פריסטייל

מכה על חטא

כאשר כבר לא דוקר או כואב
בעיקרון נדמה לי שצריך לפחות פעם ביום.

באמת?

טוב.. ובאיזה אתם משתמשים? אני קיבלתי עם הערכה אפורים, וכשקניתי בבית מרקחת הם קצת שונים, הם בצבע תכלת ונראה לי שקצת יותר עבים...
אני חדשה עם זה (וחייבת לציין שהאצבעות שלי מודות לי מאוד) תודה לעונים

רק גל

New member
קשר לפריסטייל...

דבר ראשון בחברה אומרים להחלחף כל יום אבל גם אם תחליפי תוך יומיים או שבוע לא יקרה לך כלום. בנוסף לזה כתבת על הערכה והדוקרנים שיש לך הם בצבע תכלת- אפור כזה,הם העבים יותר.לפריסטייל יש דוקרנים דקים יותר שהם צבעוניים ואולי בגלריה יש תמונות פעם ממש ממזמן צילמתי,בכל מקרה יש דוקנים דקים יותר ושווה לנסות את יכולה אפילו להתקשר לגפן מדיקל או איפה שקנית\קיבלת את המכשיר ולבקש לנסות הם יתנו לך בלי בעיה(אני חושבת).

ygalg1

New member
אני מתפלא על התשובה של שניכם

פעם ביום/בשבועיים אני משתמש לכל בדיקה דוקרן חדש, אני לא עושה שימוש חוזר באותו דוקרן. אוקיי תאירו את עיני... מה אתם יודעים שאני לא יודע?

מיימוש

New member
גם אני פעם בשבועים

אני מחליפה כל שבועים לערך (לפעמים גם יותר...) והאצבעות שלי בסדר גמור, אין זיהומים או משהו כזה אז זה נראה לי בסדר. כמובן שעדיף להחליף כמה שיותר, זה רק נובע מעצלנות...

DannyZ5

New member
מה יש להתפלא ../images/Emo35.gif

רק אני משתמש בדוקרן וגם לאחר כמה שימושים הוא עדיין יותר נקי מהסכין איתו אני חותך סלט ונחתך כל פעם, בלי יוצא מהכלל (אחרת הסלט לא טעים).

ליל 2

New member
לי אמרו אחד לכל יום

אבל אני מחליפה פעם בכמה ימים בערך כל 10-12 בדיקות

newKiticat

New member
אני משתדלת

ברמה העקרונית להחליף אחת לבדיקה. אבל בפעול- מחליפה אחת לכמה ימים. וגם את זה אני עושה כשאני מעירה לעצמי... מי מחליף אחת לשבועיים?? גאד. זה באמת יותר מידי! אגב- שלי דקים ונהדרים והם צבעונים...

שלי אפורים.. ../images/Emo101.gif

קיבלתי עם הערכה דוקרנים אפורים, הם ממש דקים וטובים אבל איפה אפשר להשיג אותם אחרי שהם ניגמרים? בבית מרקחת היה להם רק כחולים כאלה שנראים לי יותר עבים.. מישהו יודע? איך קוראים לאפורים ומאיפה משיגים אותם?

ללקוחות כללית אפשר להשיג את

הדוקרנים הדקים של הפריסטייל דרך כללית הנדסה רפואית את המספר אפשר להשיג במוקד כללית CAL ללקוחות האחרים תיתקשרו למוקד המושלם שלכם ותבררו ותציקו להם כי זה שווה את המאמץ

למעלה