פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifללוחמים שבינינו...בקשר לPOWERSTRIKE../images/Emo41.gif

לפי דעתכם מה עדיף כSPEARMAN לעתיד, להשקיע בPOWERSTRIKE או בIRON BODY? הפאוורסטרייק פוגע במפלצת אחת, בעבודה הבאה יש משהו בסגנון? לקחת בחשבון שאני מתכנן HYBRID... או שעדיף לוותר על הפאוורסטרייק,לחכות לסקילים טובים יותר בעבודות הבאות ולהעלות את הIRON BODY שמעלה WEP DEF? אשמח לדעתכם. עצות
תודה

Hasselblad

New member
הממממ לא כל כך מבינה בלוחמים...

מה בדיוק עושה ה Iron body חוץ מלהוסיף דיפנס?

D amaged R oses

New member
power stike זה סקיל

שבעקרון כולם יגידו לך לעלות, מעלים אותו דווקא בין הראשונים והוא "חשוב". תכלס, שאני חושבת על זה, אני שונאת אישית את הסקיל הזה
אני אפעם לא המתקדתי בו קודם, מעלה אותו אחרון. ומשתמשת רק שבאמת חייב [2830912809 מפלצות עליי] לא משתמשים בו בעבודה רביעית על בטוח, אני לא בטוחה לגבי שלישית=שנייה. אבל נראה לי שיש סקילים יותר משמעותיים. אם אתה מוצא את עצמך מצליח להסתדר בלי-תוותר. לא שאיי פעם מצאתי את איירון בודי ממש משמעותי וחשוב, אבל הוא חביב
אתה יכול להסתפק בנקודה-2 בפאוור סטריק, רק כדי להרחיק מפלצות.

Guid

New member
תני לזה עוד קצת זמן... /tapuzforum/images/Emo3.gif

זה מה שגם אני אמרתי בהתחלה... /tapuzforum/images/Emo6.gif

sapir aloud555

New member
בעבודה שניה

אין סקיל התקפי שישתווה לPS. במיוחד כשאתה Hybrid. (ככה שגם Final Attack לא יהיה לך, אני מניחה). לדעתי עדיף להעלות Power Strike על Iron Body. מבחינת לחימה, PS מועיל הרבה יותר מIB. בקושי יש לוחמים שמשתמשים בסקיל הזה. עדיף התקפה על הגנה בכל מצב, כי ללוחמים יש ממילא את ההגנה הכי חזקה מבחינת ביגוד וכישורים. מה שגם, תלוי על איזה מדריך אתה הולך מבחינת הסקילים - אבל יישארו לך נקודות בסוף העבודה השניה לIron Body - ככה שאם תרצה להשתמש יותר בסקיל הזה אח"כ, תהיה לך האפשרות.

sapir aloud555

New member
אה ו

Power Strike וSlash Blast יישארו הסקילים שתצטרך להשתמש בהם להתקפה עד רמה 70. בעבודה שלישית מוצעים סקילים חזקים יותר להתקפה, בעבודה שניה - לא.

בקרוב אני קונה סקרולים../images/Emo219.gif

לבגדים של הדמות שלי [שלא מסוקרלים בכלל בגלל שאני פחדנית
], וגם גלימה מסוקרלת שחיכיתי לקנות המון זמן, ואז אני אפרסם את הסטאטים, הסקילים והבגדים ואחכה להצעות שיפור. P:

Guid

New member
שיהיה בהצלחה! ^__^

תתכונני להיפרד מהרבה כסף... /tapuzforum/images/Emo6.gif

זה לא שיש לי הרבה, 20מיל. ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

אבל היי, אני הולכת לעשות הרבהרבה כסף ואז! לקנות סקרולים!
[את הגלימה שרציתי אני קונה עוד השבוע
] אני לא רוצה להשאר עם חפצים חרא שכאלו, צריך לסקרל. P:

Guid

New member
זה לא שיש לי הרבה יותר... /tapuzforum/images/Emo3.gif

אבל נו, תמיד מוצאים דברים למכור~

למעלה