ואתה עדיין 1.60 וכמה?
I IJohnYI New member 20/10/05 #1 פריקים!!!!!!111!1!!אחדאחד!!1!! P: ועכשיו בנימה יותר רצינית: הבטחתי שאני אגיב פה אז.. הנה תגובה! אה.. נחשו מי אני P: רמז: אני אוהב פאוור מטאל, וחלק מכם ראו אותי היום (אה, כן.. כל אלה שאמרו לי את השמות שלהם- עמכם הסליחה, אני גרוע בשמות.. כנראה אחרי שבוע שאני אדבר איתכם-וכל יום אשאל איך קוראים לכם מחדש- אני אזכור)
פריקים!!!!!!111!1!!אחדאחד!!1!! P: ועכשיו בנימה יותר רצינית: הבטחתי שאני אגיב פה אז.. הנה תגובה! אה.. נחשו מי אני P: רמז: אני אוהב פאוור מטאל, וחלק מכם ראו אותי היום (אה, כן.. כל אלה שאמרו לי את השמות שלהם- עמכם הסליחה, אני גרוע בשמות.. כנראה אחרי שבוע שאני אדבר איתכם-וכל יום אשאל איך קוראים לכם מחדש- אני אזכור)
S scudnick New member 21/10/05 #22 מעל 1.65, זה אני יודע. לא יודע בדיוק כמה, אבל אני הולך בקרוב למדוד.
S scudnick New member 21/10/05 #25 לא, גם מאיה../images/Emo3.gif [איהההה!! כן, אבא, הכל ב-איההההה!!! סדר!! אני בסדר! כן! טוב, ביי! איייי!!!]
לא, גם מאיה../images/Emo3.gif [איהההה!! כן, אבא, הכל ב-איההההה!!! סדר!! אני בסדר! כן! טוב, ביי! איייי!!!]
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/10/05 #28 גם אני. ../images/Emo7.gif וניר יותר גבוה ממני. זה לא הוגן. *מיבבת*
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/10/05 #7 פבל. ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני נועה, זאתי עם האובססיה הקיצונית לחולצה שלך. *בשוק מזה שהקשבת לי וכתבת פה הודעה. אנשים בדרך כלל בורחים ברגע שיש להם הזדמנות*
פבל. ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני נועה, זאתי עם האובססיה הקיצונית לחולצה שלך. *בשוק מזה שהקשבת לי וכתבת פה הודעה. אנשים בדרך כלל בורחים ברגע שיש להם הזדמנות*