פרקים 7,8,9

asishlos

New member
פרקים 7,8,9

האם מישהו יכול לומר לי מה מסופר בפרקים 7,8 ו-9?

Obi Dan Kenobi

New member
לא ממש.

מהסיבה הפשוטה - זה עוד לא ממש בטוח שיהיו פרקים 9-7. אבל אם כן, אני מניח כי יסופר על מסדר הג'דיי החדש, אשר קם לאחר קריסת האימפריה. אבל- כל העניין עדיין בגדר תעלומה.

Thanos

New member
../images/Emo10.gif

טוב לפחות יעשו את הסידרה וגם הסוף של 6 לא ממש דורש המשך למרות שהייתי מת שיעשו טרילוגיה שלישית...

Earth Jedi

New member
דעתי...

לדעתי גור'ג לוקאס יעשה/רוצה לעשות עוד טרילוגיה אבל אם הוא יעשה זה יהיה עוד הרבהה זמן וחבל, כי כמו שאנחנו יודעים לוקאס לא צעיר ופלוס יש לו בעיות בריאות :\ קשה לבטוח במישו אחר להמשיך את הסדרה :\ חבל...חבל מאודדד

Thanos

New member
כאילו שיש לו דברים אחרים לעשות

חוץ מאינדיאנה ג'ונס 4. אבל אם אין לו רעיון להמשך אז שלא יעשה בכלל, זה עדיף מאשר שתצא טרילוגיה דפוקה.

sysiphus

New member
פרקים 7-8-9 מספרים בגדול...

על המשך הפלת האימפריה, שעם הפלת המשטר המרכזי נדרש עדיין להביס הרבה בעלי כוח שלקחו את החוק לידיים ברחבי הגלקסיה - מופים אזוריים, אדמירלים וכד'. זאת לצד הקמתה מחדש של הרפובליקה בתור "הברית החדשה" ותחילת שיקום מסדר הג'די. המשך הסיפור כפי שלוקאס חזה אותו לא יופק במסגרת סרטים בזמן הקרוב, ובוודאות לא על ידי לוקאס. אחת העדויות לכך שבאמת אין לו כוונה להמשיך את הסיפור הלאה הוא העובדה שבתחילת שנות ה-90 הוא הסכים לשחרר את הזכויות לכתיבת נובלות גראפיות וספרים בעולם מלחמת הכוכבים שלאחר פרק 6, אולם לא הסכים לשחרר את הזכויות לכתיבת ספרים הקודמים לפרקים 4-6, זאת היות וכוונתו הייתה לספר את הנרטיב הזה במסגרת סרטי הפריקוול. ישנן לא מעט סדרות ספרי המשך, לטעמי הטובה ביותר היא גם הראשונה שפורסמה, הטרילוגיה של טימות'י זאהן: Heir to the Empire, Dark Force Rising ו-The Last Command. האפשרות שנראה עוד מעולם מלחמת הכוכבים היא כמובן במסגרת סדרות הטלוויזיה המתוכננות, שאולי יתנו עיבוד לחלק מהנרטיבים שיש בספרים, ואולי יתנו סיפור חדש ושונה לחלוטין...

sysiphus

New member
טונה עלילות

מרגע שנפרץ הסכר כתבו עשרות ספרי SW כבר... שלא לדבר על הקומיקסים והעלילות השונות במסגרת משחק התפקידים... יש עלילות כבדות על שובו של הקיסר (בקומיקס, הוא חוזר ע"י שכפול...), על האדמירל שהשתלט על שרידי האימפריה וצריך להביס אותו ע"מ שהברית החדשה תשיג יציבות (זו הסדרה הראשונה, שאותה מאוד אהבתי), ויש עלילות על אישים ספציפיים, חלקם שוליים יותר וחלקם פחות, יש סדרה שעוקבת אחר וודג' אנטיליס ו-Rogue Squadron בעקבות משחק המחשב X-Wing והמשכיו השונים... יש סיפורים של 15 ו-20 שנים קדימה, על הילדים של האן וליה ועל ייסודו מחדש של בית הספר לג'דיים קטנים ע"י לוק... קיצר, עולם תוכן מלא... אם אתה רוצה להיכנס לזה חזק, קרא את הטרילוגיה הראשונה של טימות'י זאהן, אם לא, קרא אולי חלק מאסופות הסיפורים הקצרות (יש אסופת סיפורים למשל על כל אחת מהדמויות במוס אייסלי, יש אסופת סיפורים על בובה-פט, על לנדו קלריסיאן - מהספרים היחידים בתקופת העבר שבין הטרילוגיות, בזמן בה המילניום פאלקון הייתה שייכת לו...) או את אחת מסדרות הקומיקס הקצרות. אני יודע שבמסגרת הספרים שומרים על המשכיות מסוימת, ומידע מספר אחד לא סותר מידע מספר אחר, כך שכולם נארגים לתוך ההמשך של יקום מלחמת הכוכבים...

