פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

zivvi

New member
שלום שלום - XBOW בBROA

יש כאן אנשים בכלל בBROA? אני לבל 63, עולה לפי המדריכים ומתה להגיע כבר לרמה 70. הבעיה היא שאני XBOW - מתקיפה ממרחק ככה שאני צריכה יותר MAGIC DEF כי כולם פוגעים בי מקסמים. איזה חפצים טובים יש עם MEGIC DEF??

את XBOW....

XBOW יגולים לעמוד במרחק שמפלצות עם קסם לא יכולות לפגוע בהן (לרוב) את היית HUNTER אז בכלל זה עוד 5 מרחק אבל גם XBOW הוא טווח ארוך...

zivvi

New member
מלפצות שלא משתמשות בקסם

לא מזיקות לי כי אני עומדת מרחוק מפלצות שכן משתמשות בקדם מחזירות לי מלחמה ודווקא כן פוגעות. אני רוצה לצמצם את הנזק הזה, גם אם לפעמים הן לא מצליחות כי אני רחוקה. יש לכם טיפים באופן כללי לXBOW? אשמח גם להכיר אנשים מBROA

btekx

New member
בטח יש שיטה מעולה

בטח יש שיטה מעולה, בעבודה 3 יקבל סקיל דחליל, שמפלצות יפגע בדחליל ולא בך... תראה youtube את קשת עבודה 4, וראה שחלק משתמש בדחליל (סקיל מקסמות) וזה עוזר!

zivvi

New member
שאלה נוספת לגבי - למי שמבין בקשתים

Crossbow מעלים את כל הSP שלהם לDEX ו הSTR צריך להיות ברמת הLEVEL שלהם. באיזשהו שלב זה יוצא ש4 נקודות לDEX וכל שלב גם נקודה לSTR דיברתי עם מישהו שהוא STRLESS - רק DEX והוא משתמש בCROSSBOW של מייפל (שלא צריך סטאטים) לרגע קינאתי בו ואמרתי שהוא מקבל את כל הכוח האפשרי כי הוא חוסך STR. בדקתי מדריכים אחרים מחול על XBOW וגם שם לא ממליצים STRLESS בגלל שברמות גבוהות, כמו בקטנות הנשקים מחייבים STR והATTK שלהם מפצה על חוסר בSTR. יש במה לקנא?

לפני 3 חודשים אולי...

אבל עכשיו יכול ליהיות STRLESS עם קשת לרמה 127 שזו הקשת לרמה הכי גבוהה שיש ..... גם אני שמתי נקודות ב- STR אבל אני מנסה כמה שפחות (למצוא כמה שיותר חפצים שמוסיפים במקום לשים בבייס) אם כבר העלית אין טעם להפסיק באמצע אבל תזכרי שאת גם מקבלת על זה בונוס טוב יותר אחרי BB מאשר עכשיו ואולי יהיה לך לא יותר טוב אלא טוב באותה מידה אבל יותר זול בהרבה אם את תיהיה כמו שאת....

zivvi

New member
ניסיתי להבין ולא כ"כ הצלחתי. אתה יכול לחדד?

אני גם מנסהל שים כמה שפחות ושיהיו לי נקודות STR בבגדים, אבל בכל מקרה אגיע לרמה הגבוהה יום אחד (100+) ואצטרך מעל 100 נקודות STR בשביל הקשתות, לא? לא אפסיק באמצע כי אתבעס שהדמות לא מושלמת, אבל איך אקבל בונוס אחרי הביג באנג? איזה בונוס? אתה יודע מה יהיה שונה לקשתים אחרי הBIG BANG?

את ביקשת חפירה תקבלי חפירה!

בחלק השלישי של EVENT החייזרים היה אפשר לקבל נשקים וחפצים לרמות גבוהות מאד שלא צריכים דטאטים בכלל יש קשת (קרסבאו) לרמה 127 שלא צריכה STR בכלל משם ולפי מה שהבנתי ה- PQ לרמות 120 שם ונשאר שם ככה שתמיד אפשר להשיג עוד אם זה היה לפני ששמענו על ביג בנאג (ולפני האוונט)אז ברור ש- STRLESS יותר טוב עד רמות של 100+ מאז ששמעו על ביג באנג אנשים התחילו לומר שזה כבר לא ישנה STRLESS או לא .... זאת אומרת STRLESS יהיו טובים יותר אבל גם לרגילים יהיו היתרונות שלהם ואם כבר אז לעשות רגיל אבל כשיש את החפצים החדשים של VISITORS הרובה קשת הכי חזק במשחק (וזה קורה בדיוק עם שרביטים לקוסמים גם) לא צריך סטאטים בכלל וככה גם STRLESS יכולים להנות ממנו בלי להעלות STR כמו שהחפצי מייפל לרמה 64 שינו את הדעה על כל ה- LESS שיש למיניהם כי יש להם נשק שיש לו נזק ממש טוב שיכול להחזיק מעמד בלי להחליף עד רמה 120

zivvi

New member
רק דיברת

ואני בפארטי עם האנטר (לא קרוסבואו - צריך לעשות פחות נזק) והוא ברמה 58 - כמעט 10 רמות מתחתיי אבל הוא STRLESS ויש לו את הקשת של החייזרים והוא עושה יותר נזק ממני! אין הרגשה יותר רעה מזה... כאילו הלכתי לפי המדריכים אבל יש יותר טוב. :(

זה הקסם שלי....

חלק מקפיאים אני מביא מזל רע.... (כמו שדאמרתי תפסיקו לזרוק כיסאות מתכת אחד על השני מישהוא יפגע והכסא הראשון שזרקו אחרי זה ילד שבר את היד....)

למעלה