פריסות - שאלות

צ ל י ל 8

New member
מאיפה אני יודעת מיקי ?

זה כל הרעיון. שאני בכלל לא מבינה את הפריסה הזו, מה משמעות כל עמדה שבה ואיך לפרש את הקלפים לפי העמדות. אורי אמר שינסה להסביר אם אני אעלה פריסה. אז העליתי.
את השאלות הקשות נפנה לאורי

h i l u l i

New member
טוב, אז ישבתי לכתוב את זה שוב

עם עוד תוספות ובהמשך אביא פריסה לדוגמא כדי לבדוק אם זה עובד ואם זה מתאים לפריסת הכרות (כי גם אני עדין לא התנסיתי בה). 1 - בסיס - הבנת הממד הפיזי שלו, צורכי הקיום הבסיסיים ותחושת השייכות שלו ביחס לסביבה. (האם הוא מרגיש חזק ומרוצה ממה שיש לו, האם יש לו חרדות מחוסר חומרי וכיצד הוא מחובר לעברו/משפחתו. 2 - מין - הבנת הממד היצרי והיצירתי שלו, הגישה שלו למין (פחדים וקונפליקטים על רקע מיני) האם קיימת בו תשוקה לעשייה, ליצירה. יתאר גם את גישתו לנושאים כלכליים. 3 - מקלעת השמש - המקום שבו האגו בא לידי ביטוי, הערך העצמי (איך האדם מול החברה) האם הוא מנהל את עצמו או שמנהלים אותו. האם יש לו צורך לשלוט באחרים, פחד מאחריות גם ביטוי של פחדים,כעסים,תסכולים, פגיעות, תוקפנות וטראומות מהעבר. 4 - הלב - איך הוא מבטא את עצמו מבחינה רגשית, האם הוא סגור האם פתוח, האם יש לו יכולת נתינה וקבלה, פתוח לאהבה או חסום רגשית, אגואיסט וחסר רגישות.האם הוא טיפוס הסופג את רגשות הזולת והופך פגיע עד אשר מקריב את עצמו לצרכי הזולת. 5 - גרון - איך הוא מביע את עצמו בתקשורת עם הסביבה, דרך חשיבתו ואופן דיבורו.(האם הוא מלא חששות לדבר, או שדיבורו קולח ורהוט, האם דרך המילים הוא פוגע ומעליב או מנחם ומרומם וכו'). 6 - העין השלישית -האם הוא מחובר לעצמו,מסוגל להפנים, להקשיב לאמת שלו לאינטואיציה ולדעת מה נכון לו ומה לא. מודעות פנימית, האם הוא פתוח או בעל דעות קדומות וביקורתי (רואה רק את מה שמוחשי) 7 - כתר - רוחניות, יכול להיות מסר אליו, מעצמו או מהמדריך הרוחני שלו. אולי מסר לגבי היעוד שלו. ביקשתי מחברה שלי שתעשה את הפריסה, אני אפרש אותה ואביא לכאן לשמוע דעתכם ופירושים נוספים.

הילולי, פריסה מקסימה, ../images/Emo51.gif

ברור לך שאני מאאמצת אותה, נכון
שוב

הילולי אני ממש המום כל הכבוד

השקעת מצאת תאמין. עכשיו עשית מהפריסה הזאת משהו הכי הכי את יכולה לקרא לה פריסת הילולי כי היא שלך לגמרי. נוסף על כך היא נהדרת. באהבה לך מיקי.

pocahontas2

New member
אהבתי מאוד את הרעיון ../images/Emo45.gif

והנה לך קישור לעוד חומר בנושא הצ'אקרות תודה על פריסה מעניינת!

h i l u l i

New member
תודה גלי../images/Emo39.gif

אמנם קראתי את ההודעה שלך אחרי שכתבתי את התוספות, אך בהחלט מענין ומעשיר. אני בכלל חושבת שאפשר לכתוב המון על הצ'קרות ולפתח את הנושא. בהסברים על הפריסה ניסיתי לקצר כמה שאפשר כדי שיהיה נוח וברור כשבאים לפרש (ועדין נראה לי שלא קיצרתי מספיק) קשה לי עם קיצורים כי הכל נראה לי חשוב
. אבל כל אחד כמובן יכול לקחת את הפריסה מנקודת הבנתו את הצ'קרות, ואין לי ספק שכל הסתכלות תביא עימה פירוש מענין. הילה

למעלה