פרישה

פרישה

לאור ביטול הסדנאות אני פורש מניהול הפורום בימים אלו. תודה על המסע, הגם שהיה קצר. שחר.

almog4

New member
אתה פורש ? חבל

חבל רק התחלנו להתרגל. האם הפורום הזה ימשיך - ומי ינהל אותו ?

הסיבה

העיקרית שבגללה אני פורש היא ההבנה שאני לא יכול לתת לפורום לאורך זמן את מה שהוא צריך מהמנהל שלו, כדי שיעמוד על הרגליים. מי ינהל אותו? אם אחד הגולשים מעוניין בכך, הוא מוזמנן לפנות להנהלת תפוז ולהציע את עצמו. אם הוא ימשיך, אני משער שזה תלוי באם ימצא מנהל או לא. שחר.

felosha

New member
מנהל לפורום

ראשית צר לי על הודעתך שאתה מתכוון לפרוש מהפורום הסיבה לפרישתך לא ברורה לי עדין אבל לא זה הנושא אשמח לשמוע ממך מה דורש התפקיד על מנת שאוכל להחליט אם יש באפשרותי למלא את החסר בתודה מראש

שחר משהו פה לא מובן לי - הקמת

את הפורום הזה אך ורק בגלל הסדנאות לשיחות על אלוהים? ואם הסדנאות כן היו מתקיימות גם אז היית עוזב את הפורום לאחר מכן? זה נראה לי מאד לא אחראי להקים ככה פורום לזמן כל כך קצר ולטעת אשלייה בלב הגולשים ואחר כך ככה פתאום להתפרק ממש לא מובן לי כל הקטע הזה וגם הנהלת תפוז לא מובנת לי איך היא נותנת יד להקמת פורומים קקיוניים וזמניים

כדאי לשים לב להודעת המנהל

שם כתוב שהפורום הוקם כחלק מהחסות שתפוז נותנת לסדנאות, ושהוא קם לתקופה זו. אם הייתי עוזב לאחר מכן? לא התכוונתי להמשיך לאחר הסדנאות, אבל זו לא היתה החלטה קבועה מראש. שחר.

שחר , שלום...

צר לי מאוד לשמוע. גם אני חושבת שביטול הסדנאות ובעיקר בשל המהות של הספר על מסריו , אינו במקום בימים אלה, אך, מאחר והספר מנחה אל הבחירה החופשית , אני מכבדת את הבחירה. בברכת המשך מוצלח בכל דרך בה תבחר לורי

arilousam

New member
לשחר ולכולם

אני חושב שיש סיבה לביטול הסדנאות, לביטולו של ניל, ולכל מה שקרה עד עתה.. אני רוצה שתדעו שיש תקווה לפורום הזה, ולדעתי הוא לא מת.. אני כותב בו, לא..? :)

למעלה