פרס שר החינוך ליצירה

איש אחת

New member
פרס שר החינוך ליצירה

כנראה יוענק לשמוליק קראוס. שלי יחימוביץ' מוחה בטענה שאין לתת פרס רשמי כזה לאיש אלים שהיכה את אשתו. למרות חיבתי הרבה למוסיקה של שמוליק, אני עם שלי.

גנג

New member
שמוליק קראוס היכה כל מה שזז

לא לטעמו, לשיכרותו, או לפסיכיותו. להינעל דווקא על הכאת אשתו זה האוטו-מוטו של יחימוביץ ושאר הברקודות. על מכות יושבים בבית סוהר. לא מקבלים ביטול פרס.

איש אחת

New member
פרס משרד החינוך

הוא סוג של הכרה רשמית. נכון שההכרה היא בכשרון היוצר, אבל לדעתי לא ניתן להתעלם ממכלול האישיות כאשר מדובר בפרס מטעם המדינה. לא צריך להיות ברקודה כדי לצאת חוצץ נגד הענקת פרס למי שהיכה את אשתו.

אכן, אכן.

פרס ניתן על מכלול אישיותו של אדם. אם, נניח, זמר אהוד היה זוכה בפרס על מפעל חיים אבל היה אומר משהו על התנהגות חיילי צה"ל הנראית לו כמו התנהגות של נאצים, אני משוכנע שגם אז היתה חלי דורשת לשלול ממנו את הפרס.

ישב באברבנאל?

אז יהיה זה פוליטיקלי אינקורקט לאללה לא לתת לו את הפרס- זוהי אפליה נגד העדה המדרובית! גזענות!

shellyland

New member
גם אני עם שלך ../images/Emo45.gif

הפרס משדר מסר חינוכי רע מאוד. ונשבעת לך שבמבט ראשון הייתי בטוחה שהולך להוקם משרד החינוך ליצירה ושמעון פרס יעמוד בראשו.

איש אחת

New member
כן,

זה אחד התפקידים שהוא טרם מילא
אגב, שר התרבות הודיע שהוא לא מתכוון לחזור בו. לדבריו, קודמתו (לימור לבנת) כבר שקלה ובדקה וכך החליטה.

אוֹחַ

New member
../images/Emo32.gif תגידי, קנית את חבילת הבדיחות

שלך כמו שקונים חבילה ב"הוט", או שיש לך רק את חבילת הבסיס? את חייבת לגוון קצת.

shellyland

New member
רוצה שאני אגרום לך לייצג את ישראל

באולימפיאדת הנכים? (ארנון פישנזון, שם, שם)

אלי ו.

New member
אני הייתי רוצה שיהיה קריטריון ברור

האם פרסים ניתנים בשל פועלו של אדם או על מכלול אישיותו? מדוע שמואל שניצר שכתב מאמר שפגע בבני הפלאשמורה נפסל מלקבל פרס ישראל בעוד תומרקין שפגע בחרדים לא נפסל? גם אני לא מתלהב לתת פרס לאדם אלים אבל עוד פחות מתלהב מכללים המשתנים עם משב הרוח.

shellyland

New member
הכל פוליטיקה.

כולם אנטישמים, אני אומרת לך. יודונאצים.
מה, אתה באמת לא יודע מדוע שניצר נפסל ותומרקין לא?

אוֹחַ

New member
היא ענתה לך הכי ברור שהיא יכולה -

שניצר היה ימני. אבל אין לך מה להלחץ - אתמול (או שלשום) מישהו שאל לפרשנות של שיר, והיא ענתה לו מספר.

למעלה