פרסי הרדיו!@!@!!@!@!@!@!@!@!@!@@@!@
טוב אז ככה הטקס הזה היה יותר יפה לדעתי מהאי אמ אי קצר ולעניין.. בלי כל מיני מעמודיות מפגרות שאף אחד לא מבין.. חוץ מפה שהיה את הקטגורייה מוזיקה למבוגרים מודרנית (וט דה פאק?) ועוד היה את זה פעמיים לא הבנתי את ההבדל.. טוב העיקר שאברילוש זכתה.. ואמינם שלי לא זכה!!
טוה ההופעה של ביונסה הייתה הרבה הרבה הרבה יותר יפה מההופעה שלה באיאמאי יותר מושקע בלי פאשלות ועם האש זה היה מה זה יפה.. ההופעה של נלי פי דידי ומורפי לי הייתה מה זה יפה.. במיוחד כל הקטע עם התכשיטים! והשרשרת שם הייתה אמיתית כאילו מכסף ויהלומים אמיתיים? אם כן הם מליינים!!!! חח וידעתם שבאותו זמן שנלי שר שם גנבו לט מהחדר במלון תכשיטים בשווי מיליון דולר! חח זה מה שקורה שמתלהבים יותר מידי.... ההופעה של אבריל הייתה מהממת!!! חוץ מזה שהשיר היה מה זה מעצבן.. אבל היא שרה יפה ההופעה אבל הייתה סתם.. ההופעה של מישל בראנצ' הייתה נחמדה חח איזה זיוף מחריד היה לה בסוף.. ויייי והזה של מייקל ג'קסון היה מדהיםםם והשיר טוב שכל העולם לא היה שם.. רק אמינם שלי היה חסר חח איזה לא קשורה אני לחיים...! זה היה מה זה יפה.. מישהו זוכר איך קוראים לשיר.. משהו מה עוד אנחנו יכולים לתת .. לא? ופיפטי מי היו החרגולים ששלחת שם שיקפצו?? אפילו הוא לא יכל להקליט משהו ולשלוח!!??! אממממ איזה עוד הופעות היו??? אני לא זוכרת טוב אם אני יזכר אני ירשום.....
טוב אז ככה הטקס הזה היה יותר יפה לדעתי מהאי אמ אי קצר ולעניין.. בלי כל מיני מעמודיות מפגרות שאף אחד לא מבין.. חוץ מפה שהיה את הקטגורייה מוזיקה למבוגרים מודרנית (וט דה פאק?) ועוד היה את זה פעמיים לא הבנתי את ההבדל.. טוב העיקר שאברילוש זכתה.. ואמינם שלי לא זכה!!