פרישה משינוי

vantan

New member
ממש רחמי נכמרים עליהם על סבלם

הממושך תחת הדיקטטור לפיד. לכן הם התחננו בפניו על הברכיים שלא יעזבם ויחזור להנהיג אותם. עיני זולגות דמעות.

vantan

New member
אם הם סבלו כ"כ אז הם היו פותחים

בקבוק כשלפיד ופורז עזבו. במקום זאת הם התחילו ליבב כילדים עזובים שאביהם נטשם. כשראיתי את זה לקחתי כדור נגד הקאה.

ערב רב

New member
ומה דעתך בנושא, איתי?

מי מבטיח לנו שלייבוביץ' ורצאבי שהיו חלק מהסיעה הממושמעת של לפיד ופורז ותמכו בהצבעה בסיעה בכל הצעותיהם (פרט אולי לתקופה האחרונה) אכן יקיימו את המצע טוב יותר?

שום דבר לא מובטח בחיים

האמת מאחר ונראה לי ששינוי תהיה באופוזיציה זה לא ישנה יותר מידי. כאשר אתה באופוזיציה קל מאוד לשמור על המצע. לגבי ליבוביץ' מוכרחים להודות שהוא התנגד בתקיפות לישיבה עם החרדים בממשלה, כך שנראה שהסיכוי שהוא ישמור על המצע דיי גבוה.

ערב רב

New member
אבל בינתיים התבשרנו שהוא הודח

מההנהגה דה-פקטו שעברה ללוונטל ורצאבי, מה לגביהם?

אין לי אינפורמציה בנושא

לא ידוע לי על ריב בינהם, אבל זה יתכן. מאז הבחירות, המעורבות שלי במפלגה בהחלט ירדה. לגבי לוינטל, הוא הוביל את ההתנגדות במועצה להפרת ההתחיבויות שלנו לבוחרים. לגבי רצאבי, הוא היה מנאמני פורז בעבר.

ליבליך

New member
לייבוביץ' לא הודח

והוא עומד בראש מטה ההכנה לבחירות, ומשמש כבא כוח המפלגה לצורך הגשת הרשימה לכנסת. דווקא רצאבי הוא זה שאינו נושא כרגע בשום תפקיד רשמי.

ערב רב

New member
לכן כתבתי דה-פקטו ולא דה-יורה

אני מבין שאחת ההחלטות שלא עברו אמש הייתה למנות את רצאבי ליו"ר בפועל או משהו כזה, אבל לפי הדיווחים ההנהגה כבר אינה של לוונטל, לייבוביץ' ורצאבי ויכול להיות שהוא אפילו הצביע נגד במועצה אתמול (אם כי אינני בטוח בכך, הדיווח מעורפל בעניין זה).

ליבליך

New member
לא יודע לאיזה דיווחים כוונתך

לי לא ידוע על שום דבר כזה. אחת ההצעות אכן היתה למנות את רצאבי ליו"ר, ואת לוונטל למשנה ליו"ר, ולייבוביץ' הוא שהציע אותה.

ואל תשכח את הפניות הנרגשות לפורז

היום עודכנתי כי רצו גם את בריזון בחזרה. הילדים נשארו בגנון בלי המטפלות.

למעלה