פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

dDanielle1

New member
זה כל הזמן שולח ריק! קיצר השם הוא dRaGoNSoUlG

פתחתי אותה בשביל להיות עם הפורום :) היא בלייז וויזרד
אשמח למדריך טוב

yonVata

New member
אוסיף אותך כשאגיע הביתה...

או מחר אחרי הצהרים אם אחזור מאוחר מידי... בכל מקרה בנוגע למדריך... מבחינת סטאטים זה כמו קוסם רגיל, luk 3 מעל הרמה, וכל השאר לint בכל מקרה הנה מדריך באנגלית: http://www.basilmarket.com/forum/1129552/1/Blaze_Wizard_Guide.html אם את צריכה עוד משהו תשאלי

Macbook

New member
../images/Emo41.gif Ubuntuz - חפצים ../images/Emo41.gif

אני אנסה שוב, הפרסום דמות הקודם לא כל כך הלך...

yonVata

New member
רועי...

ממך ציפיתי לפחות לחגורה אדומה בדוגו! מזה זה?! בחייאת תשקיע איזה שבוע מקס' תקבל לפחות (!!!) צהובה... לא חרם? חוצמזה ישלך אחלה ציוד

Macbook

New member
../images/Emo6.gif את האמת שיקח לי בערך שעתיים/

להשיג צהובה כי אני ממש קרוב מבחינת נקודות, אבל אין לי כוח
וגם אני רוצה לפחות חגורה אדומה ._. תודה בכ"מ D:

Hasselblad

New member
רואים שיש לך דמות מושקעת

וכמובן חוץ מזה שאמרו לך כבר לעבוד על חגורה... היום עם חפצי הפוטנציאל אתה יכול גם לנסות לשדרג את האוברול והעגילים, אני יודעת שאתה קודם חוסך לאלמנט 8 ולגבי הMW חכה שיהיה איוונט שוב. נסה להשיג בהארפס עגילים עם פוצניצאל אולי תמצא משהו עם 3%+ ומעלה שזה כבר 21 סטטים... כנל לגבי אוברול..

Macbook

New member
תודה...

האוברול - ברור לי שאני צריך להשיג אחד עם %
. 3% בפני עצמם זה יוצא בערך 21 INT, ועוד 6 בערך על אוברול נקי יהיו אוברול עם 27 INT וזה עוד בלי סקרולים... אני מודע לכך שאני צריך להשיג את זה
. העגילים - זהו, שקראתי שאחרי הביג באנג למג'יק אטאק יהיה ערך גבוה יותר מאשר INT ואני לא רוצה עגילים נקיים שיהיו רק עם אחוזי INT, כי יוצא שככה הפסדתי... אני באמת לא יודע מה לעשות כי נדמה לי שבקטע של עגילים עדיף את השיטה הישנה של הINT והמג'יק אטאק... ראיתי בכלל עגילים עם 7 INT ו13 מג'יק אטאק שזה שיפור לעומת מה שיש לי והם עולים רק 66 מיל.. אז כנראה שה10/17 יהפכו בקרוב לממש זולים. בגלל זה גם השרשרת של HT לא מעניינת אותי...

Hasselblad

New member
מדהים!!!!!

אני ירוקה מקנאה תתחדשי סמדר ממש ממש ממש מדהים!! ואוף טופיק לגמרי... הצאט של הבאדי שלך הזכיר לי כמה אני מתגעגעת לרוזי

Hasselblad

New member
יודעת וממש עצוב לי... ../images/Emo7.gif

אבל לא נעים לי להציק.... אני ממש מקווה שהן יחזרו...

Guid

New member
שיו!

איזה אדיר!!!
וואו, סמדר, שיחקת אותה בגדול!!!!

yonVata

New member
O-O

סמדר ממש שחקת אותה!!!! :-O יקח לי כמה דק' לאסוף את הלסת מהרצפה! עשית אתזה בפעם אחת? ואם לא אז כמה פעמים לקח לך לעשות ריסטים עד שקיבלת משהו טוב?

yonVata

New member
מסחטת כסף :&#39../images/Emo7.gif

אני מניח שסכום זהה בזבזת על שאר חפצי הפוטנציאל שלך?

אתה צודק. ולא. לא ביזבזתי סכום זהה.

החרב הכי חשובה וההשפעה שלה על ההתקפה שלי הכי גדולה. אני כמעט חטפתי התקף לב לשים עליה סקרול שיכול להרוס אותה.... בעיקרון - אני חסכתי NX כדי לקנות 32 AP RESET במכירה הבאה. נקסון עשו הפתעה ונתנו לי בחינם יותר ממה שהייתי קונה אפילו. אז נגיד שאת הכסף הזה אני "משקיעה" בקוביות....
כל המשחק הזה זה בזבוז כסף אחד גדול. אבל זה די כמו תחביב.... במקום לבזבז 200 שקלים על מסעדה טובה אני קונה NX

למעלה