פרמייר ליג - מחזור 5

GentlePunter

New member
משחקי יום א'

ארסנל - סטוק (האמירויות, 15:30)
המארחת היא זו שתקבע כמה קשה יהיה המשחק הזה.

ארסנל עדיין ללא האוקס, פודולסקי, רוזיצקי וקאזורלה. סאנוגו וארטטה עשויים להיות משותפים. מרטסאקר חוזר.

סטוק ללא מונייסה וווילאן. אדאם בספק. ארנאוטוביץ' עשה רושם טוב כמחליף מול הסיטי ויכול להיות שיפתח בנסיון להוביל מתפרצות. בחוד ג'ונס עשוי לשמור על מקומו בהרכב הפותח על חשבון קראוץ'.

קריסטל פאלאס - סוונסי (סלהרסט פארק, 15:30)
הברבורים חוזרים מהופעה חלומית במסטאייה למציאות של סלהרסט פארק. איך מתמודדים עם אנטי-קליימקס שכזה?

פאלאס עם מסדר פצועים ארוך בכל הגזרות - וורד, וויליאמס, האנט, מק'קאת'י, פרייס, בולאסי ומארי. דיקגצ'וי מורחק. פאר ות'ומס בספק לחזרה.

סוואנסי ללא פאבלו הרננדז, קאניאס וטיילור. וויליאמס בספק. הכוכב של יום שני, שלבי, כנראה בהרכב הפותח שכן שיחק דקות ספורות בספרד. בוני מרגיש לי כמו פגז בקנה שמחכה לשחרור נצרה ונוקר.

קארדיף - טוטנהאם (קארדיף סיטי סטאדיום, 18:00)
המגרש בווילס גבה כבר קורבן משמעותי בדמותה של מנצ'סטר סיטי. היתרון של הספרס הוא שהם יודעים את זה.

בקארדיף החלוץ קורנליוס פצוע. בלאמי, אודמווינגי והשוער מרשל בספק קל.

טוטנהאם ללא צ'אדלי, לנון, קפואה ורוז. מעמדו של אדבאיור לא ברור. קאבול ודמבלה בספק. דפו הרשים ביום חמישי אך יחזור לספסל ככל הנראה. נוטון אמור לפתוח כמגן שמאלי.

מנצ'סטר סיטי - מנצ'סטר יונייטד (איתיחאד, 18:00)
ללא מלים מיותרות.

הסיטי עדיין ללא דמיקליס. שאר הפצועים: קלישי, ריצ'ארדס וסילבה כולם זמינים לחזרה.

היונייטד תמתין למבחני כשירות עבור רפאל, ג'ונס ווולבק. משחקי דרבי חביבים במיוחד על וואזה, והוא יהיה במרכז העניינים.

Ron 22

New member
הקטע של מוריניו עם מאטה הורג אותי

זה כמו שיבוא מאמן חדש לבארסה שיחליט שמעכשיו מסי על הספסל, סאנצ'ז פותח ופדרו הוא המחליף הראשו, כמו שיגיע מאמן חדש לליברפול שיחליט שסוארז מעכשיו מחליף של אספס, כמו שיגיע מאמן חדש לריאל..

מוריניו לקח את אחד משלושת השחקנים הכי טובים בפריימר ליג ופשוט החליט שהוא שחקן ספסל לטובת דה-ברוין/וויליאן/אוסקר/וואטאבר ולא רק זה, הוא גם לא נכנס מהספסל. זה מזכיר לי גם את מה שהוא עשה לקאקה בריאל, שלא משנה מה קאקה הראה מעצמו מוריניו החליט שהוא לא ישחק. בריאל זה עוד איכשהו היה פחות צורם, כי אף אחד לא ידע באמת מה הכושר/רמה של קאקה באותו הזמן. כל הסיפור הזה גורם לי להעריך את מוריניו הרבה, הרבה, הרבה פחות ממה שהערכתי.

afc2

New member
על סיפור לואיס אנריקה והבלם של בית"ר שמעת?

בקיץ היה מיועד אנריקה לאימון בארסה, אך השתהה והטלפון לטיטו שהסכים מיידית הביא להחתמתו. ושאנריקה עבר לסלטה, הוא הביא איתו בלם מברצלונה ב' עם רגל שמאל ובכך השחקן הכי טוב בקבוצה (טונייס) שהוא גם בלם וגם שמאלי, יצא מהרוטציה שלו.

עכשיו הוא שוחרר, למרות שהאוהדים זועמים (היה מעל רמת הקבוצה) ובבית"ר ירושלים הרוויחו את בלם נבחרת ונצואלה, בן 26, וכשהוא ייכנס לכושר המסננת שם מאחורה תיפסק.

רז 1978

New member
מדהים הניצחון של הסיטי היום

ומנגד מפתיע אותיהפתיחה הרעה עד כה של יונייטד

מישהו זוכר מתי פעם אחרונה יונייטד היה לה 2 הפסדים אחרי 5 משחקים והיא הייתה מדורגת רק במקום ה 8?

