פרפרים

תודה אהבתי

זקפת בוקר בלתי מנוצלת. אזה משפט כסח זה. אם היינו מקפידים על זקפת בוקר מנוצלת ההסטוריה הייתה ממש אחרת, הרבה היה מתהפך. זקפת בוקר מנוצלת. אפילו מייק בראנט לא היה מתאבד. טוב מה אני יודע, היום אני בן אדם שונה. שיהיה לך כייף מפזר הפרחים היקר, שיר מאוד יפה.

renee

New member
לסייח המרקד ולמשמח הסוסים

זה היה 60 שניות של שיח גברים!! יש לכם שיחות פוריות מאוד לשון, ביולוגיה, פיסיקה ואפילו מעט הסטוריה. ותגיד לי סייח חביב, מינאיפה הבאת את מייק בראנט דווקא... איזה ציפור מסתובבת ומרכלת עלי?
משמח הסוסים, (ששש... זה אתה ניקו) יש לך שיר של מייק בראנט? אולי את... laisse moi t'aimer

שירן41

New member
סייח מפצחת את החידה מניקו../images/Emo6.gif

אך סייח סייח עכשיו אני מבינה לאן נעלמה מוניק........ והכן "ניקו לניקו" אותנו אתמול בערב "הניק" לצלילי המנגינות והנוסטלגיה היתעופפנו ועפנו למקומות רחוקים ושירים מתוקים. אך אותך סייח לא שכחנו ולך התגעגנו הרי בכל בוקר קוראת אני לך (באים נישאר לך כוח לאחר......... חחחחחח) לבוא בדהרה. "ניקו מניקו" הניחוש שלי הוא:- ז. - זמינה
ב. - במיוחד
ב. - בכול
מ. - מקום.
ועכשיו שיר מהמם לסייח תשמיע
וניתהולל בדהרה לקול המנגינה.

ניקו 45

New member
שירןןןןןן../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif

גם לך מגיע פרס בגין המקוריות וההשקעה , אהבתי את הצעתך לפיתרון לכן אשמיע לך את השיר : נערה צעירה להנאתך

שירן41

New member
מפזזת ניקו ../images/Emo8.gif

מפזזת ומזמרת לצלילי השיר ומחכה לסייח שיבוא בדהרה רגע רגע ניקו........... קוראת לו ברמקול
ססססססייייייחחחחחחח

דו שיח../images/Emo151.gif

להלן מובא דו שיח בין שירן לבעלה, שרק עכשיו חזר מהעבודה. שלום, אני רק רוצה שתדע שאני זמינה במיוחד בכל מקום זה לא מעניין סתם חשבתי שתרצה לדעת לא, לא , לא, זה בכלל בכלל לא מעניין אותי, במיוחד לא אחרי מה שהיה בבוקר מה היה בבוקר שכחת , כבר שכחת, אמרת לי שזקפת בוקר בלתי מנוצלת זה לא בריא, ובמבמנו. טוב זה היה בבוקר, עכשיו אנחנו בערב, ורציתי שתדע שאני זמינה במיוחד אין לי כוח, תעזבי אותי. אני זמינה במיוחד, מכסחת אותך לא תדע מאפה זה בא לך. זה לא יצליח, אני מאוד עייף מהעבודה, ועוד רבתי אני זמינה במיוחד, עליי זה יצליח. טוב יללה, אבל אחר כך אנחנו אוכלים ארוחת ערב סוף סוף מה פיתאום, אח"כ עוד פעמ, אני זמינה במיוחד, לא הבנת אמאאאאאאאאאאאא לבמבמ - פועל חדש שהמצאתי אותו, והמשמעות שלו לבצע בום בום בום בום. טוב לא יודע אם יצא לי טוב, אני מקווה שפינקתי אותך בדרכי, שיהיה לך כייף.

