פריקה.

YLoop

New member
פריקה.

אז אחרי 9 חודשיים הוא החליט לחתוך אותי, אותנו ואת הקשר.
הוא אמר שהוא אוהב אותי וטוב לו בקשר , ושהכל טוב, אבל הוא מרגיש שהוא לא נותן מעצמו למעני ולמען הקשר
ומגיע לי מישהו שכן יתן לי את זה, ושהוא מעדיף להתעורר עכשיו ולא נגיד בעוד שנה וזה יכאב בהרבה יותר ויהיה כבד יותר.
את האמת? זה הגיע בבום, לא ציפיתי, רק אתמול נשלח לי סמס געגוע ושהוא חוזר מחר הביתה.
אני לא כועסת, רק מאוכזבת, שהוא החליט ללכת ולעזוב, שהראה לי שהכל בסדר כביכול.
ומצד שני? אני מעריכה אותו, שהיה לו את האומץ לקום ממקום שטוב לו וממקום של לקבל אהבה ולהתמודד עם מה שמפריע לו.. שהיה לו את האומץ להגיד שמגיע לי יותר גם אם אני לא רואה את זה..
אני באמת חושבת שאין לי מה לכעוס ולשנוא אלא רק להתאכזב ממה שקרה ולהעריך בו זמנית.
סיימנו את זה בצורה בוגרת, כמו שהתנהל הקשר הזה וזה לא פחות חשוב לי.
קצת עצובה, קצת מתוסכלת. אני בטוח עוד אתגעגע אליו קצת
אבל תם הפרק הזה בחיים שלי, וכנראה שזה מה שהיה צריך לקרות ביננו ואין איך
לשנות.
למדתי הרבה, גם על עצמי וגם על מערכת יחסים בריאה ונכונה.
וזהו, עוד פרק בחיים שצריך לעבור.
זה חלק מלגדול לא?

מצטערת לשמוע שנפרדתם, וזה הכי קשה כשזה לא נובע מריב או סממן מקדים, אלא מגיע בבום.
אני מצדיעה לך על ההתמודדות הבוגרת ( אם כי לפעמים קהות רגשית, מחפה על המון כאב מודחק ) , כנראה זו הדרך הנכונה, כי אני במקומך הייתי סובלת נוראות.

מאחלת לך ולכולנו זוגיות אוהבת, שבאה באמת ממקום טוב.

YLoop

New member
אני האחרונה להדחיק

פשוט מעדיפה לתעל את הכאב והקושי למשהו אחר.
התמודדות עם בכי יומיומי לא יחזיר אותי לשגרה ובטח שלא יחזיר לי את הקשר אז אין לי למה. להגיד שלא בכיתי? בכיתי גם בכיתי.

יהיה טוב!

בהחלט יהיה !

אז כמו שאמרתי, גישה נכונה מאד להתמודדות.

ברוכה הבאה לפורום שלנו

בכי הוא לא רק מעצב הוא גם מלמידה, משחרור

מהבנה שהדברים מקבלים זווית נכונה ומציאותית והגיע הזמן להוריד את המסך.

ממשיכים הלאה.

לא נעים לכתוב בל כנראה שהבחור רצה להתפרפר או לחוות אחרות והוא חיפש דרך מכובדת לומר לך זאת.
כנות לא היתה שם אבל מאחל לך שבזוגיות הבאה תמצאי קשר בוגר יותר, כן וישר הרבה יותר עם מישהו שיודע להתמודד.

שמחי שזה עכשיו ולא לאחר קשר ארוך שנים עם חתונה וילדים.

בהצלחה

ivgy1980

New member

תעריכי את מה שהיה.
מבחינתך, הוא היה גבר, ואין הרבה כאלו.
עכשיו תוכלי לפגוש גבר אחר, יותר מתאים!

אין שם אהבה, יש שם כנות

הוא מספיק יצא גבר לבוא ולומר זה קשר שהוא לא של אהבה.
את, בשפה אחרת ממנו, גם מסכימה איתו שזה לא קשר של אהבה.
שניכם הייתם נעים ומספיק בוגרים לא למשוך משהו שיהפוך לצחוקוכלפי חוץ או אפילו לשנאה ביניכם.
השיעור של הקשר הזה הוא לבחור מישהו שמתאים ולא למשוך בכוח משהו שלא באמת עובד או מצפים שישתנה.

YLoop

New member
את לא מכירה את הקשר

וגם לא פתחתי את כל עברנו פה, אבל אהבה הייתה בקשר הזו בוודאות.
ולא כי אני עיוורת ולא יודעת לבקר את עצמי, אלא כי זו האמת.
להיות כנים אחד עם השני זה משהו שתמיד בלט בקשר, אבל ההבנה שיש אהבה קיבלתי מהרבה דברים בדרך וגם מאנשים שמכירים אותנו ויודעים מי אנחנו ומה אנחנו.

ולא, לא משכנו שום דבר בכוח, ועובדה שהקשר נגמר בתרופה ״ יחסית״ מוקדמת.
בכל אופן, תודה על התגובה הכנה שלך !

אין בכלל קשר לאהבה,

יש פה סוג של מניפולציה שאת בוחרת להשתמש בה כדי לתאר משהו (הקשר) שלא דומה לתוצאותיו (שזה נגמר).
אני לא מכירה את הקשר, אבל אני יודעת לקרוא מה כתוב.
את צובעת מילים קשות ברכות ועל הדרך מתארת אותו כבעל אחריות בלעדית לגבי הדברים, כי אולי הבנת שהוא אדם אחראי וכך "מנגנים" על ליבו.
יפה שזה נגמר בדרך הזו, כבוגרים.
הורידו מסך ולכו כל אחד לדרכו.
שיהיה לך בהצלחה
ואני מצטערת אם נשמעתי בוטה.

ivgy1980

New member
בוביגרל, מה את קופצת?

בואי נצא כבר, תפסיקי לבלבל המוח!
היא אומרת שאהבה, איך את יודעת שלא?
היה כולה חסר להם הכימיה, הקליק, החיבור הבלתי מוחשי הזה...

אני חושבת שאת מדהימה

כל הכבוד לך שהעדפת לקחת את זה לכיוון הזה, אם הייתי במקומך למשל, הייתי נכנסת לדכאון עמוק! אבל אולי זה כבר קשור לאופי ולדרך בה כל אחד מתמודד עם דברים. בכל אופן אני שמחה בשבילך שאת מבינה שזה פשוט כנראה לא נועד לקרות. מותר לך להתפרק ולבכות זה הגיוני. מאמינה שיגיע הגבר שירצה לתת לך הכל מעצמו כי נראה שאת שווה לא פחות מזה :) אם בא לך סתם לקשקש, אני כאן. תהיי חזקה ושמרי על אופטימיות.

שלום

אם הוא אוהב אותך, לדעתי כדאי להתאמץ על הקשר. אם הוא לא נותן מספיק, לא נורא כי ייתן בעצם-אופיו הטוב. אם את מרגישה מקופחת, תוכלי לצמצם את נתינתך לו לזמנים שתרגישי שזה מרצון כן לשמח מאהבה ויעשה אותך יותר מאושרת בגלל האושר שתגרמי לו.

למעלה