פרסום אגרסיבי

shadowlord

New member
מכיוון שלא קראתי כי זה ארוך...

בקיצור, וואנדליזם!!! בלעע, סתם... במצבנו כיום, כשלכל מקום דוחפים איזה לוגו או פרסומת... אני חושב שאתה קצת הגזמת, סך הכל הוא כנראה ניסה להרוויח כסף... "נון בת" לפעמים אני מחלק פליירים (של אנונימוס, לא חרא) ועדיין לא נתקלתי בתגובה כזו...

FireBat

New member
זוהי רק תחילתו של הפרסום הפולשני

ומה תגיד על הבאנרים שקופצים לך כל שנייה מול העיניים באינטרנט?! גבול הפרסום הוא הרבה יותר רחוק מהמקרה שאתה תיארת. אין סוף פירסומות בדואר, זבל באי מייל, פירסומות זזות בכל אתר ובכל תחנה בטלוויזיה.
The FireBat

shadowlord

New member
אם כבר...

הפרסומות כבר מזמן לא רק במחשב ובטלוויזיה... הפרסומות כבר בכל מקום ביום יום... אנשים בבגדים של נייק, "קני טמפון וקבלי בקבוק של קוקה קולה, כי גם קוקה קולה רוצה שיהיה לך נוח" -עוד פרסום כשאתה קונה במכולת... מכוניות צבועות של yes, שלטים מגעילים מול החלון, זקנות שמנות שרצות עם חולצות של אבקת כביסה ועוד כל מיני...

ממש אבל ממש לא

מה קרה פה? כלום זה ביכלל לא היה צריך להפריע לך... נראה לי שאתה מתפנק יותר מידי.... ואם זה היה קורה בארה"C אז יכולת לתבוע אותו.... שמע, נראה לי שאתה היגזמת קצת וחצית את הגבולות יש הרבה יותר דברים חשובים יותר שכדאי להתריע עליהם מזה... אחי אנחנו חיים בישראל ובמזרח התיכון, אולי שכחת? כי תלונות כאלה מקבלים רק באירופה ובאמריקה הששמנות.... ושלא תחשוב אני נולדתי שם

למעלה