פריקת עצבים תקופתית

אומר לך דבר מה..

האדם גדל מתפתח ומגיע לעצמאות. בעזרת האנשים הקרובים אליו, בהם הוא מאמין, ואליהם הוא מרגיש פתוח דיו- לגלות את חולשותיו. בשלב הביניים בדרך להגיע לעצמאות פיזית ומחשבתית מוחלטת. (ישנם שאינם מגיעים לקו הסיום כל חייהם..) כדי שיוכל לחוש עצמאי בוגר מסוגל להנהיג את חייו ולהתמודד עם הקורות אותו. הוא מסיר ומרחיק ממנו דווקא את אלו שתמכו בו בשעותיו היותר קשות. הלא חייב הוא לשכנע את עצמו כי אכן מסוגל הוא להתמודד לבד.. (גם אם לא במודע ללא ספק בתת המודע) חושבני כי דווקא חברה זו עמדה לצידך בכל עת לכן שמא תשקלי שוב את חריפות מילותייך.. להזדקן זו החלטה של הטבע להתבגר זו החלטה שלך..

תשמעי יקירה

בהיות אדם בונה את חייו ופוסע במשעול אליי עצמאותו המוחלטת. עובר הוא בדרך הביניים הוא המקום שכבר איננו זקוק ליד מעצבת שתסמוך בגבו בכל עת. אך עדיין מתאמץ הוא להחזיק את עצמאותו. ובנקודה זו הדבר הראשון אותו הוא מתיימר לעשות, במודע או שלא.. הוא להסיר מעליו דוקא את אלו שהיו לצידו בשעות בהם כל רוח היתה מנידתו. נוכחותם מקשה עליו את תחושת העצמאות המוחלטת. אחר זמן כאשר סיים את העליה ממרומי העצמאות יוכל לחבור אליי אלו שעזרו תמכו ובעיקר היו איתו בעיתות משבר. אז שמא תבחני שוב את חדות מילותייך ואת אשר הן מבטאות (רגשותייך..) כי חוששני שעלולה את להתגעגע לפורום לפחות כמו ואולי יותר משיתגעגע אלייך. בהצלחה.

א. טוב מאוד שהם אכלו לך

את הזוועה נוטפת השומן. ב. אני כבר חודשיים בלי סיגריות. תאמיני לי שכיף לי! מזמינה אותך להצטרף. ולא. אין לי "שיטה" שאני יכולה למכור. יום אחד החלטתי שאני מפסיקה וזהו. תחליטי גם את. היום!! ג. הרי עלייך נשען כל הפורום. ואיך נוכל בלעדייך? (הערה: היות שאני מכורה קשות לאינטרנט, לצערי, לא אוכל להציע לך הצעה נדיבה כמו זו שהציעו לך...אבל נחשוב כבר על משהו) ד. לסיכום: תל אביב כולה לובשת חג לקראת בואך הצפוי. היי ברוכה

../images/Emo26.gif סקר!! ../images/Emo36.gif כנסו!!

אתם הולכים לקולנוע ומתלבטים לאיזה סרט להיכנס, מצד אחד יש לנו שני סרטים הוליוודים טריים, מצד שני איזה סרט צרפתי עטור פרסים, ויש גם סרט ישראלי אנונימי. אני מתאר לעצמי שלא כולם יתלהבו להיכנס לסרט הישראלי, כי עם כל הפטריוטיות יש דברים שעדיף להשאיר לאמריקאים, (ונמאס לראות את ליאור אשכנזי) אבל פתאום אתם רואים משהו מוכר, אתם רואים על הפוסטר שם של מישהו שאתם מכירים, אתם רואים ש'נמאס להתבחשש' שלנו כתבה את התסריט. "וואי! אני מכיר אותה!" אתה צועק לחבר'ה "ידעתי שהיא מתעסקת בקולנוע, אבל לא ידעתי שהיא כבר בעניינים!" עכשיו, מילא אתם לבד, אתם בטח תקנו כרטיס רק מסקרנות, וגם בשביל שתוכלו להתקשר ולומר 'ראינו'. אבל אני מדבר על מקרה שאתם לא לבד, אלא עם חמש חברים שבאו מרחוק ורוצים לראות סרט טוב, האם אתם לוקחים את הסיכון וגוררים אותם לסרט הישראלי? האם לדעתכם המתבחששת יכולה לספק את הסחורה המושחזת, ולקרוע את הקהל הישראלי הרדום מצחוק? או מהתרגשות? כן +
לא +
[אני בורח לעיר מקלט]

מחממנוע

New member
../images/Emo24.gif |דיבוק| לאות הזדהות אני גם

(והזדהות עם החיילים) לא נרדם, לא הולך לישון, רק עושה את עצמי מנמנם שיתיןנשמי

שניה...זה קרה לך?

אני הייתי נכנסת לסרט שהחברים\ות שלי החליטו, ואז חוזרת לראות את הסרט של מתבחששת בפעם אחרת.. אני לא אגרור אותםן לסרט..יותר מידי אחריות..(אגב, זה לא רק במקרה הזה..אני תמיד מהוססת שאני ממליצה\מחליטה בשביל א\נשים אחרות).

הרב אלישיב אנס את הנכד שלו!!!!

הסקר הזה חשוב ! אז יאללה! תזיזו ת'תחת ותגיבו ב
או ב

למעלה