פרישת מנהל הפורום

שרימפי

New member
הרודס נראה לי שכן, וגם מוריה.

ובכל מקרה, אליהם התקבלתי. צור קשר באייסיקיו או במסנג'ר([email protected] מסנג'ר. 160674835 אייסיקיו).

לא לא ולא!!!

ישרוטל זה - המלך שלמה , ריביירה , אגמים , רויאל גארדן , ספורט קלאב , לגונה מוריה זה של שרתון מוריה והרודס זה הרודס! גררררררררררררררררר

שרימפי

New member
וואלה? בטוח?

המף. אז בסוף העבירו אותי אליהם במקום לישרוטל? cool

העבירו!!!

מתברר שהם עובדים גם עם שרתון וגם עם רשת פתאל לא ידעתי :) עכשיו הכל ברור!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאבי...

אני יודעת שזה נראה כאילו עזבתי את הפורום בששנה האחרונה אבל עדין עקבתי פה מדיי פעם.. שיהיה לך באמת המון בהצלחה באילת ועם הבגרויות.. המון תודה על שנתיים נהדרות של ניהול הפורום הזה, כל אחד חייב להתקדם בחיים בשלב מסויימם והממ.. אתה יותר קרוב אלי עכשיו לפחות, ואולי יצא לי גם לראות אותך בקיץ..
אוהבת מאוד אורה

mariposa blanca

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

מקווה שתצליח באילת ותבוא לעדכן מידי פעם למרות שלא ממש הכרנו אני מקווה שיהיה לך טוב שמה ושתבוא מידי פעם לבקר בהצלחה

Xboy123

New member
מצטער על האיחור אבי ../images/Emo3.gif

ואני גם לא ממש מכיר אותך אבל לפי ההודעות שקראתי פה אני דיי מבין כמה תרמת לפורום וכמה אוהבים אותך
אז גם אני אוהב אותך
תשמור על עצמך באילת, תהנה כמה שאתה יכול.. ונתגעגע!!!

אבי!

חבל לשמוע שאתה עוזב, אך משמח לדעת שאתה מתקדם לאנשהו.
דווקא לאילת, בחום הנורא?
(מקווה שהחום לא יפריע לך
) אז אני רוצה לומר:
!!! אם אתה לא זוכר אותי - אני סתם אחת שכתבה פה פעם, מזמן
. נראה לי לפני איזו שנה. ובאתי למפגש הפורום בפורים
. אז ישר כוח!

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לשרימפי על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

באיחור קצת גדול....

אבל ביי ביי לך!! למרות שאני לא מכיר אותך אישית, תודה לך על התגובות להודעות שלי (בטוח הגבת) ותודה על היותך מנהל כ"כ טוב של פורום כ"כ טוב..... היה מוזר לראות אותך בלי הצבע הכחול התמידי.... אז אני מאחל לך הצלחה ענקית באילת ובכלל בכל מקום ותמיד ותבוא לבקר פה מדי פעם....... הסימנים והסמיילים לא עובדים אצלי, אבל אני עדיין נותן לך
פרידה!

שיהיה בהצלחה!.. ../images/Emo140.gif

[גם אני באיחור
] אה.. תעשה חיים, תשמור על עצמך, אל תשכח לקחת איתך אולטרסול (או בעצם אולי עדיף לקנות שם, בלי מע"מ?) - ותזכור שזאת ארץ קטנה, אז אתה לא באמת כל כך רחוק!

למעלה