פריסת פוטנציאל

מימי75

New member
פריסת פוטנציאל

מדובר בקשר בדימדומיו אין כרגע מערכת יחסים אבל יש בסיס לקשר אני מאוד אודה לכל דעה שתבוא דווקא עכשיו נפלו קלפים בפריסה שאני די "חלשה " בהם אני- כוכב הוא- תלוי מה עוזר- מגדל מה מפריע- 5 מטבעות סיכום- 5 חרבות אני אופטימית בזהירות מתונה כלשהיא בקשר מאמינה בטוב אבל עדיין צריכה לעשות או ליזום משהו שיבטיח ביננו את הקשר. הוא בסימן הקרבה, תלוי בין שמיים וארץ , אמצע דרך אולי אפילו חיפוש דרך מה שעוזר לנו זה התמוטטות של מסגרת , יד הגורל כנראה שבזכותה באיזשהוא מקום ממוטטת אולי קיפאון או מסגרת שלא מועילה מה שמפריע אולי בעיה של כסף , משאבים , דרך , "עוני" באהבה אולי? סיכום - חלוקה ברווחים בשלל, אני קצת בעייתית עם הקלף הזה כי יש כאלה שקוראים לו קלף "האגו" ויש כאלה קלף הבגידות, וכיוון שאין מערכת יחסים עדיין קצת תמוה בעיני שידובר בבגידה אני אשמח לניתוח מכל כיוון כלשהו מימי

מימי75

New member
זה נכון

דחיתי אותו והוא בא כמו התקף לב וזה לדעתי הקטע של המגדל אבל מה שהוא לא ידע זה שהוא ניצמד למצב מסוים אני חיכיתי למענה ממנו ובגלל שלא קיבלתי אותו , הוא הפסיד אותי ולדעתי זה הקטע של קלפי החמש (בנומרולוגיה זה תקשורת) יש לך משהו להגיד על התלוי ? לגביו?

לפי האיש התלוי

הוא לא החלטי, ובכך תוקע את עצמו בעניין.... יכול להיות שלקח קשה את הדחייה וכעת מעדיף להקריב את הקשר

מימי75

New member
הוא לא ידע בעצם איך להגיע אלי

אני חושבת שבגלל זה התלוי . כשהוא הגיע הוא הגיע בלי התראה מוקדמת ואניראיתי את זה כחוצפה הוא חשב שאני תמיד "אחכה" וזה לא עובד ככה מבחינתי כל מה שאמרת הוא אמת וההפסד והאגו הוא שלו ורק שלו אני נורא שלמה עם ההחלטה שלי יש לך איזה נקודה לגבי 5 מטבעות?

בהחלט הכוכב מראה שאת זורמת עם האמת שלך

ושככה או ככה את שלמה עם עצמך, אבל הקלפים הללו מתארים יותר את המצב הנוכחי מאשר את הסיבות המדויקות שהביאו אליו. 5 המטבעות הוא קלף של חוסר אמונה וחוסר מוכנות לפתוח את הלב (במקרה זה מצידו). כל החמישיות בארקנה הנמוכה מראות על בעיות של זרימה. אגב, לא תמיד יש תאימות 1 ל-1 בין התחומים במיסטיקה כמו אסטרולוגיה או נומרולוגיה.

מימי75

New member
נכון מאוד

אני הפסקתי פשוט עם כל מיני מסכות והחלטתי ללכת איתו באמת מוחלטת אני תמיד אמרתי שלמי שיש בעיה עם זה זו בעיה שלו בלבד סוג של מודעות עצמית ושלמות עצמית וקבלה עצמית נתנאל יש לך ככה איזה סיכום כללי בשבילי?

מימי75

New member
../images/Emo13.gifאני אצטט מה שכתבת ואסביר

הציטוט של רשף: ואת מתגלה כאופטימית היחדיה בפריסה. אולי לכולם פרט לך היה ברור שאין מקום לאופטימיות? הכוונה לכולם = למי שמלווה אותך בתהליך הזה, האנשים סביבך ההסבר שלי: (ותגידי לי אם הוא נוגע בך באיזשהיא דרך למה שהתכוונת ) אני כקלף הכוכב דווקא יותר מהמקום שנתנאל אמר, באה מתוך אמת , לא פוחד לפתוח פצעים , לא פוחדת לבוא מן האמת שלי אני רואה אותה כסוג של גדילה וקבלה , זאת אומרת מי שלא יכול לקבל אותי כנראה לא צריך להיות איתי. לגבי מה שאמרת על האופטימיות יש בזה משהו , כי אני אופטימית מטיבעי, אך אני אוסיף ואתקן שהפריסה באה מתוך מקום שאני דחיתי את הבחור ורציתי לדעת איך הוא קיבל את זה ומה הלאה . אני רואה שהוא מרגיש תלוי, וקורבן ואולי קצת באמצע הדרך , כי הדחיה שלי באה במקום מאוד לא צפוי. אני באה ממקום של אופטימיות כי אני מאמינה שהכל לטובה והוא היה בטוח כנראה שהוא לא ידחה, הוא גבר שמטיבעו נורא בטוח בעצמו וביכולת שלו "לסובב" נשים , ואני לא ראיתי את זה לנכון באותו הזמן להיענות לבקשה שלו לכן באתי כמו הקלף הכוכב מתוך אמת מסוימת שלי , והוא פתאום התהפך והרגיש הוא הקורבן ומעדיף להקריב את המערכת , וזה בסדר כי כמו שאמרתי ההפסד הוא אך ורק שלו , הגאווה יכולה לדעתי להרוס בן אדם ולהרוס לו הרבה תקשורת בין אישית צמיחה והתפתחות, אם הוא הפסימי פה כפי שטענת , שזה נכון מאוד לדעתי , אני שמחה , כי זה מה שיגרום לו לחשוב שוב על הכוונות שלו ועל ה"דרך" שבה הולך איתי. יכול להיות שזה הסימן של התלוי , שבעצם מסמל בארקנה את "אמצע הדרך" כי הוא הבין שכנראה שגה , מה שגרם להופעת 5 המטבעות, להפסד ולעוני, כשהסיכום הוא החמש חרבות , ההפסד. אני לא הפסדתי אותו , זה הוא שהפסיד אותי ואני חושבת שלכן אני האופטימית. האם נגעתי פחות או יותר בכיוון שהתכוונת אליו? אשמח להערות והכוונות תודה רשף כשף מימי

