "האימפריה" והקפיאו את האן סולו,הוא ביקש מג'ורג' לוקאס שיהרוג את הדמות. למזלנו הוא סירב.
אבל זה רק דוגמה לכמה מועטים הסיכויים לראות את הריסון בסרט SW נוסף.

Obi Dan Kenobi

New member
את הסיפור הזה אני מכיר.

חשבתי שאת מדברת על יכולות פיזיות. אבל אחרי הכל, התפקיד שלו ב-ROTJ היה די מוצלח, ולמזלו, ולמזלנו - הוא לא העביר למסך את הרגשות אשר היו לו מחוץ לסרט.

sysiphus

New member
זה לא העניין המרכזי...

אם רוצים לעשות את זה עכשיו, כפי שאובי וואן קנובי שוחק ע"י שני שחקנים שונים בשני גילאים שונים, ולאף אחד לא הייתה בעיה רצינית עם זה, כנ"ל. כמו כן, תוך 10-15 שנים לא יידרשו שחקנים על הבמה, ואפשר יהיה לעשות סרט live action עם דמויות שייראו כמו בני אדם לחלוטין, אבל הם יהיו יצירי מחשב. סביר שתהיה להם בעיה בהתחלה עם נושא הבעת הרגשות (פיינל פנטסי) אבל זה ייפתר כעבור מספר שנים. בהכירנו את לוקאס, הוא יהיה בחזית פיתוח הטכנולוגיה הזו, בלי קשר להפקת הסרטים. אם הוא ירצה לעשות סרט עם לוק, ליה והאן עם "השחקנים המקוריים", תוך 10-15 שנים תהיה לו הטכנולוגיה. ובהכירנו את לוקאס (2), הוא בטח ירצה לחזור שוב לטרילוגיה המקורית וללטש אותה עוד קצת...

Chakotay

New member
איכס לא!!

גם עוד 10-15 שנים, אני אסלוד מהרעיון של סרטים בעלי דמויות ממוחשבות(דמויות ממוחשבת בלבד)! פאק! למה להרוס הכל!? עדיף כלום! בעעע הרעיון עצמו מחליא אותי, אני מפחד שלוקאס באמת מסוגל לעשות כזה דבר \: כל הקסם יאבד...

Rockamora

New member
בST החדשים יותר העלילה ממש לא..

מטומטמת.. במיוחד לא בויאג'ר
.. אז בבקשה.. תרגיע!

the sith

New member
באמת לא הייתי צריך

לכנות את העלילה מטומטמת..כל אחד והסרטים שהוא אוהב כמו שכולנו פה אוהבים סטאר וורס והם יכולים לחשוב אותו דבר עלינו..צודקים בואו כולנו נחשוב קדימה מעכשיו

the sith

New member
לדעתי אם היו עושים עוד סאגה נגיד

אז שהיו עושים על הנפילה של פלפטין לצד האפל..חחח אם בכלל הוא נפל יכול להיות שישר הוא היה סית' שהיו רואים כאילו איך הוא הגיע לדארת' פלאגיוס הזה ואיך הוא הגיע להיות הסנאט והכל..זה יכל להיות די טוב

vegeta2

New member
פלפטין תמיד היה סית'

הוא היה סנטור במסווה, כדי לשלוט ברפובליקה אחרי פדמה. אם כבר, אז שיעשו סרט על יודה או על קוי-גון ג'ין שהיה פדוואן של דוקו (ודוקו היה פדוואן של יודה).

the sith

New member
vegeta

אין הוכחות שהוא תמיד היה סית'.ידוע שהוא היה תלמיד של אחד בשם דארת' פלאגיוס ואיכשהו הוא הגיע להיות הסנאט אבל אף אחד לא בדיוק יודע.

Artoo Detoo

New member
טוב לא ידעתי (זה אני vegeta2)

אבל אומרים שלא ידעו על סית' לפני סידיוס/פלפטין. (היו שנים של שלום כי לא ידעו על קיומם של סית'ים שנשארו, ואם לא היו אז מי היה יכול להיות המאסטר של פלפטין. או שכל הזמן הזה היו סית'ים בחשאי?)

סידיוס

New member
טוב....

אני רואה שרוב האנשים מסכימים איתי.. דעתי האישית, אני לא יורד על אף אחד באופן אישי אבל החיזרים המצחיקים האלה בסטאר דראק, הדמויות הריקניות... זה פשוט יותר מדי ובאיכות ירודה... אני מאד אתאכזב אם מלחמת הכוכבים, מבחינת הסרטים, יהפכו גם: כמות, ולא איכות. 6 סרטים, סאגה נפלואה, שתסתיים בסרט מבריק.... אין דבר יותר טוב מזה.... צריך לדעת מתי לפרוש.

למעלה