פרצו לי לחשבון!!!

פרצו לי לחשבון!!!

לא עידכנתי כאן בפורום אבל לא מזמן השגתי בדרך שלי לקבר של הבאלרוג צ'אוס סקרולל היה לי 300 מיל והרגשתי ממש טוב וקניתי PAC עם 2 ATTAK ו- 5 DEX וגם ZHELMET היה לי נזק ממש טוב ואני ממש התרברבתי בפני כולם שיש לי דמות מצוינת והכל... ואתמול מייפל סטורי לא קיבל את הפין שלי וחשבתי שזה סתם איזה בעיה אצלם והיה מאוחר ולא היה לי כוח להתעסק עם זה.... היום ניסיתי עוד פעם וכשלא הצלחתי עשיתי פין ריסט (גם זה עד שנזכרתי מה רשמתי...) ראיתי במשתמש שלי שלי שלאף אחד מהשחקנים שלי אין נשק רק עוד יותר אומר שיש להם בעיות שרת לא? אז נכנסתי למשחק וגיליתי ש- 50 מיל שהיו לי נוזליים הPAC וגם ה- ZHELMET שכנראה עשו לי גיפט של קארמה נעלמו לי ביחד עם מייפל סקוריפיו של 77 אטק !!!קארסטן של 99 אטק!!! הרבה נעליים וביגודים מיוחד כל הסטילי שמאצאתי כל הסקרולים שלי הכל פשוט כל מה ששוה יותר מאגורה נלקח!!!!! זה עוד יותר מעציב כי אני כנראה גרמתי לזה שאמרתי לכולם עד כמה הציוד שלי טוב.... בדקתי בשאר העולמות ושם לא נגעו בשחקנים שלי (לא שזה כזה משנה יש לי שם איזה 300K ) אני עכשיו מאד עצוב וכמובן מתכוון להחליף את הסיסמא שלי (לא את הפין...) אני חושב לעבור שרת כי לא נשאר לי כלום בשרת הזה אולי אני יצליח לסחות 1מיל ממה שנשאר אבל לא יותר..... אני עוד יותר מבואס כי עכשיו אין לי סיכוי להגיע לרמה 70 עם איזשהוא אראן אם אני יעבור לברה תעזרו לי? (זו השורה תחתונה...)

Hasselblad

New member
../images/Emo7.gif

עצוב לשמוע על מה שקרה לך
במידה ותרצה לפתוח דמות בברה אשמח לעזור

תודה

אני רוצה לפתוח סיגונס קשת כי הם יחסית זולים הם רצויים ב- PQ ויש להם מוב טוב יחסית קוראים לי i8hackers (כן... זה השם של השחקן שלי...)

icy rain drop

New member
זה מתסכל, יואו.

אני יודעת בעצמי, החשבון שלי מאז תקופת הבטא הלך, עם כל הציוד, הכסף, וה-nx והדמויות בשרתים השונים ופשוט המון המון דברים אמנם זה פורום ברה כאן כפי שאני רואה, אבל אם אין לך בעיה להכנס לשרת שבו יש [ככה זה נראה] רק אותי ועוד כל מיני אנשים זרים להכיר, אז אני אשמח לפגוש אותך שם! הכי כיף שרת חדש:) galicia אם לא אמרתי:) השם שלי WillaSpark [ברה לא מפוצץ אנשים???]

ברה מפוצץ נכון....

אבל על כל האנשים העאלו מספר האנשים הטובים שנותנים לך כסף כשאתה מבקש גדול יותר... אני סתם צוחק... לא יודע למה אבל אפילו בברה אין אף אחד!

למעלה