hום א' בפרמייר. חם. חם מאד.
WBA - סוואנסי (ההאות'רנס, 15:30)
המארחת מחפשת שער זכות ראשון, האורחת מקווה להתחיל להתרגל ללו"ז הכולל את ימי חמישי בערב ולצבור לפחות נקודה ראשונה.
לצורך העניין, הבאגיז מקבלים את אנלקה שחזר מהשבעה על מות סוכנו והחליט להמשיך לשחק עד להודעה חדשה. גם בכורת הליגה של סקוט סינקלייר צפויה. אבל, השוער פוסטר נפצע לזמן ארוך ועימו החלוץ וידרה, המצטרפים לגרה, ת'ורן וריד. המגן ג'ונס והקשר ההגנתי יאקוב בספק.
סוואנסי (זה הזמן להתנצל על האיות הלא נכון שלי, אני פשוט לא מסוגל לכתוב את זה אחרת dunno.gif) תנסה לממש את האיכויות שלה כאשר רק דאייר וטיילור פצועים. בוני, שלבי ווויליאמס לא טסו לרומניה ביום חמישי וצפויים להחלים מפציעותיהם.
ליברפול - מנצ'סטר יונייטד (אנפילד, 15:30)
כמה שנאה I. אחרי עמידה בציון עובר בשני מבחנים קשים ראשונים, מוייס חוזר לליברפול למבחן שלישי רצוף. ליברפול המושלמת תנסה לשכנע את הספקנים שהפעם זה אחרת.
ליברפול איבדה בהסתבכות המיותרת באמצע השבוע את סיסוקו וטורה. לגבי האחרון מוגדר סיכוי כלשהו להחלמה אך קשה מאד להניח שזה יהיה כבר היום. קואטס ואלן פצועים. אסאידי עזב לסטוק לעונת השאלה. סוארז עדיין מורחק. היום נראה שסקרטל יגבה את אגר, באשר הרכש סאקהו ואילורי עדיין לא זמין. ויקטור מוזס הושאל אמש מצ'לסי.
היונייטד ללא רפאל, נאני, צ'יצ'אריטו ופלטשר. דיווח מוזר על כך שרוני נפגע בראשו באימון אתמול בהיתקלות עם הפרצופן ג'ונס משאיר סימן שאלה מסויים לגבי שיתופם. קאגאווה ממתין להזדמנות שלו.
ארסנל - טוטנהאם (האמירויות, 18:00)
כמה שנאה II. דרבי צפון לונדוני מסקרן מתמיד לאור התהפוכות בקרב האורחת ודממת המוות בקרב המארחת.
ארסנל ללא פודולסקי, אוקס, וורמאלן, ארטטה ודיאבי. ראמזי ווילשר צפויים להחלים מהמכות שחטפו מפנר. קוסיילני חוזר מהשעייה ומחזיר את סאנייה לאגף ימין על חשבון ג'נקינסון. פלאמיני יפתח על הספסל ככל הנראה.
סל הקניות הטרי של הספרס כנראה יתחיל לצפות במשחק מבחוץ, ואולי חלקו יצטרף לפי הצורך כחילוף. פעם אחרונה שנזכיר כאן את בייל שפציעת הרגל המסתורית שלו תיפתר בעוד כמה שעות. אסו-אקוטו לא בסגל וכנראה גם אדבאיור. לנון בספק.
שיר מיוחד לרגל משחקי היום, בקשה מיוחדת של הקורא שהזדהה בפני כארסן ו. - להקת האנרכו-פאנק "נערות הרעל" בביצוע מפתיע ל
קול אורלוגין של דידי מנוסי וריקה זראי.