נ י ו ט ו ן
New member
פרנסיס קירק
שלום לכולם, עוד לא הצגתי את עצמי, אסתפק בלומר שאולי יש לי איזושהי הפרעת קשב. אבל אולי גם לא. לכן ניראה לי שאבלה אתכם זמן מה, עד שהתמונה תתבהר. בנתיים תיראו מה מצאתי על פרנסיס קירק, ניראה לכם שיש לו הפרעת שקב ? להת´
"פרנסיס קריק היה מדען אלמוני למדי. הוא היה פיזיקאי מבריק ומהיר תפיסה אך רוב האנשים חשבו אותו לפטפטן בלתי נלאה. מידי פעם היה פורץ ממעבדתו ורץ לספר בהתלהבות על תגליתו האחרונה לכל מי שהיה מוכן לשמוע (וגם למי שלא…). כעבור יום או יומיים היה זונח את התגלית החדשנית וממהר להציע אחרת… קריק אהב לבקר במעבדות של מדענים אחרים, "לרחרח", ולהמטיר עליהם מבול של הצעות. הוסיפו לכך את העובדה שנהג לדבר במהירות ובקול רם ולהתפרץ ברעמי צחוק אדירים ותוכלו אולי להבין מדוע ראש המעבדה שבה עבד הודה פעם, ברגע של חולשה, שקריק גורם לו זמזום באוזניים… והגרוע מכל - למרות שהיה מבריק ושופע רעיונות לא הצליח קריק להגיע להישגים מדעיים של ממש. היה חשש שהוא יסולק מהמעבדה. מה יהיה? הוא כבר פוטר ממקום עבודה אחד בגלל פטפוטו האינסופי. מתוך: http://www.cet.ac.il/science/body/anshei-june.asp ועוד:פרופ´ פרנסיס קריק, היה חתן פרס נובל.
שלום לכולם, עוד לא הצגתי את עצמי, אסתפק בלומר שאולי יש לי איזושהי הפרעת קשב. אבל אולי גם לא. לכן ניראה לי שאבלה אתכם זמן מה, עד שהתמונה תתבהר. בנתיים תיראו מה מצאתי על פרנסיס קירק, ניראה לכם שיש לו הפרעת שקב ? להת´