פריסה קשה

the cheriot

New member
פריסה קשה

לילה טוב לכל דרי הפורום!
חברתי נמצאת במערכת יחסים. על פניו נראה שהכול הולך טוב, הוא גבר רציני והיא מרגישה שאיכפת לו ממנה. היא ביקשה ממני לפרוס לה משתי סיבות - זו מערכת יחסים ממרחק (גרים במרחק שעה וחצי נסיעה אחד מהשניה) וזה מכניס קושי ליחסים ביניהם וכמו כן למרות שהתקשורת ביניהם פתוחה והוא אומר שהוא רציני היא עדיין מוצאת את עצמה משקיעה זמן יקר בחשש ובדאגות בנוגע לקשר.
פרסנו בפריסת קשר בין אישי - מה הפוטנציאל הזוגי בין X לבין Y בשלושת החודשים הקרובים?
צד השואל - מלך המטות - יש בה התלהבות לגבי הקשר, היא זו שיוזמת וזו שדוחפת להתרחשויות בקשר.
הצד השני - השטן - זה קצת בעייתי לי כי אפשר להסתכל על הקלף ולהגיד שהוא מעוניין בה רק מבחינה מינית אבל מדברייה ומהיכרות שלי גם עם שניהם זה ממש לא העניין. יכול להיות שהוא מרגיש כבול קצת בקשר אולי חושש מהדומיננטיות שלה (שמתבטאת במלך המטות)?
מה עוזר - הקוסם - לדעתי הקלף מדבר על כך שיש בידיה את כל הכלים והיא עושה את כל הפעולות הנכונות, כמו כן זה יכול לרמז שקיים ביניהם קסם והיקסמות.
מה מפריע - האיש התלוי - התחושה שלה שהיא קורבן או תחושת ההמתנה התמידית (אולי בגלל המרחק הגיאוגרפי) פוגעת במה שקורה ביניהם.
פוטנציאל - הנזיר - מראה על הרבה חשבון נפש, אני לא יודעת להגיד אם זה ביחד או לחוד.
4 מתוך 5 קלפי הפריסה הם מהארקנה הגבוהה מה שמראה על אנרגיה רבה ביניהם ועל תהליך משמעותי שהם עוברים יחד. לדעתי העיצה הכוללת כאן אומרת שיש בידיה את הכלים ע"מ להוביל את הקשר ולעצב אותו ואל לה לשקוע בתחושות של וויתור וקורבנות, דבר שיביא אותה לחשבון נפש מיותר ואף להתרחקות ביניהם.

הפריסה הייתה לי מאוד קשה גם בגלל ההיכרות האישית שלי עם הנפשות הפועלות. אשמח לשמוע את דעתכם!

רשף כשף

New member
הי chariot

יכול להיות שהוא כבול למערכת יחסים אחרת?
האם הוא גרוש או פרוד כרגע?

במקרה כזה הקוסם מהווה המלצה להסיר את מחסום האשליה שהיא נמצאת בו, והתלוי יכול להמליץ על להפסיק להקריב את עצמה למענו, משום שהמצב אינו הדדי.

הנזיר אינו קלף זוגי, הוא קלף אישי של התבוננות פנימה, ומציאת התשובה מתוך התבוננות כנה ובלתי מתפשרת על האמת שלה.

ריבוי קלפי ארקנה בכירה יכול להעיד על תהליך נפשי שלוקח לו זמן להתהוות אצלה, נראה שיש לה קושי עם המצב, למרות החזות שלה, והחצנה של אנרגיות חיוביות בצורת מלך המטות.

בעקרון גם מלך המטות וגם השטן הם קלפים מאוד מיניים, לא רק השטן. נראה שהתשוקה משרתת את שניהם, אבל היא רוצה יותר מזה, ועל פנו לא נראה שיש לה את היכולת להתגבר על המכשול.

לדעתי ההמלצה כאן היא לקחת פסק זמן להתבוננות לפני שהיא מתקדמת בקשר.

the cheriot

New member
היי רשף,

הוא פנוי לגמרי, לא פרוד ולא גרוש וממה שאני יודעת ממנה לא כבול למערכת יחסים אחרת.
אני יודעת שהוא אמר לה שהחופש שלו מאוד חשוב לו והרבה פעמים ביחסים זוגיים הוא מפחד לאבד את החופש.

מה את אומרת? זה משנה משהו בנקודת מבטך?

the cheriot

New member
תודה רבה!

אני אעביר לה את התוספות שלך ונראה גם מה היא תחליט לעשות...

