פריסה קלטית

גם אני לא מת עליה

מעדיף הרבה יותר פריסת שאלה טובה. איך ילך לי עם לימוד תחום הטארות בשנה הקרובה? 1. קלף תומך, נסיך המטות = התנסות ושמירה על ראש פתוח. לעתים מתקשר ללימודים. 2. קלף חוסם, 10 מטות = עומס מערכתי. יש נטייה לעשות הכל לבד. בין השניים נראה לי כדאי לקחת בחשבון לעשות קורס ולהמנע לעשות הכל לבד.... 5. העבר, 8 גביעים = עזיבה של הדבר עקב רצון/צורך להתעסק בדברים אחרים, או חוסר סיפוק מהניסיון שהיה. 3. ההווה, 2 גביעים = קבלת תמיכה וסיוע, הדרכה. אם מדובר במשהו שלילי אולי הסתמכות יתרה על אדם אחר. 4. מבחינה אוביקטיבית, 3 מטבעות = יש עשייה טובה, התקדמות ממשית. 8. מה הסביבה חושבת עליי, 8 מטות = פעילות רבה, היפראקטיביות, כניסה פתאומית. יש כניסה טרייה ולכן יתכן כי הדברים עדיין לא הגיעו להתגבשות. 9. פחדים /תקוות, אס הגביעים = סיוע וחברותיות, רוח טובה ופתיחות. מצד שני, בלבול, חוסר התקדמות ממשית. 6. קלף עתיד ראשון, ירח = קשיים, הדברים לא מתחברים, לא הולכים כפי שאת מצפה. יש בלבול וכאב, חרדה, חוסר אמונה. 7. קלף עתיד שני, מוות = מוות של המצב כפי שהיה קודם, שינוי טוטלי עקב כניסה של אלמנטים חדשים, גישה חדשה. 10. קלף עתיד שלישי, הקוסם = יכולת, כיוון חדש. עשייה והוצאה לפועל. שמת לב שזה שלוש קלפים ארכנה גבוהה שבקלפי העתיד? התפתחות רוחנית חשובה

וואלה לא ראיתי, סחתיין על תשומת הלב ../images/Emo140.gif

אגב פריסות, איזה פריסות מנסיונך חשוב ללמוד? <בינתיים התוודעתי ל: SOS, עבר הווה עתיד, 3 קלפי מסר, הווה עיצה תשובה, פריסת שאלה, משולשי אהבה והקלטית.> האם יש עוד פריסות גדולות זולת הקלטית? ואגב.... אני שמה לב שאתם לא ממש מתלהבים מהקלטית.... למה בעצם? היא בעייתית? חסרונות? תודה וערב נעים

יש כמה גרסאות לקלטית

וזו אינה הגרסה הקלאסית המקובלת יותר. אישית גם ככה לא מת על הקלטיות, אני שואל בדיוק מה שאני רוצה לדעת בפריסות שאלה ואחרות. הקלטית כללית מדי לטעמי.... הפריסות המועדפות עלי: לייעוץ, פריסת הייעוץ שלי לניתוח זוגיות, פריסת ניתוח קשר בין-אישי מורחב לפריסות "כן/לא/משהו אחר" אני אוהב את פריסת משולש התשובה, אם כי היא קצת מורכבת למתחילים לשאלות כלליות, פריסת שאלה מעוצבת בהתאם לבדיקת התפתחויות כלליות לא צפויות (למשל פריסות חודשיות) אני עורך פריסות פתוחות ונותן לקלפים לספר סיפורים ביניהם לבין עצמם. אני לומד המון מהפריסות הללו.

למעלה