סליחה??? לא רק שאני מצאתי את פבל, אני אמרתי לו להיכנס לפורום! כל הזכויות על פבל שמורות לי!
S scudnick New member 21/10/05 #14 סליחה???../images/Emo2.gif לא רק שאני מצאתי את פבל, אני אמרתי לו להיכנס לפורום! כל הזכויות על פבל שמורות לי!
סליחה???../images/Emo2.gif לא רק שאני מצאתי את פבל, אני אמרתי לו להיכנס לפורום! כל הזכויות על פבל שמורות לי!
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/10/05 #30 אתה לא מצאת אותו. דניאל מצאה אותו. אני זאתי שנידנדה לו עד שהוא הבטיח להצטרף לפורום. (ולהשאיל לי את החולצה במפגש אם הוא יבוא. )
אתה לא מצאת אותו. דניאל מצאה אותו. אני זאתי שנידנדה לו עד שהוא הבטיח להצטרף לפורום. (ולהשאיל לי את החולצה במפגש אם הוא יבוא. )
S scudnick New member 21/10/05 #10 פבללללל!!!../images/Emo9.gif הצטלמת איתי!! יאיי!! אני הגמד עם החולצה של Silence שציירת לו מפה של קרקוב!
פבללללל!!!../images/Emo9.gif הצטלמת איתי!! יאיי!! אני הגמד עם החולצה של Silence שציירת לו מפה של קרקוב!
I IJohnYI New member 21/10/05 #12 אוו יהה.. כיף.. ^_^ אבל המפגש לא היה של הפורום הזה, נכון? אז.. בטח יש פה כאלה שלא יודעים מי אני.. :ם אז.. מי שלא יודע מי אני, אני פבל.. אבל אתם יכולים לקרוא לי פאשה/ג'וני או כל מה שתרצו..
אוו יהה.. כיף.. ^_^ אבל המפגש לא היה של הפורום הזה, נכון? אז.. בטח יש פה כאלה שלא יודעים מי אני.. :ם אז.. מי שלא יודע מי אני, אני פבל.. אבל אתם יכולים לקרוא לי פאשה/ג'וני או כל מה שתרצו..
S scudnick New member 21/10/05 #13 המפגש הרשמי יהיה ב26... זה היה מין מיני מפגש... אני מזמין אותך כאורח הכבוד שלי למפגש ב26!
S scudnick New member 21/10/05 #15 ותמונה שלי עם פבל -באדיבות וולפי../images/Emo9.gif חולצה יפה יש לו [ונועה נדחפת מצד ימין]
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/10/05 #31 אני זזתי בכוונה כדי שלא להיכנס לתמונה אבל מישהי בכל זאת הכניסה אותי. אבל הפעם אני לא כועסת עלייך רג'י. פירסמת רק 2 תמונות שלי בפורום מטאליקה ואני לא נראת שם כמו מכורה לסמים אפילו. תודה רג'.
אני זזתי בכוונה כדי שלא להיכנס לתמונה אבל מישהי בכל זאת הכניסה אותי. אבל הפעם אני לא כועסת עלייך רג'י. פירסמת רק 2 תמונות שלי בפורום מטאליקה ואני לא נראת שם כמו מכורה לסמים אפילו. תודה רג'.
T The legendary DuDe New member 21/10/05 #19 מפתיע, הוא גבוה ממך ../images/Emo6.gif וואו ניר ארך לך השיער, אל תוריד אותו!
S scudnick New member 21/10/05 #20 פבל גבוה מאוד... אני כבר לא גמד, שתדע, זה פשוט פבל גבוה... הוא איזה 1.80 ומשהו.
M McBlack New member 21/10/05 #27 יש לך שם!!! ../images/Emo2.gif לא ידעתי ^^ אני הפוסטמה עם חולצת נייטוויש... מאיה אתה מצטרף לפורום או סתם משאיר הודעות?
יש לך שם!!! ../images/Emo2.gif לא ידעתי ^^ אני הפוסטמה עם חולצת נייטוויש... מאיה אתה מצטרף לפורום או סתם משאיר הודעות?
M McBlack New member 21/10/05 #36 אם אתה מצטרף לפורום אז אתה בדר"כ גם משתתף בדיונים ובסקרים וכו'... אה, ומנצל"ש