פרץ, רימית אותי?

ElvisAlive

New member
על מה אתה מדבר?!

שרון לא ביקש לדחות שום דבר. נתניהו רצה להקדים אץ הפריימריז. הסקרים לא הראו שנתניהו ניצח! אתה סתם ממציא. הקרב היה דיי צמוד. ובטח שהיו תאוריות ודיברו על זה. גם שרון חשב על זה. זה לא אומר שהוא החליט. שרון חשב על זה בגלל שנימאס לו מהמורדים. וכשהם שוב הוכיחו שהם לא משתנים כשלא נתנו לו למנות שרים שרון כנראה כבר מאוד נטה לעזוב את הליכוד את שהחליט על כך סופית.

כשיש בקיעים בתיזה מופרכת, אין ברירה

אלא גם להמציא "עובדות" הנוחות ותואמות לתיזה (המופרכת). זה לא יעזור, ממתיק סוד לא יזוז מהתיזה שבנה לעצמו. אני מקווה שלפחות את עצמו הוא מצליח לשכנע.

mean girl 16

New member
שטויות

שרון החליט על פרישה כבר חודשים לפני(חצי שנה לערך). הוא חיפש דרך על מנת לגרום למרכז "להקיא" אותו החוצה ולכן קיווה להפסד במשאל מול נתניהו על הקדמת הפריימריז. ליל המקרופונים זה תעלול של שרון ואך ורק שלו. באותו ערב נתניהו, לבנת וכולם עמדו ודרשו משרון להודיע חד משמעית אם הוא פורש/לא פורש מהליכוד. כנראה שאתה באמת לא יודע מספיק על אופיו של שרון.

זה כנראה נכון ששרון רצה להפסיד

במרכז, אבל זה לא נכון ששרון הוא היוזם של ההצבעה במרכז (כפי שממתיק סוד רמז). לא רק שרון קיווה להפסד של שרון, גם נתניהו ו"נאמני" הליכוד קיוו לכך והם אכן רצו להקיא את שרון מתוך הליכוד. המרכז, שידע מה סיכויי ההצלחה עם נתניהו, ולא רצה להפסיד את מנעמי השלטון, החליט לתת לשרון לנצח. סך הכל שרון ידע שהמותג האמיתי שנשאר הוא "שרון" ולא "הליכוד", שיחד איתו שרון היה נותר בעצם מנהיג "נכה", ולכן ההחלטה על הפרישה הייתה טבעית. אבל לעולם לא נדע אם הפרישה הזו אכן הייתה יוצאת אל הפועל אילולי אותה דרישה להקדמת הפריימריס וההתנגדות למינוי השרים החדשים. כי גם שרון ידע שעל מנת לפרוש יש צורך בעילה מוחשית, ומשלא עשה זאת לאחר משאל המתפקדים, הוא היה זקוק ל"עזרה" מ"חבריו" בליכוד. אם אלה לא היו "עוזרים" לו, מאוד ייתכן שהפרישה לא הייתה מתרחשת.

תחליט - בגלל משאל המתפקדים (שהיה

קשור לנושא המדיני ולהתנתקות) או בגלל המדיניות הכלכלית של נתניהו? אתה מבלבל אותי עם שינויי הכיוון הפתאומיים בהסברים שלך.

Nellie Bly

New member
זה לא נכון!!

הליכוד היה מנצח אם קדימה לא הייתה מוקמת?איזה סירוס של המציאות שלך! תוכנית ההתנקות של שרון הייתה גם תוכנית התנתקות מהימין הקלאסי.הציבור הוכיח כבר פעם אחר פעם שמאסה נפשו בכיבוש ובגלי הטרור שנלווים אליו. מה גם שביבי עשה נזק עצום לליכוד שימשיך לרדוף אותו-ואת זה אומרים היום בפה מלא-ומפילים את כל האשמה על הביבי להפסד הצורב.

Nellie Bly

New member
שרון לא היה יכול לעמוד בראש הליכוד

ולצאת בקמפיין של הדברות עם הפלסטינאים-אתה יודע את זה יפה מאוד. ששרון החליט ליישם את תוכנית ההתנקות זו גם הייתה ההתנקות שלו מהליכוד. בליכוד היו נועצים בו אין ספור סכינים ומגיעים למערכת הבחירות כמפלגה שסועה ומפורקת עם הצל המאוד כבד של הקפיטליזם של ביבי.ובהחלט,אני רואה סיטוציה שמפלגת העבודה,בראשות פרץ,הייתה מנצחת.

ElvisAlive

New member
שכח מעניין הזה

לשרון יש הרבה תומכים שיציבעו רק בגלל שהוא שם.

Nellie Bly

New member
לא בהכרח.

