פרמייר ליג - מחזור 3

רז 1978

New member
הפתיחה הכי טובה של ליברפול מאז עונת 1994/95

עונת 1994/95 הייתה הפעם האחרונה שבה ליברפול הצליחה להתחיל את העונה עם 3 ניצחונות רצופים

אמנם אינני רואה את ליברפול זוכה השנה באליפות אבל אפילו אם זה רק לזמן קצר עדייןנחמד להיות במקום הראשון בתקווה שביום מן הימים הם יהיו במקום הראשון לפריק זמן ארוכים יותר במשך רוב העונה וגם עד לסיומה

afc2

New member
3/3 למרסיסייד - הפתיחה הטובה ביותר מזה 20 שנה

פעם שלישית בינגו, לא?

מרשימה או לא, בעלת אופי או לא. ליברפול הניחה אחר הצהריים למנצ'סטר יונייטד הפסד בכורה העונה בליגה, שגברה עליה באותה תוצאה שבה גברה על סטוק ווילה, 0-1. ונחשו מי כבש? שוב פעם, דניאל סטרידג'.

אני מת לדעת מתי בפעם האחרונה בהיסטוריה קבוצה ניצחה כל כך הרבה פעמים ברציפות 0-1 ותמיד של אותו שחקן...

עד לסיום המפגש המעניין באמרויות בין ארסנל לטוטנהאם, ליברפול ראשונה.

afc2

New member
גול ממזרי ממצב נייח

שוב פעם המשחק לא התעלה לרמה גבוהה.

יכול להיות שזה השער המוקדם, אבל שתיהן לא הביאו משהו יוצא דופן. מיונייטד, כאחת משלוש קבוצות שטוענים שאמורה להאבק על האליפות, זה אפילו משדר זלזול.

afc2

New member
השאלה איזה יכולת

אם אתה יחד עם עוד הרבה אנשים שמצפים שהקבוצה תשחק טוב יותר, מצבה של ליברפול טוב בהרבה מרצף ניצחונות כזה או אחר.

לליברפול יש ייתרון על המנצ'סטריות וצ'לסי של משחק אחד בלבד בשבוע, מצד שני הקבוצות האנגליות (למעט ארסנל) קיבלו הגרלות שיסדרו להן כרטיסים לשמינית הגמר כנראה גם אם הרכבי משנה...

tristis

New member
מתי הייתה הפעם האחרונה שליברפול ראשונה?

וכמה פעמים זה בכלל קרה בעשרים השנים האחרונות?

כבר מתקשה לזכור, אבל אולי זה הסיניליות...

somone141

New member
שני המשחקים הגדולים

לא כדורגל מרהיב אבל קצב מרתק.

ג'ירו ממשיך לספק קבלות, ושוב וולקוט במהלך נהדר. שני אלו הם ההבדל בין ארסנל חזקה לארסנל מחוץ לטופ 4. אם ונגר ידע להוציא מעוד שחקן או שניים יותר, כמו קאסורלה או ווילשר, או שאולי יצליח להנחית בסוף איזה שם גדול עד סיום העברות, ארסנל שווה מאבק על אליפות, לפחות עד גבול מסוים. טוטנהאם לא הרשימה באף משחק השנה, אם לא לוקחים בחשבון את דינמו טבליסי. סולדאדו לא פוגע, דפו רק נכנס ועשה יותר ממה שהספרדי עשה ב-80 וכמה דקות. לאמלה בטאצ'ים מרהיבים, כמה אלגנטיות נוטפת ממנו. עוד יתרום המון לתרנגולים. יתר שחקני רכש לא הרשימו אותי גם היום. כמו שאמרתי, טוטנהאם צריכה חיזוק בהגנה, רואים שהמעמד גדול על רוז שאיבד את תיאו בגול הראשון. איפה אסיו אקוטו, אגב? לא שהוא מגן גדול אבל בטח עדיף מהקיים.

לגבי יונייטד-ליברפול. משחק לחימה ענק של הסקאוזרים, ואני מניח שזה הדבר הכי חשוב לאוהדים. פחות יופי יותר מלחמה, רצון, יעילות. ליברפול עם 0:1 שלישי רצוף. שוב, לא כדורגל מזהיר אבל מלחמה ומחוייבות. זה מה שליברפול צריכה להראות בכל משחק, ואני מאמין שגם האיכות תבוא בהמשך עם קוטיניו, סוארז, סטרלינג ואספאס. עם האורוגוואי בחוד ליברפול גם תהיה מסוכנת יותר בהתקפה. כרגע סטארידג' נותן גולים אבל אין ספק שיש לה בעיה בהתקפה.

