מזל טוב! ידעתי שעוד יצא ממך משהו
L Le Fay New member 16/11/06 #67 ../images/Emo50.gif מקווה שלא שכחת להצטייד בסטוק שעוצֵ'נה ושלקחת אוויר לפני הצלילה (כי מה שיותר עמוק יותר כחול).
../images/Emo50.gif מקווה שלא שכחת להצטייד בסטוק שעוצֵ'נה ושלקחת אוויר לפני הצלילה (כי מה שיותר עמוק יותר כחול).
נ נמאס להתבחשש New member 14/11/06 #16 ../images/Emo7.gif שעון זהב כבר קיבלת? תודה תודה. אחד האנשים היותר מקסימונים.
R rigoletto111 New member 14/11/06 #18 ד. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך שירותו המון תודה על כל מה שתרמת ותתרום לפורום. לא היה פה "בשר" בלעדיך!
מ מתלבט13 New member 14/11/06 #29 וכשם שקיבלת שכר על הדרישה כן תקבל שכר על הפרישה. חז"ל. ואין שכר אלא בשר. נדוש, מגוחך, אבל הבשריות שלך כבר הפכה לבדיחה לאומית שאומרים אותה גם כשהיא הפסיקה להצחיק.
וכשם שקיבלת שכר על הדרישה כן תקבל שכר על הפרישה. חז"ל. ואין שכר אלא בשר. נדוש, מגוחך, אבל הבשריות שלך כבר הפכה לבדיחה לאומית שאומרים אותה גם כשהיא הפסיקה להצחיק.
מ משאלה2 New member 14/11/06 #27 אדמור&אנדרנליסט../images/Emo140.gif אדמור- היית סבבה. תודה. (כולל הבקשות האישיות בתיבה...) אנדנליסט-וואו,ברכותי.
אדמור&אנדרנליסט../images/Emo140.gif אדמור- היית סבבה. תודה. (כולל הבקשות האישיות בתיבה...) אנדנליסט-וואו,ברכותי.
ב בעיקר כופר New member 14/11/06 #31 תודה ../images/Emo140.gif על שעות של השקעה בשרשורים אין סופיים, באישורי כתיבה במחיקת טרולים ובמיליון דברים אחרים עבודת הניהול שלך ושל יורי ורייצ' מעולה אבל תעשה טובה ואל תעלם
תודה ../images/Emo140.gif על שעות של השקעה בשרשורים אין סופיים, באישורי כתיבה במחיקת טרולים ובמיליון דברים אחרים עבודת הניהול שלך ושל יורי ורייצ' מעולה אבל תעשה טובה ואל תעלם
L L i k o New member 14/11/06 #36 בן../images/Emo193.gifיוצא ובן../images/Emo193.gifנכנס מקווה שנציין את האירוע בארוחה דשנה (והפעם אל תאכל את הטפסים - זה לא בריא, אבל אם כבר אכלת אותם - אז תודה לפחות, אנחנו לא נעשה לך כלום) ו-
בן../images/Emo193.gifיוצא ובן../images/Emo193.gifנכנס מקווה שנציין את האירוע בארוחה דשנה (והפעם אל תאכל את הטפסים - זה לא בריא, אבל אם כבר אכלת אותם - אז תודה לפחות, אנחנו לא נעשה לך כלום) ו-
מ מלח השמים New member 14/11/06 #39 תודה על פעולותיך../images/Emo39.gif תודה גם לרייצ', לאוריאל ולאנדרנליסט ובהצלחה בהמשך לכולם
ד דסדס New member 14/11/06 #40 מזל טוב הן לפורש והן למחליף... אדמור, דיר באלקום אם אתה מתחיל להעלם מפה עכשיו... למרות כל הארנבות... ואנדר, איזה כיף לראות אתך בכחול...
מזל טוב הן לפורש והן למחליף... אדמור, דיר באלקום אם אתה מתחיל להעלם מפה עכשיו... למרות כל הארנבות... ואנדר, איזה כיף לראות אתך בכחול...
U uri80 New member 14/11/06 #41 ולמה באמת אינך אדום עדיין? אדם יקר שכמוך, היה נהדר להיות כאן איתך. המון תודה על הכל. אם רק תעז להפחית כאן נוכחות צפה לביקור אזהרה אצלך בבית.
ולמה באמת אינך אדום עדיין? אדם יקר שכמוך, היה נהדר להיות כאן איתך. המון תודה על הכל. אם רק תעז להפחית כאן נוכחות צפה לביקור אזהרה אצלך בבית.
A admor New member 15/11/06 #47 תודה לכולם באמת שנהנתי. לא כתבתי לשניה שאני פורש מהפורום. יכול להיות שאכתוב כאן פחות (הרבה הרבה פחות לפחות בזמן הקרוב) אבל אני כאן על מנת להישאר. לגבי האדום לא יודע? אולי שהמנהלים יפנו לתפוז? אני גולש רגיל תפוז לא יענו לבקשץ גולש להאדים אותו.
תודה לכולם באמת שנהנתי. לא כתבתי לשניה שאני פורש מהפורום. יכול להיות שאכתוב כאן פחות (הרבה הרבה פחות לפחות בזמן הקרוב) אבל אני כאן על מנת להישאר. לגבי האדום לא יודע? אולי שהמנהלים יפנו לתפוז? אני גולש רגיל תפוז לא יענו לבקשץ גולש להאדים אותו.
B barr1969 New member 15/11/06 #50 סוף טוב הכל טוב תמיד טוב לפרוש בשיא, במיוחד שכבר עברת אותו מזמן. איחולי לאזרחות טובה, פנסיונר.