רשף כשף

New member
בהצלחה

idanmeri

New member
פירוש לפריסתך

4 מתוך 5 קלפים שהם מהארקנה הבכירה מצביעים על התהליך העמוק ועל השיעור הרוחני שחברתך עוברת בתוך המערכת היחסים הזו.
ניכר שהמרחק הגיאוגרפי לא פשוט עבור שניהם, ועם זאת, הוא מרגיש קצת קושי עם המרחק, והיא לעומת זאת יותר יוזמת ודוחפת אותו להיפגש ולקבוע,
אך לא תמיד היא מתחשבת בו שקשה לו להיפגש.
לדעתי עולה מסר מהקלפים שכדאי לה לנהוג בפחות אימפולסיביות, ולתכנן את המפגשים בשיקול דעת.
לגבי התלוי- נכון שהיא מרגישה קרבן בקשר, אבל יש גם נטייה לצפות ממנו ליותר ממה שהוא מסוגל,
ועליה לקחת בחשבון שעל מנת להצליח בקשר, היא צריכה להקריב מעצמה ולא לשבת רגל על רגל.
למשל, להקריב מזמנה הפנוי כדי להיפגש איתו, ולא לחפש תירוצים למה אין לה זמן, כו...
מה שעוזר לקשר זה היכולת שלה להקסים את הבחור, להיות רומנטית, למשוך אותו אליה,
והיא עושה זאת בטבעיות שלה- היא נשארת היא עצמה.
באופן כללי ישנה מיניות טובה בין השניים (השטן ומלך המטות).
ישנו פוטנציאל טוב להתקדמות הקשר, רק שעליה ליישם את זה בעולם החומר.
כשחברתך באה לשאול את השאלה, היא הגיעה עם חשש לגבי הקשר.
הנזיר מראה שהיא יודעת את התשובות. כל שעליה לעשות זה להתחבר לעצמה ולגלות את האמת הפנימית.
ברגע שתגלו סבלנות אחד כלפי השנייה- המצב ישתפר.
על מנת שהקשר יצליח, עלייך ללמוד לוותר על הרווקות.

בהצלחה

the cheriot

New member
מדהים איך למפרשים שונים יש נק' מבט שונות כ"כ!

לצערי גיליתי היום שהיא פרסה את הפריסה הזו ודומות במחשב לפני שהיא התייעצה איתי אז אני לא כ"כ יודעת אם להתייחס למה שעלה בפריסה הזו או לא...

בכל אופן תודה לכולם מקווה להעלות לכאן עוד פריסות מעניינות בקרוב!

the cheriot

New member
אני פרסתי לה בעצמי

אבל היא פרסה כמה פעמים לפני באותה שאלה באינטרנט
מה את אומרת<?

רשף כשף

New member
נראה לי שאין קשר בין הפריסות שלה לשלך

היא יכולה לבדוק עשרות פעמים, אבל אם הפריסה שלך נעשתה באנרגיות שלך כפורסת, ולכן לדעתי אין קשר בין הפריסות.
מהמקום שלך כיועצת, הפריסה שלך הכי נכונה לדברים שאת יכולה לומר לה.

the cheriot

New member
מצויין אם כך!

תמיד קשה לי להחליט מתי זה נחשב פריסות מרובות בנושא אחד.

אני גם שמחה שהעליתי את הפריסה כי מעבר לייעוץ שעבורה אני לומדת המון מהפריסה הזו.

נננ21

New member
עם כל הכבוד לאנרגיות האישיות של הפורס

זו בכל זאת תשובה עבור גברת x
ועבורה בלבד.
מכאן שגם פריסה חדשה שנעשית בידי זרים תהיה מורכבת יותר להבנה, עקב ריבוי הפריסות שלה.

רצוי להמתין שבועיים לפחות, ורק אז לפרוס מחדש (אם עדיין רלוונטי)
זו דעתי

רשף כשף

New member
שמחה על הדעה שלך

היכרות עם דעות, במיוחד כאשר הן מנוגדות לדעה שלי, זו דרך מצויינת עבורי להתפתח.

כנראה שבנושא הזה נישאר חלוקות

תגובה

השטן מעבר לדמות של משיכה, מעיד על מעט על הזנחה ברמה הבין אישית (קשה למסד אותו) לכן כאן הייתי אומר שכמו שהיא נותנת מעצמה לקשר היא צריכה לשים לב שהיא מקבלת חזרה
נוסף על כך הנזיר, מעיד על חשיבות הזמן כאן, לא למהר מידי עם הקשר (מלך המטות שיוזם) אלא דבר דבר להשקיע בביסוס שלו על מנת שלא תפגע.

נננ21

New member
ברוך הבא לפורום שלנו, רוני ש.

מלך המטות הנמהר אכן מנסה להאיץ בתהליכים, בעוד הנזיר מייעץ לה לסקור את המצב, להאריך את משך זמן הקמת היסודות של הקשר. וככל שתעשה זאת, השטן ילך וישנה את איכותו ויהפוך רגוע ומלא רגש.

פריסה גברית

בפריסה שפרסת נסתר הצד הנשי בקלפים- כל הדמויות גבריות.
יש רמז לצד רך באיש התלוי, אך הוא מגיע עם המלצה שכנגד.
בעוד הקלף שלה מעיד על כך שהיא עושה זאת מצידה בצורה מודעת, יתר הקלפים הם מהארקנה הבכירה, מצביעים על חוסר מודעות לתהליך שמתרחש.
יש כאן הרבה הסתרה, ושניהם לא משתפים במניעים שלהם.
נראה שהקשר לא בשל להתקדם בשלב זה.

למעלה