טוב אז מביאה גם... מראה???
פ פרפרי אהבה New member 26/4/10 #26 לא נכנסת, סורי ../images/Emo13.gif אבל אהבתי את היצירתיות, קבלי ח"ח
נ נסיכת הכוכב New member 26/4/10 #30 את הורגת אותי ברכות אני אביא בדים וניירות לציור שיצטרפו למכחול שלך ואולי גם שפורפרת צבע אדום כחול וצהוב ולבן , שמהם ניצור את כל העבעים שבעולם וגם כן של ציור ומסגרת למתוח את הבד או הנייר
את הורגת אותי ברכות אני אביא בדים וניירות לציור שיצטרפו למכחול שלך ואולי גם שפורפרת צבע אדום כחול וצהוב ולבן , שמהם ניצור את כל העבעים שבעולם וגם כן של ציור ומסגרת למתוח את הבד או הנייר
א אישה ממאדים New member 26/4/10 #37 בזכות המסגרת, אלא מה ../images/Emo8.gif אני מביאה מיניאטורות של מפלצות.
פ פרפרי אהבה New member 27/4/10 #39 נראה לי שהבנת מה נושא המסיבה, לא? ../images/Emo13.gif נכנסת , נסי לנחש את הנושא.
א אישה ממאדים New member 27/4/10 #40 אז אני מביאה גם: ממותה, ממתקים, מתנות ממיניאפוליס, מיני-בר, מקופלת, מסיבמבה, מיץ גזר, מריחואנה, מורה לתנ"ך ואת מיקי חיימוביץ. נראה אם כולם נכנסים ומי מנחש למה.
אז אני מביאה גם: ממותה, ממתקים, מתנות ממיניאפוליס, מיני-בר, מקופלת, מסיבמבה, מיץ גזר, מריחואנה, מורה לתנ"ך ואת מיקי חיימוביץ. נראה אם כולם נכנסים ומי מנחש למה.
פ פרפרי אהבה New member 27/4/10 #41 נראה לי שהבנת ../images/Emo6.gif נכנסת-כל הכבוד../images/Emo47.gif
נ נסיכת הכוכב New member 26/4/10 #22 אני אביא ביביי דול תחרה סקסי לא שאני נכנסת אליו אני לרוב עם כותונת נעימה