פרסי הרדיו!@!@!!@!@!@!@!@!@!@!@@@!@

my josh

New member
פרסי הרדיו!@!@!!@!@!@!@!@!@!@!@@@!@

טוב אז ככה הטקס הזה היה יותר יפה לדעתי מהאי אמ אי קצר ולעניין.. בלי כל מיני מעמודיות מפגרות שאף אחד לא מבין.. חוץ מפה שהיה את הקטגורייה מוזיקה למבוגרים מודרנית (וט דה פאק?) ועוד היה את זה פעמיים לא הבנתי את ההבדל.. טוב העיקר שאברילוש זכתה.. ואמינם שלי לא זכה!!
טוה ההופעה של ביונסה הייתה הרבה הרבה הרבה יותר יפה מההופעה שלה באיאמאי יותר מושקע בלי פאשלות ועם האש זה היה מה זה יפה.. ההופעה של נלי פי דידי ומורפי לי הייתה מה זה יפה.. במיוחד כל הקטע עם התכשיטים! והשרשרת שם הייתה אמיתית כאילו מכסף ויהלומים אמיתיים? אם כן הם מליינים!!!! חח וידעתם שבאותו זמן שנלי שר שם גנבו לט מהחדר במלון תכשיטים בשווי מיליון דולר! חח זה מה שקורה שמתלהבים יותר מידי.... ההופעה של אבריל הייתה מהממת!!! חוץ מזה שהשיר היה מה זה מעצבן.. אבל היא שרה יפה ההופעה אבל הייתה סתם.. ההופעה של מישל בראנצ' הייתה נחמדה חח איזה זיוף מחריד היה לה בסוף.. ויייי והזה של מייקל ג'קסון היה מדהיםםם והשיר טוב שכל העולם לא היה שם.. רק אמינם שלי היה חסר חח איזה לא קשורה אני לחיים...! זה היה מה זה יפה.. מישהו זוכר איך קוראים לשיר.. משהו מה עוד אנחנו יכולים לתת .. לא? ופיפטי מי היו החרגולים ששלחת שם שיקפצו?? אפילו הוא לא יכל להקליט משהו ולשלוח!!??! אממממ איזה עוד הופעות היו??? אני לא זוכרת טוב אם אני יזכר אני ירשום.....

rnb princes

New member
כן זבל באמת הטקס היה חמוד...

חחח גם אני לא הבנתי את הפרס של המבוגרים חח טוב העיקר אבריל זכתה... היא היתה מזה יפה והיא מזה השתפרה בשירה כנראה לקחה פיתוחי קול... למה לא רשמת על ההופעה של קלי קלרקסון היא שרה מזה יפה... ולמה לעזללללל????? למה לא נתנו לאמינם את הפרס שג'סטין 40 להיטים אוט דה פאק??????? וביונסה היתה מזה יפה והיא שרה יפה הזבל... ג'סטין היה אחד הכוסונים אבל מה נסגר עם הבגדים שלו???????? טוב דברי איתי ביי לאב יו...

14מתן

New member
איזה שיר קלי קלרקסון

שררהההההה ???? לא ראיתי כי היה את הגמר של fame academyyy

my josh

New member
מה כן? ימכוערתתתתת ראית חברים?

היה נחמד דווקא לא משהו ציפתי ליותר..

14מתן

New member
מישו יודע איך אני יכול להשיג את זה

ולא קאזה כי זה לא ימצא שםםם

dor307

New member
איזה באסה אם האנגלים

הם מטומטמים!!! קרוליןrulzzzzzzzzzzz

dor307

New member
כי קרוליין לא זכתה:(

אפילו שידעתי את זה עדיין היא היתה צריכה לזכות!! היא פצצה מתפוצצת
וגם שרה יותר יפה מאלכס וגם יותר יפה מאלכס (אפילו שאלכס די יפה ) וגם לא מעשנת!!(אני עישנתי עד לפני שלושה שבעות אז אין לי מה להגיד על עישון) ומה אליסטר הזה בא??

my josh

New member
מי זאת קרוליין???? ומי זאת אלכס ו.