shlos1

New member
מידע

האם תוכל לתת לי יותר מידע על תוכן הספרים עצמם (של 7-9)

sysiphus

New member
הלוואי והייתי יודע את הפירוט

אני יודע שהם יצאו פעם כספרים, אי שם בסוף שנות ה-70 או תחילת ה-80. talk about פרטי אספנות...

סידיוס

New member
אני חושב

שאסור לעשות פרקים 7, 8, 9.... אני לא רוצה שמלחמת הכוכבים תרד לתת רמה של STAR TREK ספרים, קומיקס... כל הדברים האלה... זה ממש יפה, ועדיף שככה זה ישאר. ביום חמישי הכל אמור להסתיים

MajorWinters

New member
לרדת לרמה של ST

חברי קבילת סטארבייס972 שקוראים פה באופן פאסיבי כבר החלו לכתוב מכתב זועם. ST זה לא ירוד מSW. אני לא אוהב את זה, אני מבין שגם אתה לא. אבל זה לא פחות טוב. מעריצים יש לזה הרבה יותר, הקהילה העולמית שלהם לפחות שווה לשל סטארוורז אם לא גדולה ממנה, ויש המון אנשים שחובבים את שניהם. סידיוס, כבר לכלכת פעם על שרה"ט, עכשיו על ST. עזוב אותך, בחייך, תהנה מSW ותן לשאר להנות ממה שיש להם... אני בטוח שהחיים שלך יהיו יפים בהרבה.

gloom

New member
צודק../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

גמני חושב שסטאר טרק זה נפל ומוציא שם רע למד"ב (כנ"ל גם לבאפי) אבל מה לעשות, יש אנשים שזה עושה להם ת זה, והם אפילו מדברים קלינגונית שוטפת.... אז אתה תדע שטאר וורס שולט וכל השאר לא, תן להם לחיות בבועה שלהם

sysiphus

New member
טעות אחת בידיך...

באפי אינה מד"ב וגם מלחמת הכוכבים רחוקה מלהיות מד"ב... מסע בין כוכבים קרובה לזה הרבה יותר ממלחמת הכוכבים, אבל גם לא בדיוק... לנושא הטעם - כמו גם על הריח - על זה אין להתווכח...

tactical

New member
היי אחי יש גם דברים טובים ב-ST

למשל ב-SW לא תוכל לראות את ויליאם שאטנר נלחם בבחור עם תחפושת של גודזילה בתוך אולפן עם תפאורה של מדבר... ואחרי שהוא מפרק לו את הצורה הוא שולף מכשיר חדשני ומוזר שאנחנו בעתיד נקרא לו "פלאפון" (ואני לא מתכוון לקטנים שיש היום אני חושב יותר בכיוון של מכשיר בגודל של מ.ק. 77) ואומר בצורה כל כך מופלאה את המשפט ששינה את פני האנושות: BEAM ME UP, SCOTTY...

tactical

New member
ידוע....

שבסדרה המקורית נאמרו משפטים בסגנון: Beam me aboard או משהו בסגנון... אבל בסרט מסע בין כוכבים 4 נאמר: SCOTTY, BEAM ME UP (אני מאמין שלא תתחשבן איתי על זה שסקוטי מופיע בהתחלה ולא בסוף
) ואם אני לא טועה אמרו אותו גם בסדרה המצויירת משנות ה-70

the sith

New member
st לדעתי באמת לא מי יודע מה..

לא מתחבר לזה העלילה מטומטמת לדעתי..אבל באמת יש להם קהילה ענקית...

Obi Dan Kenobi

New member
אתה לא מבין?

ביקשו שלא לכנות את ST במגוון שמות, מכיוון שראשי הקהילה לא מרגישים בנוח עם זה. אבל בכל זאת, אתה מכנה את העלילה "מטומטמת". לא חבל?

למעלה