פרפרים

פרפרים../images/Emo127.gif

פרפרים סביבנו מעופפים, פרפרים עוטפים אותנו בשלל של צבעים, צבעים של קשת זוהרת, צבעים של יממה מוארת. והפרפרים הם מסוגים שונים, והפרפרים הם מדהימים מקסימים. והפרפרים מעוררים בי תחושה של חרות, רוצה לעוף כמותם...בשיא הקלילות. רוצה לעוף ובשמיים הכחולים להתפרפר, רוצה בתוך צוף מתוק מדבש להתחפר, רוצה שהחיים יהיו נטולי דאגות, רוצה לרחף בתוך עולם של חלומות, רוצה לחיות ביקום אך ורק של....אהבות. מי יתן ויבוא היום... ויתגשם לכולנו החלום.

שירן41

New member
אהבה אסורה מגישה לך פרפר../images/Emo140.gif

הינה לך כנפיים להיתגשמות כל מישאלותך. עופי לך בשיא הקלילות לשמים כחולים לעננים מקסימים. עופי עופי לעולם החלומות ומצאי לך אהבות. עופי עופי לשמים באים אין כנפיים....... יש לך
שירקיע אלעל.

שירן....קבלתי את הפרפר

אפילו שאני אהובה חסרה, ולא אהבה אסורה. אני אהבה מותרת...מותרת לחלוטין. שירן, אהבתי את הפיטרפנית ששלחת לי בעלת הכנפיים המעופפות. מחברת אלי את כנפי הפרפר...ועפה, עפה לי, אל על, לתכלת שמי התקוות.

פרפרים../images/Emo168.gif

שיר יפה ונעים כתבת לנו פרפרים תעטפו אותי תספרו לי סיפורים על מעוף וצבע אל תניחו לי תמשיכו לגעת מסביבי ותראו לי את הדרך לרגלי הקשת בענן סתם בשביל היופי, רציתי להגיד לך, שבערבית פרפר זה " פראשה" בא מהשורש "פרש" כלומר לפרוש כנפיים בעצם זה אותה המילה בעברית, מאוד מעניין, שבערבית פרפר, זה משהו שיודע לפרוש את עצמו למרחבים. נחמד לא. הלוואי עליי. שיהי לך יום כיף ושולח לך שכית מלאה בפרפרים שיעטפו אותך. באהבה ממני.

סייח....

קבלתי את שקית הפרפרים ששלחת לי, ואתה יודע מה?????? רק פתחתי אותה, והם עפו להם, עפו, ריחפו מעל ראשי, בשלל צבעים, מקסימים.

ניקו 45

New member
פרפרים לבנים

פרפרים לבנים אורי בנאי עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת הכל מהכל מה בעצם אומר כל זה עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול בצבעים של מתוק מדבש פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה שוב אותה התחושה שכדאי להמשיך ושאפשר להרים מבט גם כששוקעת השמש גם כשמחשיך זה שנינו יחד אני ואת פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך .. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה עוד הריח שלך עלי מאתמול...

ניקו...אהבתי

אחד השירים האהובים עלי. חבל רק..שלא מצליחה להשמיע. ואולי מישו כאן יסביר לי למה השיר הזה לא מתנגן אצלי ברמקול???

renee

New member
לאהובה האהובה ../images/Emo140.gif

אומרים שכשאין לך מה להגיד תגיד פתגם סיני
אני ארחיב ואספר סיפור סיני. צ'ואנג צ'ו, אחד מגדולי הפילוסופים של סין, חלם שהוא פרפר, כמה טוב היה לו, מרחף חופשי להנאותיו, נטול דאגות, הוא לא ידע שהוא צ'ואנג צ'ו. לפתע ניעור משנתו ומצא עצמו שוב צ'ואנג צ'ו. הוא לא ידע - האם צ'ואנג צ'ו חלם שהוא פרפר או הפרפר חלם שהוא צ'ואנג צ'ו? אז אהובה יקרה, יתכןואת בכלל פרפר החלום התגשם כבר ואת אפילו לא יודעת

renee

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif ../images/Emo6.gif

ישששש פענחת את הכינוי ללא עזרתי
השם אכן צרפתי, אומנם אינני צרפתיה אך אוהבת את צרפת ובמיוחד את פריז. נתת לי רעיון, אחשוב על ניק עם שם סיני

יש לי בעייה עם ניק../images/Emo151.gif

אני יודע שאני בן אדם לא בסדר, אל תזכירי לי, אני יודע, אבל הפעם אני באמת באמת באמת לא אשם. תראי בעיראקית ניק המשמעות שלו זה אך אומרים, אני באמת קשה לי פה, אני מקווה שאת לא דתיה, אבל "ניק" בעיראקית זה אך אני אסביר לך את זה, זה לעשות בומ בום בומ בום, והמבינה תבין, ואז זה יוצא לי ממש משפט גס, יא אללה אך את לא מתביישת לדבר בשפה כזו בפורום, ועוד מה ....... עם סיני, למה מה רע עם הגברים הישראלים הא הא הא, הגברים העיראקים הא הא הא הא. שולח לך סרט של צ'אפלן, עם בקבוק יין קר, וחטיפי צ'פס. שיהיה לך כייף.