יונייטד נראתה כ" לא פרגסונית שזה זעק לשמים. טוב, היה צפוי שתהיה ירידה ביעילות שלה. אמנם רק משחק שלישי, אבל אני צופה שהמגמה תימשך עד סוף העונה. במגרשים קשים כמו ליברפול, ארסנל, צ'לסי, טוטנהאם וסיטי היא תאבד נקודות, משהו שלא קרה לה כמעט בכלל תחת פרגי. ואן פרסי פרש בודד, עצוב לראות אותו. איפה קגוואה?

שח- מט בסטאד ולודרום

מארסיי הובילה דקה למחצית במשחק הלוהט, מונאקו עושה מהפך במחצית השנייה ומנצחת. לא יהיה צורך בהמתנה ובנייה, זאת היריבה מס' 1 של פסז' והיא תיתן לה פייט עד הסוף. המינוס היחיד שלה זה ראניירי שתמיד דופק את הכל מתישהו, אבל מצד שני גם הסיפתח הזה צריך להיות רשום על שמו.

למונאקו יש אגב ילד בשם ריבייר שכבש את השני, מאוד מוכשר, מזכיר את רונאלדו רק בלי השחצנות.

somone141

New member
מהערב זה רשמית: בייל חתם בריאל מדריד

הסכום הסופי - 100 מיליון יורו, שבר את השיא של כריסטיאנו. יוצג מחר בברנבאו.

ברקוביץ' כבר נסחף ואמר שהוא יותר טוב מרונאלדו

הוא הורג אותי הברקוביץ' הזה, אבל אין ספק... חתיכת שדרוג לריאל שמתחילה להיות מפחידה.
איסקו שנותן תפוקה ועכשיו בייל - יאללה בלאגן !

AB17

New member
כשרונאלדו הגיע לריאל בסכום הזה

היו לו כבר 3 אליפויות פרמיירליג ברזומה,

זכייה בליגת האלופות + עוד הגעה לגמר שנה לאחר מכן,

ועוד אינספור תארים אישיים.

לעומת בייל שיש לו עוד המון מה להוכיח.

afc2

New member
לפי השמועות

רונלדו ובייל ישחקו באגפים, בנזמה באמצע ומאחוריו איסקו.

זה יכול להיות הרכב מפחיד, במיוחד שאיסקו ובנזמה בתקופה טובה. מקווה מאוד שלא יצטרכו להוריד אותם לספסל כדי לפנות מקום לבייל בהרכב, כי אז זה באמת לא יהיה שווה את זה (בנזמה לספסל אומר שרונלדו ישחק 9)

the red king

New member
שכחת לציין פרט קטן...

שרונאלדו שיחק באנגליה במועדון עם כוכבים פי 3 יותר נוצצים וששווי השוק שלו הוא פי 4 מטוטנהאם.

Puskas

New member
ההעברה הכי מטופשת של הקיץ הזה

מה זה 100 מיליון יורו לעזאזל על שחקן בריטי??
גארת' בייל שחקן טוב, הכל סבבה אבל הוא אפילו לא השחקן הטוב בעולם וגם לא השני או השלישי!
אני חושב שריאל מדריד פשוט יצאו משליטה ואיבדו את זה סופית..
בקבוצת הגלאקטיקוס הם לפחות קנו שחקנים מוכחים כמו פיגו, זיזו, רונאלדו ובקהאם אבל עכשיו הם משוגעים לגמרי..

השקיעו ים כסף בצעירים לא מוכחים כמו אוזיל ודי מריה ועכשיו הם שוברים את התקרה עם 100 מיליון על שחקן ששווה ביום טוב אולי 55-60 וגם זו הגזמה..
אם הוא נמכר ב-100 מיליון אז מסי צריך ללכת ב-200 מיליון, רונאלדו צריך ללכת ב-150-160 מיליון וניימאר בכלל היה צריך לבוא לברסה באיזה 80 מיליון..
בקרוב ריאל יגלו איזה מהלך טיפשי הם עשו.

nyr1994

New member
ימים יגידו

אם ההשקעה משתלמת

עוד מוקדם להתייחס לזה ככשלון

Puskas

New member
הוא בחיים לא יצדיק תג מחיר שכזה

הוא לא רונאלדו, לא מסי, לא זיזו ואת האמת? אם שחקן ענק ומוכח כמו קאקה לא עמד בציפיות עם תג מחיר של 68 מ' יורו אז אין סיכוי שכישרון נחות ממנו כמו בייל יעמוד בציפיות סביב תג מחיר של 100 מיליון.. זה מגוחך לחלוטין!

nyr1994

New member
בכלל לא נחות

אבל כפי שציינת הוא בריטי ובריטים כנראה שווים יותר

WATP

למעלה