פרסומת שקרית בעליל |!|

בחשכת הלילה

Active member
|עצור| |א-ט|
"דום נשימה בשינה קשור לפריט ביתי זה (הפסיקו להשתמש בו)"
שקרנים! אין בפרסומת הזאת אף מילה על "פריט ביתי זה" :) סתם פיתיון לקרוא את הפרסומת שלהם למוצר שלהם. אז למה להאמין לשקרנים האלה שהמוצר שלהם שווה? :)

הפרבולה1

Well-known member
|עצור| |א-ט|
שקרנים! אין בפרסומת הזאת אף מילה על "פריט ביתי זה" :) סתם פיתיון לקרוא את הפרסומת שלהם למוצר שלהם. אז למה להאמין לשקרנים האלה שהמוצר שלהם שווה? :)

אני חושב שהם התכוונו במונח "פריט ביתי" לכרית הרגילה שהם מציעים להחליף אותה בכרית שלהם שמונעת דום נשימה ( לפי מה שהם מפרסמים )

בחשכת הלילה

Active member
אני חושב שהם התכוונו במונח "פריט ביתי" לכרית הרגילה שהם מציעים להחליף אותה בכרית שלהם שמונעת דום נשימה ( לפי מה שהם מפרסמים )
אני מתאר לעצמי. אבל עובדה נשארת עובדה: אין תשובה ברורה ל"פריט שחייבים להפסיק להשתמש בו". כלומר, הם שקרנים. אין אמון במוצר שלהם.

ראית את חידת ההמשך?

certified.woke

Well-known member
|עצור| |א-ט|
נראה לי כי המקום הנכון לדיון ממין זה הוא פורום "צרכנות".

המדיה גדושה נסיונות שיווק של "טובין" שיעילותם ו/או תועלתם מפוקפקת אם לא אפסית וקהל היעד הוא פתאים קְלוּלֵסִים.
הסמנים:
(1) המוצר אינו נמכר בשום בית עסק, אלא יש לרכשו ישירות מן היצרן.
(2) המוצר הוא פרי הברקה או הארה פורצת דרך של מהנדס כלשהו, שוויצרי, או גרמני.
(3) המוצר מוצע בהנחה "משמעותית" למי שמזמין שנים-שלושה פריטים.
(4) המוצר מהולל בשבחים וקילוסים מצד לקוחות מרוצים רבים.
(5) למוצר בקוש אדיר, הוא עומד לאזול ואתה תישאר עם לשון בחוץ אם תהסס.
(6) בפינה שמאלית תחתונה של המסך מבליחה מדי מספר שניות הודעה "מתפרצת" הטוענת כי פלוני כלשהו רכש זה עתה את המוצר...נסו והיווכחו...

נערך לאחרונה ב:

בחשכת הלילה

Active member
נראה לי כי המקום הנכון לדיון ממין זה הוא פורום "צרכנות".

המדיה גדושה נסיונות שיווק של "טובין" שיעילותם ו/או תועלתם מפוקפקת אם לא אפסית וקהל היעד הוא פתאים קְלוּלֵסִים.
הסמנים:
(1) המוצר אינו נמכר בשום בית עסק, אלא יש לרכשו ישירות מן היצרן.
(2) המוצר הוא פרי הברקה או הארה פורצת דרך של מהנדס כלשהו, שוויצרי, או גרמני.
(3) המוצר מוצע בהנחה "משמעותית" למי שמזמין שנים-שלושה פריטים.
(4) המוצר מהולל בשבחים וקילוסים מצד לקוחות מרוצים רבים.
(5) למוצר בקוש אדיר, הוא עומד לאזול ואתה תישאר עם לשון בחוץ אם תהסס.
(6) בפינה שמאלית תחתונה של המסך מבליחה מדי מספר שניות הודעה "מתפרצת" הטוענת כי פלוני כלשהו רכש זה עתה את המוצר...נסו והיווכחו...
צודק. אבל לגבי פורום צרכנות - קטונתי! זו אחריות גדולה מדיי לקבוע שהם משקרים, גם אם זה נראה ככה. אבל היקש לוגי קטן - אם הם כבר שיקרו, א למה לתת אימון במוצר שלהם - נראה לי מתאים לפורום מתמטיקה (שבקושי נושם) :-):

certified.woke

Well-known member
צודק. אבל לגבי פורום צרכנות - קטונתי! זו אחריות גדולה מדיי לקבוע שהם משקרים, גם אם זה נראה ככה. אבל היקש לוגי קטן - אם הם כבר שיקרו, א למה לתת אימון במוצר שלהם - נראה לי מתאים לפורום מתמטיקה (שבקושי נושם) :-):
בכל זאת, המקום המתאים הוא פורום צרכנות.
שם ימצאו גם מגיבים מתאימים היכולים להוסיף תובנות.
פורום מתמטיקה לא צריך להיות זירה לדיון בבעיות "כלליות", במיוחד לאור קיום פורום מתאים.
הנה למשל דיון חדש שלי שם בתכשיר לטפול ביתי בסיאטיקה.
כל עוד מדובר בעובדות - אין חשש...

נערך לאחרונה ב:

בחשכת הלילה

Active member
בכל זאת, המקום המתאים הוא פורום צרכנות.
שם ימצאו גם מגיבים מתאימים היכולים להוסיף תובנות.
פורום מתמטיקה לא צריך להיות זירה לדיון בבעיות "כלליות", במיוחד לאור קיום פורום מתאים.
הנה למשל דיון חדש שלי שם בתכשיר לטפול ביתי בסיאטיקה.
כל עוד מדובר בעובדות - אין חשש...
צודק. אם זה היה חשוב לי, הייתי שומע לעצתך. אני סתם גמלאי משועמם. התאכזבתי שהם סקרנו אותי ואח"כ אכזבו, אבל לא עד כדי כך שאלחם בהם. :-):

ראה בחשכת, נקודת המוצא היא לא להאמין למה שמפרסמים בתקשורת, איך הארינגטון קורא להם "תשקורת"?
יש הרבה פרופגנדה מימין ומשמאל, אבל כולם שם שייכים לאותה אליטה ששולטת על התשקורת שלנו.....

בחשכת הלילה

Active member
ראה בחשכת, נקודת המוצא היא לא להאמין למה שמפרסמים בתקשורת, איך הארינגטון קורא להם "תשקורת"?
יש הרבה פרופגנדה מימין ומשמאל, אבל כולם שם שייכים לאותה אליטה ששולטת על התשקורת שלנו.....
זה נכון. אבל בנוגע ל"ימין" ו"שמאל" (נקרא לזה כך לצורך העניין), כאשר לא מדובר בויכוח מופשט אלא במציאות, ניתן לשמוע (לקרוא) מה אומרים שני הצדדים, ולשקול באופן עצמאי מה נראה לנו יותר הגיוני ואמין. נכון, זה לא פשוט. אדם כבול תמיד לדעותיו הקדומות.

למעלה