פרישה

דפקא

מנהל בוגר הגון ובעל חושמור (בסדר הזה... והיפוכן וגו') בהצלחה בכל אשר תפנה... אני מקווה שזה שאתה לא כחול, לא אומר שלא נשמע ממך יותר על הסטייקים :)

אגב87

New member
חשבתם על רעיון של

בחירות להנהלה? או שזה ירושות מדור לדור?

../images/Emo41.gif פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לadmor על ניהולו המוצלח של הפורום עד כה, על השקעתו הרבה בו ועל תרומתו לו, ומאחלים לו הצלחה בהמשך.
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

boaZone

New member
וכך עוברת לה תהילת עולם כחולה

הרבה בהצלחה איש, ושזה לא ייתן לך לגיטימציה להעלם... (לפחות שהיו משאירים לך כתום או משהו...)

וואלה?!

בהתחלה חשבתי שזה בדיחה. אבל מסתבר שהאמת לא מרחמת.. בכל מקרה אל תשוב שתצליח להיגמל לגמרי מהפורום הזה.. זה ממכר...

יציאת צדיק עושה רושם

תודה, אדמור יקר. מקוה שבאמת נמשיך לראותותך פה, כך שהחתול שלי שנושם עכשיו לרווחה, יצטרך להשאר בכוננות.

תודה לאדמור ולתפוז אנשים

שהביעו אמון בי ונתנו לי להיות מנהל. מקווה להתמקם בנח בנעליים הגדולות שלך אדמור, עשית עבודה מצויינת!

יפה לך כחול../images/Emo140.gif

מחכה לך עבודה מפרכת. לילות ללא שינה. התמודדות מול אימתני הטרולים. שירשורי קקי. מחבתונים וסתם משועממים (אני אני!!!) אבל תודה שהכסף שווה את זה..

boaZone

New member
בהצלחה גבר ../images/Emo45.gif

מקווה שהטרקטור יסחוב אותך במעלות הפורום...

soelistit

New member
וואווווווווווווווווווווווו

כבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
אנדרררררררררר - איך העפלת לשם - בחשאי, ללא קולות וברקים, ללא צלצולים... אך כעת - משאתה בדרגת משקיף - נוכל בהחלט לקבל זוית רחבה למעוף שלנו... כעת משאתה מתצפת - אולי אף נצליח למפות כמה מסלולים ותופעות..... אפשר לקחת אויר... אדמור - על אף חסרונך הניכר - לא הותרת אותנו בחלל הוירטואלי ללא כל מצפן...

rigoletto111

New member
שיהיה בהצלחה, אנדר../images/Emo70.gif

וכשם שהמנהלים הקודמים לא מחקו לי אף הודעה, כן לא תמחק גם אתה. אמן

למעלה