פרישה משינוי

פרישה משינוי

אמש הגשתי מכתב התפטרות מחברותי במפלגת שינוי. בהזדמנות זאת אבקש גם להיפרד מחברי הפורום. בידידות איתן פלס, עו"ד

נתחיל מזה שתעבור לצד הנכון ואז נבנה

את התשתית. אתה יודע שהאנשים הטובים לא נמצאים שם איתכם. אתה באמת בחור טוב, חבל שהסתבכת.

izzyr

New member
האם אתה יודע?

האם אתה יודע באיזה צד אני? אולי אני בצד אחד ואולי דווקא בצד השני? כחבר הנהלת צעירי שינוי וכחבר מזכירות סניף שינוי בירושלים ורכז הסניף. אני לא תמיד יכול לצאת ולצעוק מה שאני מרגיש, אך חברי במפלגה (הנשארים והפורשים) יודעים היכן אני נמצא.

חבר סיפר לי מי אתה

דווקא דיברו עליך בחיוב רב. אם טעיתי אני מתנצל. אנשים חיוביים מאוד נדירים במקומותינו. קבל התנצלותי.

vantan

New member
בתקווה שתלמד משגיאותיך ועל בסיס

זה - איחולי הכנים לעתיד.

אנדרי ז

New member
צר לי על פרישתך

חבל להרים ידיים כל כך קרוב לבחירות. אני מכבד עם זאת את החלטתך מרגע שהחלטת שאתה לא מאמין יותר בדרך שלנו.

אשרת

New member
צודק.

לכן פורז וחבר מרעיו פרשו משינוי. בשביל התועלת האישית שלהם.

ערב רב

New member
אשרת, העובדה שלפיד ופורז לק קיימו

כמצופה את המצע אינה אומרת בהכרח שלוונטל, ובייחוד לייבוביץ' ורצאבי שלמיטב ידיעתי היו שותפים לכל החלטות הסיעה בכנסת האחרונה, יעשו זאת טוב יותר. האם לייבוביץ' ורצאבי מכים על חטא על כך שתמכו בכל ההחלטות השגויות של לפיד ופורז בסיעה? לצערי, אני מסופק.

אשרת

New member
ערב רב, העובדה שלפיד ופורז

ושאר הח"כים לא קיימו את המצע, אכן לא אומר בהכרח שהחדשים כן יקיימו. אבל הסתלקותם של כמעט כל החבורה הזאת, נותנת לאחרים הזדמנות כן לנסות לקיים משהו (במידה ו...)
לגבי השניים שציינת - גם לי אין מושג. אבל אל תשכח, שלעיתים יודעים רק בדיעבד שנעשו שגיאות, וכשני חברי כנסת חדשים והיד החזקה שהונהגה שם על ידי פורז ולפיד.. אני משערת שהם היו החלק הפחות בעייתי בצוות הזה.

למעלה