שירן41

New member
כואבת הבטן סססססייייייייחחחחחחחח|מא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח אנני יכולה להפסיק לצחוק אותי ארגתה עד דמעות איך ידעתה? שזמינה אני תמיד חחחחחחחחחחחחחחחחח מקסים אחד מחכה אני לבוקר שיבוא................
כדי לשיר את המנגינה שכתבתה לי........ ולך שולחת אהבתי.

or1

New member
../images/Emo124.gif סייח ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחח זה אתה ???????? אוהבת את כתיבתך כבר יודע ? אז מה ?
ערב טוב לך ולכולם OR1

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ישבתי לי עם כוס מיץ צוף בטעם פסיפלורה
ולא יכולתי להפסיק לצחוק מכל ה-יה בה בם שלכם חחחחחחחחח גברברים יקרים חחחחחחחח איזה במבום נתתם לנו חחחחחחחחח אוי הבטן. (כמעט נחנקתי
) מי לא הבינה שם למה הכוונה בבמבום???
רק טוב!!!

שירן41

New member
../images/Emo3.gifחחחחחחחחחח גחלילית זוהרת!!!

מודה באשמה!!! זאת אני התמימה שלא הבינה את הגברגברים המעופפים חחחחחחחחחחחחחח. ואני חשבתי בתמימות על שיר חמוד חחחחחחחחחח "שני חברים הלכו בדרך בים בם בום אחד קיבל מכה בברך בים בם בום אחד קיבל מכה בברך בים בם בום לא נורא אבל בערך בים בם בום זה לא נורא לא נורא חבר איתך אני עוד אתגבר"
שיהיה לנו יום ניפלא.

ניקו 45

New member
גחלילית ../images/Emo58.gif../images/Emo124.gif

חידה לי עבורך היום . כאחת שאוהבת את פרי הפסיפלורה צריכה לדעת את כל שמות הפרי . ובכן : לפרי זה עוד שני שמות למעט פסיפלורה , מהן??? (אחד מהשמות מעניין
)

ניקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובכן: אמממממממ שאלת שאלה והנה התשובה אני מכירה כמה שמות: שעוונית פרי התאווה מרקוז'ה וגם טיפה רקע על הפרי: · שעונית סגולה · שעונית צהובה - גרנדיה מתוקה - פסיפלורה בננה,קורובה - aשעונית כחולה - בארץ גודלה בהצלחה הפסיפלורה הסגולה ובמידה פחותה מיני הכלאיים בין הסגולה לצהובה, כמו PURPLE POSSUM. בשל בעיות של נמטודות והיעדר כנות ושיטות ריבוי מתאימות לארץ, השתדלו לגדל שעונית רק באדמות בהן אין סכנת הימצאות מזיק קרקע זה. הפסיפלורה היא צמח מטפס ולכן מגדלים אותה בהדליה, בעולם היא גדלה בצורות שונות, ובארץ טרם התגבשה צורת גידול סטנדרטית לצמח זה200 עד 280 שתילים בעבר נבחרו לגידול בארץ טיפוסי פסיפלורה שונים שנחשבו כמוצלחים יחסית: ניו זילנדי, בשור 81, 84 וכו. מתוך בני הכלאיים – פורפול פוסום נחשב כמוצלח ביותר, עם עצמת צימוח חזקה מאוד, אבל בעל רגישות רבה יותר לקרה מאשר בטיפוסים של הפסיפלורה הסגולה, הוא מבשיל מאוחר יותר מאשר הסגולות ולעיתים נכנס עמוק לסתיו, כאשר החום כבר אינו מספיק להבשלתו. בשיטת הגידול המסחרי המקובלת בעולם, הפרי הבשל נושר ונאסף מהארץ. כדי שהפרי לא יתקמט, יש לאסוף אותו לעיתים מאוד קרובות, כל יום או יומיים (הכוונה לפרי המיועד לשוק הטרי). גם כך, כאשר הפרי מגיע לצרכן הוא מצומק והמחיר שלו בהתאם. איך אני ניקו???
רק טוב!!!

למעלה