דבר ראשון בחברה אומרים להחלחף כל יום אבל גם אם תחליפי תוך יומיים או שבוע לא יקרה לך כלום. בנוסף לזה כתבת על הערכה והדוקרנים שיש לך הם בצבע תכלת- אפור כזה,הם העבים יותר.לפריסטייל יש דוקרנים דקים יותר שהם צבעוניים ואולי בגלריה יש תמונות פעם ממש ממזמן צילמתי,בכל מקרה יש דוקנים דקים יותר ושווה לנסות את יכולה אפילו להתקשר לגפן מדיקל או איפה שקנית\קיבלת את המכשיר ולבקש לנסות הם יתנו לך בלי בעיה(אני חושבת).
אני מחליפה כל שבועים לערך (לפעמים גם יותר...) והאצבעות שלי בסדר גמור, אין זיהומים או משהו כזה אז זה נראה לי בסדר. כמובן שעדיף להחליף כמה שיותר, זה רק נובע מעצלנות...
ברמה העקרונית להחליף אחת לבדיקה. אבל בפעול- מחליפה אחת לכמה ימים. וגם את זה אני עושה כשאני מעירה לעצמי... מי מחליף אחת לשבועיים?? גאד. זה באמת יותר מידי! אגב- שלי דקים ונהדרים והם צבעונים...
קיבלתי עם הערכה דוקרנים אפורים, הם ממש דקים וטובים אבל איפה אפשר להשיג אותם אחרי שהם ניגמרים? בבית מרקחת היה להם רק כחולים כאלה שנראים לי יותר עבים.. מישהו יודע? איך קוראים לאפורים ומאיפה משיגים אותם?
הדוקרנים הדקים של הפריסטייל דרך כללית הנדסה רפואית את המספר אפשר להשיג במוקד כללית CAL ללקוחות האחרים תיתקשרו למוקד המושלם שלכם ותבררו ותציקו להם כי זה שווה את המאמץ