מי זה אליסטר??? חח אני לא מכירה אף אחד מאירופה....

my josh

New member
אמריקן ידול? זה הכוכב נולד שלהם לא?

אחח ואני חשבתי שיראל המציא משהו אחד טוב בזכות עצמה..... הכול אנחנו מעתיקים מחול...

dor307

New member
לא אמריקן מאמריקה..

לברטניה יש איזה מליון גרסאות שונות לכוכב נולד... פיים אקדמי זה מין פרוקט וי וכוכב נולד ביחד בערך אבל ממש לא בדיוק! חות מהבית של פיסטוק לא נירא לי המצאנו שום דבר.. היה לי ת'דיון הזה אם אחותי שאיתי בן שלוש!! (זה היה על צבי הנינג'ה וחברהם..)

my josh

New member
חח איזה דפוקה אני אמריקן זה אמריקה

חחחחח זה כמו השאלות האלה כמה ימים יש שמלחמת ששת הימים.. חח ונראה לי שגם את הבית של פיסטוק אנחנו לא המצאנו .. חח סתם

christinbal

New member
זה לא הכוכב נולד שלהם התירגום בבי ב

י סי פריים נדפק או משהו ותרגמו את זה ככוכב נולד.. פופ אייקון ניראלי זה הכוכב נולד שלהם

Juliann

New member
סדר בבלאגן פה

"פופ איידול" [הגרסה הבריטית] = "אמריקן איידול" [הגרסה האמריקאית] את שתי התוכניות עשה אותו אדם. פיים אקדמי [אקדמיית התהילה] = מה שלנו יש ב BBC את זה משווים לכוכב נולד שלנו... אבל זה ממש לא דומה. פיים אקדמי, כמו שמישהו פה כבר ציין זה שילוב של כוכב נולד ופרוייקט Y... [עם מצלמות באחוזה וכו']... ככה שכל הגרסאות שונות לגמרי אבל נדמה לי שפופ איידול ואמריקן איידול אמורות להיות בעיקרון אותה תוכנית אבל אף פעם לא ראיתי את פופ איידול.... אגב שמעתי שעושים תחרות איידולז עולמית! הם שולחים את קלי קלארקסון מארה"ב, ויל יאנג מבריטניה את הזוכה בקנדייאן איידול [מקנדה] שכחתי איך קוראים לו... ועוד נציגים ביניהם זאת שזכתה בלבנון [???] ומה איתנו?! אנחנו כלבים?.... * מה, אלכס מעשנת?!

Juliann

New member
סדר בבלאגן פה

"פופ איידול" [הגרסה הבריטית] = "אמריקן איידול" [הגרסה האמריקאית] את שתי התוכניות עשה אותו אדם. פיים אקדמי [אקדמיית התהילה] = מה שלנו יש ב BBC את זה משווים לכוכב נולד שלנו... אבל זה ממש לא דומה. פיים אקדמי, כמו שמישהו פה כבר ציין זה שילוב של כוכב נולד ופרוייקט Y... [עם מצלמות באחוזה וכו']... ככה שכל הגרסאות שונות לגמרי אבל נדמה לי שפופ איידול ואמריקן איידול אמורות להיות בעיקרון אותה תוכנית אבל אף פעם לא ראיתי את פופ איידול.... אגב שמעתי שעושים תחרות איידולז עולמית! הם שולחים את קלי קלארקסון מארה"ב, ויל יאנג מבריטניה את הזוכה בקנדייאן איידול [מקנדה] שכחתי איך קוראים לו... ועוד נציגים ביניהם זאת שזכתה בלבנון [???] ומה איתנו?! אנחנו כלבים?.... * מה, אלכס מעשנת?!

למעלה