פריסת פוטנציאל

מימי75

New member
מה?!

זה שאנחנו לא מדברות באותה שפה לא אומר שאת צודקת אני לא הפסדתי אותו אני זרקתי אותו אני מבינה שיש לך בעיה רצינית להבין את זה אני דחיתי אותו , אני גרמתי לו להרגיש קורבן (ראי ערך התלוי) אני אופטימית ומבסוטית שהלכתי עם האמת שלי (הכוכב) לי אין חסכים , לא בעוני , לא בחומר ולא באהבה (5 מטבעות ) אלא לו!!! הוא נמצא באגו עכשיו הוא מרגיש מופסד ושהלך לו "השלל" אני מעולם לא הרגשתי טוב יותר להעיף מעל פניי רודף שמלות שחושב שהוא יוכל לסובב בחורה על האצבע ואת יודעת מה , אני אופטימית מאוד ואת יודעת למה? כי הוא תמיד חזר. קארמה מותק. אנחנו לא משדרות על אותו גל, הפריסה היא לא עלי!!! הפריסה היא נשאלה שאלה, כיצד הוא מרגיש לאחר שאני , מימי, דחיתי אותו בצורה כה משפילה. אז על מי הפריסה ? את רוצה ללמד אותי על מי ומה פרסתי? איך זה שכל כך טוב לי ואני מרגישה כובשת ושולטת? כי הפסדתי? מה בדיוק? שיהיה פסימי, יש לו על מה גם אחרי שהעפתי אותו זה מובן לחלוטין אני אופטימית וצוחקת וצוחקת וצוחקת!!!! עניתי לך ? מימי

רשף כשף

New member
אין לי בעיה מימי

ותפסיקי לתקוף אותי אין לי בעיה עם זה שאנו רואות את הקלפים בצורה שונה ואני כמובן לא אקבע מי רואה נכון ומי לא כי אני לא חושבת שיש דבר כזה נכון/לא נכון בקריאה. מה שניסיתי להראות לך, הוא שחסר חיבור בין הפריסה למה שאת מתארת שקרה במציאות וניסיתי לעזור לך למצוא את החיבור הזה. בכל מקרה, זה לא מספיק חשוב לי לעזור לך בהחלט לא כאשר תוקפים אותי אז ברשותך, אמנע מלעזור לך בעתיד.

מימי75

New member
אין לך מושג..

על מה את מדברת ! במקום לכתוב כול הזמן, תלמדי גם לקרוא ! אף אחד לא ביקש ממך לענות ולהגיב את זה עשית מרצונך !!! וישנו קשר הדוק בין הסיפור הקיים לבין מה שיצא בקלפים . תודה על שום דבר . מימי

מימי75

New member
מה יש לך להגיד עכשיו רשף???

"התלוי" יצר קשר.. התחנן שאסלח לו . מי הפסיד אמרת? אני? תלמדי לקבל טעויות במקום לברוח או לעשות את עצמך מסכנה שקיבלה יחס מזלזל רק כי הדעות שלי מנוגדות לשלך לשם כך יש פורום לא תמיד יסכימו איתך על דברים הנה הקלפים הגשימו את עצמם וחובתההוכחה הייתה עליהם שבת שלום ומבורך שיהיה לך ודרך אגב, להחרים בן אדם? לא עברנו אתזה בגיל 10? מימי

למעלה