פרמייר ליג - מחזור 2

ifa1111

New member
איזה משחק!

איזה משחק גדול לפתיחת העונה. יהיה מאוד מעניין זה בטוח נקווה שגם נזכה למשחק טוב.
אני חושב שאתה קצת חורץ גורלות לגבי רוני, מאטה, קגוואה ולוקאקו, אף אחד מהם אם ישותף או לא ישותף היום זה לא אומר יותר מדי לגבי העתיד.

מוריניו הוא הסיוט של מאן יו. זה ידוע לכולם. אני נמצא כעת בספרד ואם הבנתי נכון עם הספרדית המאוד דלה שלי גם המאזן של מוייס נגד מוריניו הוא גרוע. השיג רק 2 נקודות מתוך 18 אפשרויות במפגשי עבר נגד הפורטוגלי.

בקיצור התרגשות גדולה ויאללה שיתחיל כבר..!

AB17

New member
טורס ובה זה לא חוד לאליפוות

מוריניו התעסק יותר מדי עם רוני הקיץ,

חייב להביא עוד סקורר עד סוף החודש.

borat1

New member
כשחושבים על זה קצת

מדהים עד כמה צ'לסי הנוכחית של מוריניו שונה מזאת של הקדנציה הקודמת מבחינת הסגנון והאופי של הקבוצה. כמעט הפכים. צ'לסי בקדנציה הראשונה התבססה על מרכז שדה חזק ומעובה ומעבר מהיר קדימה לדרוגבה ולשחקני הכנף (דאף, רובן וג'ו קול) מבלי להניע יותר מדי את הכדור. לעומת זאת, צ'לסי הנוכחית מסתמנת יותר כקבוצה שמשחקת על הקרקע ומניעה כדור עם חלק קדמי שמורכב מפליימיקרים טהורים שמכתיבים סגנון יותר "ספרדי". אני משער שהשינויים האלה מושפעים מ"אופנה" שלטת והלך הרוח בכדורגל האירופי. ההצלחה של ספרד וברצלונה גורמת להרבה מועדונים לרצות לחכות אותם ולשחק בסגנון דומה. כחובב הסגנון הקשוח שאפיין את הקבוצה הראשונה של מוריניו בגשר ואת הסגנון של אינטר ב-2010, קצת חבל שהוא לא בונה קבוצה שהיא יותר דומה לקבוצות האלה. נהיה קצת משעמם שכל כך הרבה מאמנים של מועדונים בטופ בונים קבוצות עם סגנון כה דומה. מזל שיש דורטמונד (ואולי בהמשך העונה יהיה אפשר להגיד גם נאפולי שמסתמנת עד עכשיו כקבוצה מאוד מעניינת).

דרך אגב, מה נסגר עם פלטשר? הוא עדיין חי?

AB17

New member
חי...

עדיין בסוג של פסק זמן, לא ברור מתי יחזור, אם בכלל.....

בלי הגזמה- משחק טוב של צ'לסי עם ניצחון

משחק כמו שרק מוריניו יודע לתת באולד טראפורד , ישפיע על כל התקופה שלו שם.

למעלה