פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Blackcandle6

New member
אני רק רציתי להביע צער

על הדמות שלי (אראן) שגם זכתה בתספורת שיפרע לפחות לאראנים יש קסדות..... -_-

../images/Emo24.gifתהיי חזקה. ../images/Emo6.gif

אני מבינה את ההרגשה הנוראית כשיש תספורת שפרה.
יש לי אותה גם ב-2 מיוליות שלי, ועם השלישית לא העזתי בכלל לעשות את הקווסט של השיער.

Blackcandle6

New member
חחח כן ראיתי

העניין הוא שאני לא ממש מתנגדת לתספורת הזאת, היא דווקא די חמודה. מה שכן, זה פשוט רודף!!! כאילו אין משהו אחר. ואני מודה שיצא לי זה ולא הסמי - אפרו המכוער הזה... שיער פופי שנראה כאילו ציפורים מקננות שם...

חח בהתחלה בכלל לא הפריע לי השפרה

אפילו חשבתי שזה חביב. [בדמות קודמת ונובית במיוחד קיבלתי אפרו, מההיסטריה הפסקתי לשחק לחצי שנה
] אבל אז הגיעו הערות של אנשים, ואפילו שזה משחק, זה היה ממש מעצבן, כי היו להם את ההערות הכי מטומטמות בעולם. ["הדמות שלך סינית. את סינית באמת?" אבל זה לא היה מעליב, זה סתם מטומטם
] תתנחמי בעובדה שלאראנים יש קסדותD:

deisy

New member
איתך בצערך ואל...

בארנית לא העזתי לעשות את הקווסט הזה, המזל שלי עם התספורת הזו רודף אחרי גם

btekx

New member
כן תעשי קווסט

ותקבל 500 EXP (מתאים לרמות התחלה) וכרטיס תספורת, אם לא תרצי שינוי בתספורת, תזרוק את התספורת.... (או תשמורי ליום אחד אם תרצי...) כך עשיתי את פיראט אקדחון ואת פיראט חשמל (מרמות נמוכות...) (חוץ מיולים, זה לא משנה איך הם נראה... )

למעלה