פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Hasselblad

New member
הבטחתי ולכן אקיים

פרסום דמות שלי... יש לי כמה הערות: 1. הנשק שלי רחוק מלהיות גמור בינתיים עבדו 3X50% ויקח לי זמן לסיים אותו.... 2. את הכובע שלי אני לא שמה עליו מגילות כי אני מחכה שתהיה לי קאוס זאקום - אני חייבת את התוספת של ה 10% HP. 3. הטבעת של ה 2INT 2LUK יש לי שתיים כאלה שאני שומרת לחבר עד שיחזור למשחק (למרות שלא נראה לי שהוא יחזור....) 4. כל החפצים שיש לי אני סיקרלתי. זהו לבינתיים

Hasselblad

New member
תמונה 2

גם כאן כמה הערות: 1. כמו שאתם רואים יש לי שני שילדים אחד בשימוש ואחד אני מנסה להכין עם יותר מ 20 אתק נכון לכרגע עבדו 3X30%.... יקח עוד הרבה זמן עד שאסיים להכין אותו - מזל שיש לי סבלנות. 2. חגורה טעונה שיפור מקווה שיחסית בקרוב. 3. FS - מפחדת רצח לשים עוד קאוס מכיוון שכבר הרסתי כמה זוגות... בסוף אני אצליח להכין כאלה עם 7 ומעלה אתק... 4. אני עוד לא הצלחתי לקבל מספיק אומץ להפוך את החפצים שלי לחפצים עם פוטנציאל כי החפץ הראשון שניסיתי עליו מגילה של 90% (אוברול לרמה 100 עם 38לאק) התפוצץ לי...
בסוף יהיה לי אומץ גם לזה לאט לאט נגיע להכל... נראה לי שזהו מקווה שלא שכחתי כלום

ראיתי נכון? 40 לאק? אומייגאד!

שמעי את מלכה! אפילו שיש דברים שאת אומרת שדורשים שיפור/עוד שדרוגים! כל הכבוד!

Hasselblad

New member
אני לא מאמינה ששחכתי - הינה הגלימה שלי

ועוד הגלימה שלי היא הדבר הכי יקר שיש לי...

וואו ! גלימה נדירה ! פשוט מדהימה !!

רוצה גם !!!! את הכנת לבד? עם CHAOS ?
אין לי מזל עם גלימות....

Hasselblad

New member
לא יכולה להגיד שיש לי מזל

כמו שאני עקשנית... לא נעים לי לספר כמה דברים הרסתי בדרך....
את הסקרול השני והאחרון ידיד שלי שם כי לא היה לי אומץ

icy rain drop

New member
hey can you tell me where do facestompers

come from? is it itcg or gach? i really want those and also stormcaster gloves your equips are GODLY!

Hasselblad

New member
stormcaster gloves and facestompers

מכינים מ ITCG. אם את רוצה פירוט של איזה ITCG צריך כדי להכין אותם אני אפרט.

Hasselblad

New member
בבקשה - מתוך המאמרים של הפורום:

ITCG - בסוף המאמר יש רשימת חפצים מה צריך כדי להכין אותם ואיפה מכינים אותם.

icy rain drop

New member
amazing! thanks

im gonna make money and make those two... always wanted them now i know ... i already have glitterglove, heavenly messenger and celestial staff i dont know why i like those itcg items so much haha

Macbook

New member
סיון, עם פוטנציאל או בלי

הדמות שלך מעולה! כאילו, יש דברים שאת צריכה לסיים לסקרל וכבר עכשיו הם מעולים... כאילו מי אני בכלל שאעיר לך על החפצים?!?!?! באמת דמות מעולה! ובהצלחה בכל הסיקרולים ובפוטנציאל

Hasselblad

New member
תודה רועי

ולגבי המשפט הבא :"כאילו מי אני בכלל שאעיר לך על החפצים?!?!?!" אני ממש לא מסכימה אני שמחה לשמוע מכולם מה שיש להם להגיד. ואני ממש מקווה שכל הסיקרולים של הפוטנציאל יעברו בהצלחה יהיה לי ממש קשה להיפרד מחלק מהחפצים...

וואו זה באמת חפצים טובים!!

לא טובים כמו שאתה אומר שיש לך חפצים טובים..... הייתי אומר לך לעשות לחפצים האלה שיהיה להם פוטנציאל חבוי אבל כולם כאלה טובים שחבל שיהרסו.... (אבל אם תקחי את הדבר עם הסטאטים הכי נמוכים ושאת יכולה להחליף נגיד כמו הנעליים... זה יהיה ביכון שאני אישית הייתי מוכן לקחת...)

וואו ! את מצויידת היטב !!! והכי התרשמתי

שהכל הכנת לבד. כל הכבוד ! לגבי המגן - גם לי בא אחד עם יותר מ 20 התקפה... אבל הסקרולים האלה עולים הון בסקניה. מבינה מאד את החשש לשים סקרולים שיכולים להרוס את החפצים. לפני שעשיתי את זה לחרב שלי רעדתי כולי. אין מצב שאצליח להכין שוב חרב כזו. לגבי הנעליים - היום עם הפוטנציאל את יכולה להשיג אפקט של התקפה עפ % LUK . על הנעליים שלי כרגע התווספו 18 STR מה שנותן לי כ 4 ATT . אני מקווה פעם להשקיע בהן יותר ולהשיג % STR.... שזה יותר טוב.

Hasselblad

New member
לגבי הנעליים

אני יודעת שבגלל הפוטנציאל הם שוות הרבה הרבה פחות כל המחירים של ה FS ירדו. אבל אני מקווה להצליח להכין נעל עם 7ATT ולהוסיף פוטנציאל, אפשר שתי שורות פוטנציאל ואולי אני אצליח להגיע ל 6% לאק (פעמיים 3%)

אני חושב שאפשר יותר

לפי מה שראיתי ככל שהחפץ רמה יותר גבוהה גם הסטאטים שמוספים לו באותו רמת נדירות (נדיר ,מאד נדיר או מיוחד.... ) ותזהרי עם הפוטנציאלים האלו יכול לצאת לך משהוא שאת בכלל לא רוצה (למשל שיצא לך STR ...) אבל אפילו אם יצא לך משהו שאת לא צריכה תמיד תוכלי לעשות החלפות שיצאו לטובתך (אני רואה שאת לא צריכה יותר דקס ככה שאם יצא לך דקס תוכלי להחליף אותו בלאק ..... (ואפילו ביותר % ממה שהדקס נתן...)

למעלה