א ר י א ל 1 0 1
New member
פריסה קלטית
היי
עוד לא התנסיתי בפריסה קלטית. החלטתי לפרוס עבור עצמי בשאלה: איך ילך לי עם לימוד תחום הטארות בשנה הקרובה? הקלפים שיצאו לי: 1. נסיך המטות 2. 10 מטות 3. 2 גביעים 4. 3 מטבעות 5. 8 גביעים 6. ירח 7. מוות 8. 8 מטות 9. אס הגביעים 10. הקוסם טוב אז זה מה שהבנתי: נסיך המטות כקלף תומך מדבר על התנסויות חדשות. יצירת מרחב חדש עבורי שמקנה סוג של חופש. 10 מטות כקלף חוסם אומר שיש לשים לב שלא להעמיס על עצמי יותר מדיי עם הלימוד ולא להישאב תוך טוטאליות. קלף העבר מיוצג ע"י 8 גביעים מצב של כניעה, ויתור או חוסר התמדה. ההמצלה כאן היא להניח לרגשות העבר לפחדים ולבקורת הפנימית. להשקיע ולא לוותר הפעם. קלף ההווה (מס' 3 בפריסה) הוא זה אשר מדבר על דפוסים שליליים מהתת מודע. 2 גביעים: כאן יכולה לעלות מידה של פאסיביות. הקלף אומר צאי לחקור ללמוד להכיר את התחום ובהמשך גם לדחוף אותו=אותך. מה קורה מבחינה אוביקטיבית? = קלף 4 = 3 מטבעות. הערכה וגמול. את מתקדמת יפה למרות הנטיה לפאסיביות. מה הסביבה חושבת עליי: 8 מטות. זריזה, חדה, אסרטיבית. במובן הזה אלו יכולים מאוד לסייע בלימוד. מה הפחדים /התקוות שלי: קלף 9: אס הגביעים. אני מפחדת שדברים יתקעו לי מבחינת הלימוד אבל הקלף מראה על שחרור מתקיעות, התקדמות, זרימה. לכן אפשר להשתחרר מהפחד. לבטוח, להאמין (יכול לעזור לא להיתקע מלכתחילה ובמידה וכן, לדעת שהנושא ישתחרר). קלף 6: קלף עתיד 1/3 ראשון: הירח. תתמודדי עם מטענים רגשיים. אולי שקשורים בפחדים או חוסר אמונה או כחלק מתהליך הלימוד שיכול באופן טבעי להקיש על התפתחות פנימית ולכן להצפה של סוגיות כאלה ואחרות. קלף 7: עתיד 1/3 שני: מוות. שינוי גדול שיחול בעוד כ 4 חודשים. שיכול להעיד על פריצה או תפנית בתחום הזה מבחינתי. קלף 10: עתיד 1/3 אחרון: הקוסם. מה דעתכם על ניתוח הפריסה?
היי