פרמייר ליג - מחזור 2

nyr1994

New member
כבר לא

מכם כבר יש ציפיות

GentlePunter

New member
החזק את הסוסים שלך

לא ברור לי מאיפה הבאת את מה שהבאת על קאזורלה, שחקן הוורלד קלאס היחיד בארסנל של היום. הבכת את עצמך ולטובתך תשתדל שלא להתבצר בעמדה המיותרת הזאת. ג'ירו עושה סימנים של החלפת הילוך, אפילו שניים, אבל הוא עוד לא שם.
נותר לראות אם וונגר מתכנן לנו עוד רכש במגרשי הגרוטאות של אירופה, או אולי בכל זאת משהו משמעותי, יצירתי ונחוץ יותר מפלאמיני ושות'.

לגבי מרטינז, הייתי נותן לו עוד כמה משחקים של חסד לפני ההספדים. בכל זאת יום גדול של בן פוסטר שבלעדיו הזמירות בנושא היו אחרות. לא ראיתי את המשחק אבל הורדה שנייה של מיראלאס לספסל בדקה ה-70 ומשהו אכן נראית טיפה תמוהה - אולי יש הסבר ואולי מדובר בטעות. אני לא רואה מי ייקח את ביינס, הוא יקר מדי עבור רוב הקבוצות שזקוקות למגן ימני שיש לו עוד מקסימום 3 שנים לתת, ואני לא סבור שהיונייטד באמת זקוקים לו. הערס פלאיני סחיר יותר ויעשו שם בחוכמה אם ימכרו אותו השבוע.

מילה אחת לגבי נוריץ'. אכזבה. שתי מילים לגבי נוריץ'. אחושרמוטה אכזבה.

somone141

New member
אני לא חושב שהבכתי את עצמי

לאור היכולת שלו עד כה העונה. בנוסף הוא עלה במשקל ונראה רע.
גם בעונה שעברה היו לו פה ושם הברקות אבל כשחקן המרכזי בקישור היצירתי, הוא לא סחב את ארסנל כמו שציפו ממנו.

יונייטד הגישה הצעה נהדרת עבור ביינס ופלאיני. אני לא מבין מדוע אברטון מטילה וטו, זה לא שהיא נאבקת על הטופ 4 איתם, אז אפשר לבנות על התלכיד המקומי בתוספת לשחקני רכש נחמדים.

Mellow29

New member
חבר, אתה ממשיך...

היכולת שלו העונה? ארסנל שיחקה שני משחקים, באחד הוא נכנס למחליף אחרי שחזר לאנגליה רק יומיים לפני כן אחרי טיסה של חצי גלובוס אחרי משחק ידידות מפגר נגד אקוודור. בשני היה כנראה השחקן מס' 1 על המגרש. הוא לא סוחב את ארסנל כי מסביבו משחקים חבורת רכיכות חסרות ביצים, וכי המנג'ר שלו איבד את זה כבר לפני 3 שנים ומתעלל באוהדי ארסנל בכל קיץ מחדש.

יונייטד הגישה הצעה נהדרת עבור ביינס ופלאיני? היא הציעה 28 מ' פאונד על שניהם: 12 מ' על ביינס ו-16 מ' על פלאייני. לגבי ביינס: גם מוקדם יותר בקיץ, יונייטד הציעה 12 מ' על ביינס ונדחתה. לגבי פלאייני: מוקדם יותר הקיץ, סעיף השחרור שלו בגובה 23.5 מ' פאונד פג. הוא הגיע לאברטון לפני כ-5 שנים תמורת 17 מ' פאונד (כולל תוספות), הפך לאחד מהשחקנים המובילים שלה ושחקן פרמיירליג מוערך (ונשאיר את דעתי האישית עליו בצד). אז הם מציעים עליו פחות ממה שאברטון שילמה עליו מלכתחילה? ההגיון אומר שאברטון לפחות צריכה להרוויח משהו מעסקה כזו.

מויס מתנהג בצורה מביכה כשהוא תוקף את אברטון, כשהוא היה שם להוציא משם שחקן היה בלתי אפשרי בלי למשכן כלייה. שיציע 40 מ' פאונד על שניהם במקום למחזר הצעות ישנות ולא רלבנטיות ויסגור עניין, אם זה באמת חשוב לו כ"כ.

somone141

New member
שלושה משחקים רשמיים

ועוד כמה משחקי קדם עונה.. זה מספיק כדי לגבש דעה.

נגד וילה הוא שיחק מחצית ולא הורגש, מול פנר משחק שלם והיה חלש, ונגד פולהאם לא ראיתי אותו עד המסירה לפודולסקי בגול השלישי. ג'ירו ו-וולקוט נראים נהדר, קאסורלה (עוד?) לא. כשיהיה טוב אפרגן מכל הלב.