אז נכון שהיו לה ב 5 המשחקים הללו 3 משחקים קשים נגד צ'לסי, ליברפול ומנצ'סטר סיטי אבל צריך לדעת גם לקחת נקודות במשחקים הקשים הללו ויונייטד לקחה רק נקודה אחת בשלושת המשחקים הללו

רז 1978

New member
כלומר מדהים אותי התוצאה

לא חשבתי שבתוצאה כזאת מנצ'סטר סיטי תנצח

שני הפסדים בחמישה משחקים

אני לא זוכר, אבל בעונה שעברה היו שניים בשישה הראשונים. גם ב-2002/03 היו שני הפסדים בשישה משחקים ראשונים. ועונת הדאבל של 2007/08 התחילה עם הפסד ושני תיקו.

בקיצור, זה לא ההפסדים וזה לא הנקודות. זו הצורה. השאלה היא מה מויס יסיק מזה.

afc2

New member
בעונת 2008/9

אם אני לא טועה יונייטד פתחה רע מאוד את העונה. אבל ארסנל עשתה במכנסיים בחג המולד, וליברפול ומניו השתפרו ככל שהעונה התקדמה עד שפרגוסון את רונלדו חגגו...

somone141

New member
לא סתם אני משתגע מהחלק הקדמי של סיטי

זה מה שהוא שווה ביום טוב, לא מזהיר. הוא מסוגל אף ליותר. מאכזב אותי מאוד לא לראות שוב את יובטיץ'. למה? שחקן רכש חשוב, אתה מוביל 0:4, תן לו להרגיש את האווירה, להיכנס לעניינים. תמוה מאוד. פלגריני עם חילופים מפגרים גרם ליונייטד להתעורר בחצי שעה האחרונה.
זה נראה גם שקון חוזר לעצמו לאט לאט. משחק טוב נגד פלזן, היום שוב כובש ומצטיין. הפתיע אותי שנגרדו עלה ולא דז'קו. הספרדי חלוץ יעיל ביותר - לא נוצץ כמו איברה וקבאני, אבל יעיל. יודע לשחק עם הגב לשער, הבישול שלו היום היה מלאכת מחשבת, וכמובן משחק ראש מעולה. יופי של קנייה. דווקא לנבאס זה היה משחק שקט, נאסרי בכושר מצוין ומוכיח שוב שמקומו בהרכב, ובצדק.

אם לא יקרה משהו באמת מפתיע, לפחות מבחינתי, סיטי צריכה לחגוג אליפות בתום העונה. קבוצה הכי עמוקה, הכי מוכשרת, הכי מנוסה (כשיונייטד עם מאמן טירון).

אגב ארסנל בניצחון יפה. אוזיל עם שני בישולים, נכנס מהר מאוד לעניינים. פאוליניו מנצח עם טוטנהאם את קרדיף בתוספת הזמן. כמה כבר 0:1 יש לוילאש בואש עד כה? התרנגולים לא מרשימים אבל ניתן להם הנחות בגלל התחלופה המשוגעת בקיץ.

afc2

New member
סיטי הפסיקה לשחק דקה 50

ולא, אין לי שום מילה רעה עליה, נהפוך הוא.

אם רצו היו יכולים לגמור את זה גם 6. בדרבי המשפיל ההוא הסיטי הובילו 5 דק' לסיום 3-0, יונייטד צימצמה ושלוש בומבות של סיטי מהדקה ה-90 ואילך הפכו את זה לסיוט.

סיטי רצתה בעיקר לנצח, והראתה לא מעט מהארסנל שלה, אבל בעיקר רצתה לשמור כוחות (מה גם שיונייטד עם פלאיני מקדימה שלטה והייתה לא רעה 40 דק', אבל מה זה שווה ב-4-0?)

GentlePunter

New member
אחרי מאמן רמה"ש, גם יובל נעים של הפרמייר הולך

סנדרלנד הודיעה שהיא מפטרת את פאולו די קאניו אחרי שהסתבר שהיה מוטיבטור יותר ממאמן.

מעניין מה הוא חושב עכשיו על קיצור הדרך מסווינדון?

itzikon5352106

New member
היה לי די ברור שזה לא יילך

אבל די מוקדם פיטרו אותו, לא זוכר שדבר כזו קורה באנגליה, רק באיטליה ובישראל

אני מציע חילופי מאמנים-רפי כהן לסנדרלנד ודי קאניו לרמה"ש

GentlePunter

New member
ומה יהיה על יובל נעים?

הכי טוב שיביאו את די קאניו ממונה עליו בעכו.

דרך אגב, בורסת השמועות הראשונית מדברת על די מטאו לסנדרלנד.

ועוד אחד בשביל הצחוק, מישהו הזכיר שדי מטאו עצמו, AVB, היוטון, מק'קארת'י ועכשיו די קאניו - כולם פוטרו אחרי הפסדים ל-WBA. נחש מי מארח את ווסט ברום בשבוע הבא?

afc2

New member
תקשיב טוב טוב איזו פצצה אני זורק

יובל נעים יסיים את העונה בהפועל עכו

itzikon5352106

New member
דיוויד מויס

בבקשה תגיד לי שאברם גרנט מועמד לאמן את סנדרלנד,הרי בכל פעם שבאנגליה שולחים מאמן הביתה גרנט הוא המועמד המוביל להחליפו

למעלה