פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Macbook

New member
סימנתי V גם על אלמנטל וואנד 8. ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אני רשמית מוכן לביג בנאג... עכשיו להתפנות לשיפור אוברול ועגילים כדי שלא יהיה לי מה לעשות על המייפל בשנת הלימודים!

מ י ל ר

New member
איך משיגים את זה בכלל?

לא יזיק לי זה של רמה 70 לדוגמא... ככה שיחזק לי קצת את הקרח :) מה מייצרים את זה? או שרק קונים את זה בכמה זיליונים טריליונים טובים?

Macbook

New member
זה יוצא מGachapon

שרביט של רמה 70 לקרח יעלה לך החל מ60 מיליון בערך...

מ י ל ר

New member
וזה באמת משפר משמעותית את ההתקפה?

כי מאז שיש לי חנות הבנתי שכסף זה דבר שניתן להשיג, כרגע יש לי 28 מיליון ככה שלהגיע ל-60 זה לא יהיה משימה בלתי אפשרית.

Macbook

New member
אם עוד 25% דמג' למתקפות קרח ו10% לברקים

זה לא משמעותי, אז מה כן?

מ י ל ר

New member
שווה לקנות את האלמנט וונד 3 שעולה 60 מיל?

של רמה 70? או שפשוט... לא

yonVata

New member
כמו שרועי אמר...

בעיקרון כרגע זה מאוד שווה כי זה מעלה לך את ההתקפת קרח ב25%, ואת ההתקפת ברקים ב10%... אבל אחרי הביג-בן ההתקפת קרח שלך לא תהיה לאימונים אלא ברקים, ובגללזה אחרי הביג-בן יהיה עדיף להשתמש באלמנט של ברקים (8 אם אנלא טועה?) העניין הוא שעדין אין ממש מושג מתי בדיוק יגיע הביג בן... אז לשיקולך... :]

Macbook

New member
אלמנט של ברקים זה או 4 או 8

לדעתי כרגע כדאי לו להשיג אחד של קרח לרמה 70, הוא שווה את הכסף. Elemental Wand 3 לי אישית היה דחוף להשיג כי תכף אני אחזור ללימודים כדי שאם אני אשחק אני לא אבזבז יותר מדי זמן על להשיג כסף בשביל שרביט של ברקים... לאנשים אחרי בצפר כמוהו שעובדים יש רוטינה קבועה ואין חופשים ענקיים שכאלה אז אין בעיה

מ י ל ר

New member
אני מת להשיג אותו

אבל מאיפה אני אביא 60 מיל... כרגע יש לי 25 מיל בערך.. בעע והוא שווה בעוצמה שלו לנשק שיש לי עכשיו שהוא של רמה 95 עם 117 מגיק אטטק?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיפה! כל הכבוד!

אני מחכה לרגע שגם אני אחזיק שרביט כזאת
למה דווקא צריך את השרביט הזאת לבינג באנג?

Macbook

New member
אחרי הביג באנג

קוסמי קרח ישתמשו לאימון בסקילים שהאלמנט שלהם הוא ברקים

yonVata

New member
יכולהיות שאני טועה אבל...

לדעתי יש שרביט כזה גם לבישופים... רק שבמקום להעלות את ההתקפה ב25% הוא מוריד אותה ב25%... בכלמקרה אני בטוח שגלית תהיה חכמה ממני בשביל לענות עלזה...

yonVata

New member
טוב אולי ביטלו אותו...

כי בוודאות אניודע שגלית קנתה פעם אחד... בכלמקרה בשורה התחתונה זה פשוט נשק שלא שווה לבישוף לקנות, גם אם יש וגם אם לא

yonVata

New member
האמת...

שלדעתי המחירים ירדו עכשיו... אבל יכולהיות שאני טועה שוב, בכלמקרה לא ממש מבין בזה

icy woman

New member
ועכשיו הוא אצלי../images/Emo8.gif

ואכן לבישופים הוא מוריד את ההתקפה

למעלה