מימי75

New member
עוד משהו שצדקת לגביו

אף אחד לא האמין בהצלחת הקשר הזה וזה נכון ואני אופטימית כי אני משיגה את המטרות שלי תמיד

רשף כשף

New member
היי מימי

אני רואה בקלף הכוכב במקרים מסויימים סוג של אדם שמנצלים אותו מכיוון שהאישה פותחת את עצמה ללא כל מחסומים בפני הזולת. במקרה הזה זה פחות בולט, כלומר- לא הרגשתי ניצול כי האדם שמולך אינו לבוש בשריון, אלא תלוי על עץ. הבעיה לא נובעת מניצול שלך בקשר לפי תחושתי. דבר נוסף שתמיד בולט לי לעין כאשר אני רואה את קלף הכוכב הוא האופטימיות הלא-זהירה. גישה אופיטימית לחיים למרות שאין לה כל בסיס. זה לא משהו טוב או רע, אני לא מציגה שיפוט של האופטימיות שלך אלא מציינת את זה שהיא לבד- הצד שמולך ואנשים אחרים שתומכים בך אינם אופטימיים כמוך בנוגע לקשר. בכל החמישיות והתלוי והמגדל, שאין ספק שאינם קלפים נעימים בכלל, את נשארת אופטימית. השאלה היא מה זה משרת אצלך, למרות שהקשר על פי מה שאת מספרת הסתיים, להישאר להיות אופטימית לגביו?

מימי75

New member
תראי זה יצא קלף הכוכב

זה אומר שאני אמיתית אבל לא תמימה, זה ההבדל כאן, זה שחלק ממאפייני הכוכב הם אופטימיות יתרה , זה לא אומר שאני כזו בהכרח . אני כמו שאמרתי מקודם הכל לטובה מבחינתי אני עשיתי הפריסה כי אניייי ד-ח-י-ת-י אותו, במילים אחרות ויותר בוטות "מעכתי " אותו ורציתי לראות כיצד הוא קיבל את זה. לכן אני האופטימית והוא התלוי אין הרבה מה להסביר ולהבין בפריסה הזו אני כוכב כי אני רואה את "האמת תשחרר אותך" כפירוש לקלף הזה שנוגע לעצמי הוא היה חוצפן ובטוח בעצמו כל כך , ולכן הדחיה התקבלה אצלו קשה כמו שטענתי ותמיד אטען אני לא מרגישה לא פספוס ולא הפסד לכן כל קלפי האגו וההפסד והתלוי הם שלו , לא שלי , מי שלא מתמודד עם דחיה , מקריב את עצמו , ומפסיד את עצמו. אני מרגישה נפלא אחרי שדחיתי אותו , יכול להיות שהכוכב מדבר על מצב הרוח שלי , זה אולי ישמע דוחה אבל זה הגיע לו ואני הייתי מאוד שלמה עם זה אפילו יותר משלמה , כי אין לי חרטות בכלל . ורק בגלל תחושות פנימיות אלו, אני יותר מבטוחה שהפסימיות ההפסד והכישלון הוא שלו ורק שלו ולכן אני כוכב והוא תלוי. אני הרבה יותר אופטימית כי אני דואגת לעצמי וטוב לי. זה הוא שלא יודע מה הוא רוצה ומה לעשות . בעיה שלו אני אומרת. שלך, מימי

רשף כשף

New member
../images/Emo24.gif

תראי לכל אחד יש את מערכת הפירושים שלו. כאשר אני רואה את קלף הכוכב, עולה אצלי במחשבות גם נושא התמימות. הפריסה לא מראה על מעיכה או דחייה מצידך, אלא על אופטימיות להמשך הקשר. אני לא נוהגת לשייך קלפים משותפים רק לאחד מבני הזוג. ההמלצות עשה ואל תעשה הן אלייך כשואלת: מה עוזר- מגדל - לפרק את הקשר לשבור, לנתץ מהיסוד. מה מפריע- 5 מטבעות- חוסר פיזי, כנראה שלו, מפריע להתנהלות הקשר. כלומר- אינו משתף פעולה איתך. מכיוון שכבר אין מה להרוויח: סיכום- 5 חרבות - הפסד

רשף כשף

New member
מה שלא ברור לי בעצם...

לטענתך כבר ביצעת את העצות הללו. אם כבר ביצעת אותן, אז מאיפה האוטימיות להמשך הקשר? כלומר- אם כבר ניתצת את הקיים, האם תוכלי לבנות את הקשר מחדש ללא עזרתו של ן הזוג? כי על פי הקלפים אינו משתף איתך פעולה.

מימי75

New member
הוא דחוי זה העניין

החמש חרבות מסבירות את הכל אני אופטימית, תקראי לזה אינטואיציה נשית .. חחח

רשף כשף

New member
אני חוששת שאיננו מדברות באותה השפה

על פי אמונתי, כאשר את שואלת את הקלפים, הפריסה היא עלייך. העצה והתוצאה הן שלך ולא של מישהו אחר. לפי מה שאת רושמת, את משליכה עליו את התוצאה. ולא כך.

למעלה