פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Blackcandle6

New member
כמה שאלות

קודם כל עשיתי כמה טעויות של נובית עם הלוחמת שלי, ורציתי לדעת כמה קריטי זה: א. כמה שלבים (לא זוכרת כמה) הוספתי SP לעבודה 1 במקום השניה. שמעתי שזה בר תיקון ע"י קאש, אבל השאלה היא אם הטעות באמת קריטית? ב. שמתי לב במאמר בפורום על AP שאחרי רמה 30 מוסיפים דקס 1 ואני המשכתי להוסיף2 , גם כן כמה שלבים טובים . בכל מקרה אני יודעת שזה בר תיקון ברמה 52 (?) או גם כן לקנות בקאש. אז, מומלץ או שכדאי לי לחכות עם זה עד רמה 52? ועוד דבר, פתחתי סייגנוסית לא מזמן, בלייזרית
אפשר להוסיף גם אותה לגילד? ^_^

D amaged R oses

New member
אני לא בטוחה כמה

בר-תיקון הסקיל, כי אי אפשר לתקן את זה בקאש. איזה סקילים צריכים להיות לך ואיזה לא? כי אם היו נשארות נקודות מיותרות אז "לא נורא" ששמת בעבודה ראשונה. השאלה אם יהיו, וכמה העברת לשם. ו82 דקס זה דיי הרבה, אבל לא כלכך קריטי. כמובן שלהפסיק להעלות, ובציוד תתמקדי רק בדברים עם כמה שיותר STR

Hasselblad

New member
בגדול מסכימה

לגבי הסקיל ממה שאני יודעת בעבודה שנייה יש לך נקודה אחת מיותרת גם ככה... אולי תעלי תמונה של כללל הסקילים של עבודה ראשונה ושנייה שיש לך ואז יהיה יותר קל לחשב במדויק (בהתיחס לרמה שלך כמובן) לגבי הדקס, לדעתי זה לא כזזזה קריטי וברור שבר תיקון, כרגע אל תקחי את זה קשה חכי לאיוונט של הכרטיסים האלה בקאש...

Blackcandle6

New member
בקשר לסקילים

פיתחתי לפי המדריך, כלומר באימפרובד HP צריך להיות 9 ולי יש 14, שזה בא על חשבון פיינל אטאק. צריך לשרוף את העבודה הראשונה אחרי שמתחילים את העבודה השניה!!

ToryMaster

New member
תנוח דעתך

זה בטח לא סוף העולם, אבל למה שלא תמשיכי לשחק ותראי אם זה משנה?

Blackcandle6

New member
אם כבר שאלה אחרת

לא קשורה לשרשור אבל קשורה למצב, אם כבר NX אז יש מצב שאני אשיג ב TMS ? ומה הולך עכשיו טוב בטרייד?

D amaged R oses

New member
נראה לך שיהיה שוב?../images/Emo99.gif

כי ראיתי רק פעם אחת לפני 3חודשים בדיוק, היה מבצע ממש שווה על הAP RESET!! יצא Kאחד בדיוק לריסט אחד! אני צריכה לקנות עכשיו גם

Hasselblad

New member
כבר היה יותר מפעם אחת... וגם יותר מפעמים..

אז אני מאמינה שיחזור

ToryMaster

New member
תראי, זה מאוד תלוי בך

בעיקרון ניתן לתקן את הדברים האלו עם קאש, אבל זה עולה הרבה. אם יש לך את הכסף לזה, הייתי מתקנת את הסקיל [הפיינל אטאק הרבה יותר חשוב בעיני, ויעיל] בדקס אל תגעי, תוסיפי מעכשיו רק STR, והDEX יתאזן מעצמו אחר כך.

למעלה