לשרון לא היו הרבה תומכים,הוא אדם מאוד שנוי במחלוקת.הרבה מאוד אנשים היו מתרחקים מהליכוד כמו מאש ונותנים את קולם לאג'נדה החברתית של עמיר-אם העבודה הייתה יודעת לנהל בחוכמה את הקמפיין שלה. אתה כנראה,מסרב להכיר בעובדה שיש תהפוכות במפה הפוליטית בישראל ודברים לא נשארים כמו שהם.חבל. ואגב,אני בת,אם זה לא היה ברור עד עכשיו.

אז מדוע אותם "הרבה מאוד אנשים"

לא נתנו את קולם לאג'נדה החברתית של עמיר? הרי מפלגת העבודה הסבירה לכל אורך הקמפיין שמבחינה כלכלית-חברתית אין הבדל בין קדימה לליכוד. קדימה והליכוד יחד קיבלו מנדט אחד יותר מאשר הליכוד ב 2003. מפלגת העבודה "החברתית" קיבלה 3 מנדטים פחות מאשר מפלגת העבודה ועם אחד קיבלו יחד ב 2003. מדוע לדעתך אותם אנשים שהיו מצביעים לעבודה אם הליכוד לא היה מתפלג לא הצביעו לעבודה כאשר קדימה בעצם היא ליכוד ב' מהבחינה הכלכלית-חברתית? קשה לנתח מה היה קורה אילו לא הייתה קמה קדימה, גם בגלל שנשאלת השאלה כיצד שמעון פרס היה נוהג במקרה כזה. האם היה עומד מאחורי פרץ? תוצאות הבחירות מעידות בין השאר על כך שרבים לא היו מעוניינים בפרץ כראש ממשלה, ולכן לא יכלו להצביע לעבודה. יכול להיות שאם נתניהו היה עומד בראשות הליכוד, העבודה (יחד עם מפלגות אחרות) היו גוברות על הליכוד. אבל אם הבחירה הייתה שרון ראש ממשלה מול פרץ ראש ממשלה, אני מהמר ששרון היה נשאר ראש הממשלה, גם עם החטוטרת של הליכוד ושל נתניהו על גבו. מאוד יכול להיות שאילו קדימה לא הייתה קמה, הפיצול דווקא היה מתרחש מצד מפלגת העבודה ופרס וברק היו מקימים מפלגת מרכז חדשה, שהייתה פוגעת מאוד בעבודה ומונעת מפרץ להיות ראש ממשלה. לכן אני נצמד לעובדה (ולא לספקולציות שונות ומשונות) שאין להתכחש לה - מפלגת העבודה המחודשת בראשות עמיר פרץ - 19 מנדטים! אם הרבה מאוד אנשים היו רוצים את האג'נדה של פרץ ואת פרץ ראש ממשלה, סביר להניח שמפלגת העבודה הייתה זוכה לפחות ל-29 (
) מנדטים ולא לעשרה פחות מכך.

נו, לא ציפיתי שתבין את הבדיחה

אז הנה זה לאט לאט - לליכוד ישנם 12 מנדטים, משמע שכולנו יכולים לשכוח מכל מי שהיה מספר 13 ומטה ברשימת הליכוד לכנסת... מבין עכשיו? אגב, אני לא תומך בשום 'קואליציית התכנסות', בטח שלא עם קדימה. אז תשמור את העקיצות האלה לאנשי הכיסא של המפלגה.

sharonhaimov

New member
זה שטות אדירה בנוגע לבלייר וקלינטון

קלינטון היה קפיטליסיט, בלייר המשיך ברפורמות של תאצ'ר.. בריטניה היום מתנהגת כמו כלכלה קפיטליסטית. הם העלו את שכר המינימום כי הוא היה נמוך מדי יחסית לשכר הממוצע הגבוה מאוד שהיא שם, אם נעלה את שכר המינימום פה הוא יהיה גבוה מאוד יחסית לשכר הממוצע... מי שמבין בכלכלה.. יבין לבד.

gidi2005

New member
ילדה שששששששששששששקט .הפחדות

הן מבית היוצר של הנואף והחומד ,לא להלך עלינו אימים .זה לא עבד גם אצלכם .ההפחדות על הציבור .לא עובדות .

בכיר בעבודה:לא נשב בממשלה עם ליברמן

בכיר בעבודה: לא נוותר על תיק האוצר בכיר בעבודה: תיק החינוך שלנו בכיר בעבודה: אם היינו רוצים היינו מקימים ממשלה תוך עשר דקות בכיר בעבודה: ש"ס (שוב) הבריזה לנו בכיר בעבודה: ניצחנו בכיר בעבודה: תוצאות הבחירות - ככה ככה גידי, כשאתה כותב הודעה כזו ללא קישור (בניגוד להודעה שלי שלה היגבת שהיה מצורף אליה קישור), תקבל תגובה בהתאם.

sharonhaimov

New member
אתה באמת האמנת לפרץ? חחחחחחח

למה אתה באמת מצפה שפרץ... שתרם למדינה בעיקר שביתות... למה שהוא יעשה משהו? יש לו תואר בכלכלה? עזוב אותך תואר בכלכלה... יש לו תואר במשהו....?

למעלה