renee

New member
מצטערת, אבל אנ'לא מבינה ../images/Emo4.gif

מה המשמעות של "ניק" בעיראקית? זה בנאי העומד על הפיגום עם פטיש בידו (הרי כתבת "זה לעשות בום בומ בום") וקורא קריאות לעבר כל בחורה העוברת ברחוב (כתבת "ואז יוצא לי ממש משפט גס")? זה זה???
ומה רע בגברים הסינים??? אתה צריך לראות איך הם סוללים כבישים בידיים... נו טוב, אתה עדיין סייח כשתגדל אז תבין
וסייח.....המממ... יש לי עוד שאלה קטנה, מקווה שלא תכעס לא יודעת איך לשאול את זה... נו טוב, עוצמת עיניים ושואלת... למה צ'פלין לא מדבר?? קצת מיומנויות תקשורת לא יזיקו לו. והשרוך הזה שהוא מוציא מהפה... איכסססס איפה אמא שלו??
סייח נחמד, תודה על היין הוא אכן הגיע קררר וטעים הצ'יפס קצת מעוך אבל ערב לחיך. ות'אמת, באמת כיף!
שולחת לך
ותמונה למבוגרים בלבד

ניקו 45

New member
רניייייי../images/Emo6.gif

ואלהההה אהבתי את תשובתך לסייח הביישן . הצחקת אותי מאוד .... תודה ואתה סייח ....צא ולמד מהצרפתיות ולא מהסיניות

אם אתה כבר מעלה את הנושא../images/Emo68.gif

רציתי, גם כן לדבר איתך, בקשר ל.......ניקו. אני יודע, אני יודע שאני בן אדם שלילי ביותר, שאני אתבייש לי, אני בהחלט הכבשה השחורה הכי שחורה בכל העדה. פוייה פוייה לי. למען הנוחיות בגלל שאני מתבייש, נמציא פועל חדש בשפה העברית ... לבמבמ, כלומר כשזוג עושה בום בום בום בום , אז באותו רגע הם מבמבמים. לדוגמא היה לי כייף היום בימבמתי לפחות שלוש שעות, אני מבמבם רק ביום ששי בערב, הטלפון צילצל בזמן שבימבמנו, אני הבמבמאן הכי מדליק בשכונה, וכך הלאה. כמו שסיכמנו כבר שבעיראקית ניק זה לבמבמ, ואז מה אומרת בחורה חסודה שנדלקה על מישו אומרת " עכשיו אני הולכת לבמבמו, ובערבית זה יוצא עככשיו אני הולכת "ניקו", ואם בחורה נדלקת עלייך ספציפית אז היא תגיד ואללה עכשיו אני הולכת ניקו אל ניקו. סיכויים גדולים מאוד שיקרה כזה דבר בגלל שאתה כל הזמן דוחפ לנו שירים ועושה לנו כייף ונעים, אז אין פלא שיהיו עשרות אם לא מאות של חינניות, שיצעקו, לא, יצרחו, " עכשיו אני הולכת ניקו אל ניקו". זה היה 60 שניות על פעלים חדשים בשפה העברית. שולח לך חדר אקוסטי סגור וממוזג, ובתוכו תהדהד לה הופעתו של MIKE OLDFIELD , יחד איתך תהיה נעולה מישל פיפר. שיהיה לך כייף.

ניקו 45

New member
סיייייח , הרגת אותי...../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

סייח , ואלה הרגת אותי מצחוק . אני מכיר את התאומה שלך (בסיגנון הכתיבה שלך , והניק (צריך עכשיו להיזהר בכינוי הזה ...)שלה הוא מוניק . היא גם משכיבה אותי מצחוק . אהבתי את התאור הנ"ל בעיקר " הולכת ניקו לניקו " ועכשיו חידה : מה זה ראשי התיבות של : ז.ב.ב.מ ? אם אתה מנחש נכונה אשמיע לך שיר מהמם כפרס ... שלך ניקו המניקו

אופ מה קורה לי היום../images/Emo151.gif

יש כמה אפשרויות...... זולו בעל בת מניאק זיין בתוך במבמה מתוקה זכרון באיכות בומבסטית עם מטריה זיין ביד בוקר מדהים זיין בדד בוקר מחריד טוב זה הוא, נגמר לי הסוס.

אני מתנצל אם פגעתי../images/Emo163.gif

אני מתנצל אם פגעתי ברגשותיה של מישהי, סתם נסחפתי היום, לא יודע מה קרה לי.

למעלה