את סעיף השיחרור של פלאיני אף אחד לא ישלם. על פי מה שקראתי, יונייטד הציעה 30 מיליון על שניהם - 20 מיליון על פלאיני ו-10 על ביינס, מדובר בהצעה נדיבה בהחלט. אני מבין את הרצון של אברטון להשאיר אותם, כי זה בערך מה שנשאר מהקבוצה הזו, אבל אברטון קבוצה בינונית איתם, לא חושב שהם שווים יותר ממקום לליגה האירופית. במקרה כזה עדיף לקדם שחקנים צעירים ולהמשיך הלאה. אני גם בטוח ששניהם ממורמרים כי אין שחקן מקצוען שלא שואף להתקדם. בדיוק כמו שהטופיז איפשרו למויס להתקדם, הם צריכים להתחשב גם בשחקנים שלהם. לא בושה.

Mellow29

New member
אני לא יודע מה הצעה נדיבה

אבל מנ' יונייטד הציעה לפני חודש 12 מ' פאונד על ביינס, נדחתה, ועכשיו הציעה את אותו סכום עוד פעם? זה פשוט מגוחך. מויס כמנג'ר אברטון תמחר את ביינס כשחקן ששווה 20 מ' פאונד, עכשיו הוא מתעסק בקקה.
אני גם מסכים שפלאייני לא שווה את סעיף השחרור שלו, אבל לתת הצעה שיותר נמוכה מהסכום המקורי בו הוא נרכש? זה שוב מגוחך. גם אם הוא לא שחקן ענק, הוא בטח העלה את השווי שלו אחרי תקופה יפה באברטון.

אברטון לא "אפשרה" למויס להתקדם, הוא עבד שם בתנאים לא פשוטים והם אמרו לאלוהים תודה על כל בוקר שהוא המנג'ר שלהם. נגמר לו החוזה, הוא הלך, פשוט מאוד. כשמויס היה מנג'ר אברטון הוא חלב יפה מאוד את סיטי עם לסקוט ורודוול, את מנ' יונייטד עם רוני, גם על נגרים כמו ארטטה המבוגר ומייקל ג'ונסון הוא הוציא יותר מ-10 מ' פאונד. למה עכשיו הוא בא בטענות?

הוא בא בטענות כי כולם אינטרסנטים

וההצהרות משתנות בהתאם לאינטרס. כמו שמנג'רים מערימים קשיים על שחקנים שרוצים להתקדם למועדון גדול יותר, ובעצמם רצים לשם. זה המשחק שבתוך המשחק...

Mellow29

New member
ועדיין, צריך להיזהר עם המשחק שלך

ומויס עובר את הגבול עם הדיבורים הצבועים האלה על מרטינז, ש"צריך לתת לשחקנים שלו להתקדם".
אני לא אומר שלא צריך להתאים את עצמך לסביבה החדשה שלך, ע"ע הודג'סון והנמכת הציפיות הפאתטית שלו בימי ליברפול, אבל מויס צריך לזכור שהוא עדיין לא עשה שום דבר במנצ'סטר יונייטד. הוא נבחר ע"י פרגוסון והוא יקבל סבלנות מסוימת, אבל אף אחד לא יכול לדעת כמה זמן ימשך הרומן הזה ואיך הוא יזכר ע"י אוהדי מנ' יונייטד. באברטון, לעומת זאת, הוא יזכר לטובה ותמיד תמיד ישאר מוערך שם. הדיבורים שלו רק גורמים לעוד ועוד אוהדים שמעריצים אותו לכעוס עליו, מרגיז את אנשי המועדון שהיו נמצאים איתו ביחסים טובים מאוד - זו לא דרך להתנהל. לעיתונאים ולאוהדים יש זכרון טוב מאוד, ובעוד שנה הוא עלול למצוא את עצמו קירח מכאן ומכאן, לא רצוי שם ולא רצוי פה.

המציאות היא שברגע שמויס חזר לאברטון

בניסיון לרכוש שחקנים, זה הרגיז הרבה אוהדים. בטווח ארוך אני לא חושב שזה או הדברים שהוא אמר ישנו יותר מדי. אברטון עומדת לגלות עד כמה טוב היה לה עם מויס.

הדברים היו די מיותרים. מצד שני, כך גם שלל ההתבטאויות הנעלבות של אברטון על ההצעות שקיבלה. וכך גם ההכרזה של מוריניו היום שעדיף ליונייטד למכור לו את רוני, כי זה יהיה לטובת הפרמייר ליג להשאיר אותו באנגליה. בקיצור, המשחק.

מסביבות הדקה השלישית...

http://www.youtube.com/watch?v=hbAxB1Af8FI

AB17

New member
שכר לימוד

פעם ראשונה מויס מוצא את עצמו בסיטואציה שהוא מנג'ר של מועדון גדול, ענק. בחלון העברות.

פתאום יש תקציב, יש כסף, יש גב כלכלי.

מרוב אפשרויות, ורכש פוטנציאלי....הוא כניראה התבלבל ולא בדיוק יודע איך להתנהל עם כל הכסף הזה שיש לו לרכש....

מעבר לזה, באותו קיץ גם מנג'ר חדש וגם יו"ר חדש(אד וודוורד).

זאת אומרת שני הקודקודים הם טירונים בכל מה שקשור להתנהלות של מועדון גדול בחלון העברות....וזה נראה בהתאם בקיץ היבש הזה.

