פרקים קו'יריים

אוהדאדם

New member
פרקים קו'יריים

ראיתי עכשיו את פרק 4 בעונה השנייה של הסדרה Glee - פרק מעניין משום שהוא מציב את אחת השאלות הגדולות בחייו של צעיר שאינו סטרייט: איך להתמודד עם הבדידות. איך להתמודד עם להיות מוקף במסרים רומנטיים כל הזמן, שמסביבך כולם מגלים את המיניות שלהם, ואתה, שרוצה משהו שהוא יוצא דופן, לא יכול לבטא אותו באותה החופשיות. באופן מקביל ולא קשור, זו הייתה דוגמה מובהקת להכחדת זהות: הדמות של סאם יכולה להיות הומו או סטרייט, הוא לא יכול להיות בי. זה מצחיק בסדרה שמציגה את בריטני וסנטנה, זוג בחורות שהן בבירור ביסקסואליות... ולסיכום עונג שבת

flounder b

New member
הכחדת זהות?

(למען האמת לא ראיתי אפילו פרק אחד בסדרה.. אבל אני מנסה בכל זאת..
) ודי כבר עם הקישורים ליוטיוב בכל מקום! לא כולם יכולים להכנס ליוטיוב!

אוהדאדם

New member
אבל אני אוהב קישורים ל-YouTube

למה הקושי להיכנס לאתר הזה? הכחדת זהות היא בעיה נפוצה של ביסקסואליות - גישה שאומרת שזו נטייה מינית שלא באמת קיימת, וכל מי שמגדיר את עצמו כביסקסואל הוא מבולבל, שפשוט נמצא בתקופה קצרה שתסתיים אחרי שיחליט סוף סוף אם הוא סטרייט או גיי. הרבה ביקסואלים צריכים להתמודד עם הבעיה הזו, שמגיעה למרבה האירוניה יותר מהומוסקסואלים מאשר מסטרייטים, והרבה מהם מתמודדים איתה בעזרת להישאר בארון...

flounder b

New member
הבנתי למה התכוונת ב'הכחדת זהות'

רק לא הבנתי איך זה קשור לסדרה הבעיה ידועה.. הרבה פעמים מרגיש לי כאילו היה לי יותר פשוט להודיע לכולם שאני פשוט לסבית מאשר להסביר שאני בי. יש לביסקסואלים ארון לצאת ממנו? לא מזמן חברה (לסבית) הסבירה לי שאין כזה דבר.. כי אנחנו סתם משתעשעים, זה לא בדיוק דרך חיים (??) כמו אצלה (?? פעם שניה). והקושי הוא כי אני בסין אז אני קצת ממורמרת כשמופיע לינק ליוטיוב או פייסבוק

אוהדאדם

New member
מרגישים את החומה הסינית, אה?

הכוונה היא שבסדרות אמריקאיות כשנכנסת דמות חדשה שיש לגביה ספק, זה תמיד וויכוח בין מי שחושב שהיא גיי למי שחושב שהיא לא. אף פעם אף אחד לא יטען שהיא אולי בי. להנגיד למשל את הסוף של Dodgeball שם מושא התשוקה של הגיבור מתנשקת עם אישה בסוף, והוא מתאכזב כי זה בטוח אומר שהיא לסבית, אלא שהיא ביסקסואלית, בהפוך על הפוך כזה.

למעלה