בכל מקרה, נקווה שהם יצברו מזה ניסיון ובחלון העברות הבא נראה התנהלות יותר מסודרת וממוקדת, כיאה למנצ'סטר יונייטד.

אני לא חושב שזה בלבול

זה פשוט שוק חדש עבורו, שהכיר פחות טוב כמנג'ר באברטון. לפני כמה ימים היתה כתבה יפה באינדיפנדנט על מערך הסקאוטינג שלו באברטון, איך בחנו שחקנים לאורך זמן וכו'. אחד מהדברים שהם עשו באופן טבעי היה לסנן שחקנים שלא היו מטרות ריאליות. ואז הוא מגיע ליונייטד, הלחץ כבד יותר כי הוא ממש לא רוצה לטעות בהעברות הראשונות, אבל אין לו זמן להגיע לעומק מטרות פוטנציאליות. אז הוא הולך על שחקנים שהוא הכיר.

ציפיתי ליותר, אני מודה. ועם זאת, זה מה יש. נשאר רק ללמוד מכך. לא הבאנו את מויס כפתרון קסם של שנה, הרי.

ההצעה של יונייטד היתה פאתטית

אברטון תעשה בוודאי עסקה, לפחות בנוגע לפלאיני, עם הצעה טובה יותר. אבל לא הצעה כזו.

מה שכן, הרעיון שאיתם אברטון בינונית אז אפשר לוותר עליהם ולהמשיך הלאה, טיפה הזוי. כי אברטון עוד זוכרת מה זה כשהעסק לא מתקתק, כשנאבקים בתחתית נגד הירידה. זה בדיוק המצב בו היתה לפני מויס. אז לצרף לחשש הנוגע בהחלפת מנג'ר גם החלשת הסגל במכירת אולי שני השחקנים הטובים ביותר שלו, זה פחד אלהים.

GentlePunter

New member
משחקי יום א'

שני משחקים היום, בשעה 18:00 שעון ישראל.

קרדיף - מנצ'סטר סיטי
משחק בכורה אתגרי למארחת בקרדיף סיטי סטדיום. אין לקרדיף הרבה מה להפסיד כאן, ואם משהו יכול לעזור להם הערב זו בדיוק הידיעה הזו. טיילור חוזר מהשעייה לעמדת המגן השמאלי. חלוץ הרכש קורנליוס החלים מפציעה וככל הנראה כשיר ויפתח.

מצוקת הבלמים של הסיטי הכניסה את קומפאני למיטה החמה שנסטסיץ' כנראה יצא ממנה. אם האחרון לא יהיה 100% כשיר אז גארסיה אמור להספיק, לפחות להערב. ריצ'רדס שוב פצוע אבל מי צריך אותו כשיש לך את זאבאלטה. יובטיץ' בספק. דז'קו שהיה טוב מאד בשני גם אם חסר מזל כנראה יועדף על פני נגרדו.

טוטנהאם - סוואנסי
דו-קרב מסקרן בליין בין שתי קבוצות שרמסו יריבות נחותות בחמישי בערב בליגה האירופית. התרנגולים מתרגלים לחיים אחרי בייל שלא ישחק גם הערב. לנון בספק, וממילא יש טעם של עוד מטאונסנד בעמדה שלו. קפואה היה מעולה בדקות שקיבל בשבוע שעבר ויתכן שיפתח על חשבון דמבלה. הולטבי זמין.

סוונסי תעריך את מצבו של דאייר טרם המשחק. יש לקוות שלאודרופ לא יחשוש להציב את בוני בהרכב הפותח הפעם, ממילא נראה שהוא לא ישיג כאן תוצאה רק דרך הגנה.

רז 1978

New member
ניצחונות לקרדיף וטוטנהאם הביתיות

התרנגולים עם 100% הצלחה אחרי שני מחזורים.

ומברוק לקרדיף שמשיגה נקודות ראשונות בפרמייר ליג

GentlePunter

New member
אחרון ודי

מנצ'סטר יונייטד - צ'לסי (אולד טראפורד, 22:00)
הדיבורים והמלחמה הפסיכולוגית על עתידו של וויין רוני מתבלנים את העניין במשחק הצהרת הכוונות המעניין ממילא הזה. בעונה שעברה צ'לסי הגיעה ל-OT כשרק לה יש מה להפסיד וניצחה 0:1 מעצמי של איש הפרצופים ג'ונס כשרפאל מורחק אחריו במה שהיה האדום הראשון והאחרון של היונייטד ל-2012/13.

היונייטד ללא פלטשר, צ'יצ'ריטו, יאנג, נאני ורפאל. אף אחד כבר לא טוען שרוני לא כשיר, נותר לראות אם ומתי הוא ישותף. והאם הגיע הזמן של קאגאווה?

בצ'לסי קאלאס פצוע ולואיז בספק לחזרה. כשם שיהיה מעניין לראות את מצבו של רוני בצד השני, יהיה מעניין להיווכח מה מצבו של מאטה כאן. לאחר שני הימורים כושלים על טורס ובה, האם דווקא כאן ייתן מוריניו את המושכות ללוקאקו?

למעלה