פריסה חדשה

ובגלל זה הוספתי את המשפט:

"ואחרי כל זה, אם לאנשים יש צורך לשאול שאלות כאלה ויש מי שמוכן לספק תשובות, אז למה לא?" אני גם מודע למגבלות שלי. המתנה שיש לי להציע היא שונה מהמתנה שיש למישהו אחר. לכן, אם הקריאות שאני עושה מכוונות לכיוון מסוים ומתאימות לצורה מסוימת של התבוננות על החיים הרי זה לא מפחית מהמתנה שיש למישהו אחר. המתנה של כל אחד שווה באותה מידה וחשובה עד אין סוף. כשכל אחד מאיתנו מהדהד וזוהר את מי שהוא כך זה עוזר לאחרים לגדול גם כן. לכן, חשוב שכל אחד יקח את הדברים למקום שמתאים לו עכשיו ואם למישהו זה לא מהדהד וזה לא מדבר הוא מוזמן להמשיך הלאה. אין יותר טוב, יותר גבוה או יותר חשוב כל אחד הוא עולם ומלואו. יום מקסים, שמח ואוהב מעוז

כוכב כפול היא פריסה מעולה לכל מערכת

יחסים. בין זוגית ובין שלא. מומלץ.

ואפשר כוכב משולש, מרובע, ועד כמה

שצריך. עשיתי פעם כוכב מחומש לחמישה בני משפחה. זה היה מרתק. גם מלמד.

אורי רז

New member
שברת את השיא שלי

המקסימום שעשיתי היה כוכב מרובע למערכת יחסים שבינו לבינה לבינו לבינה, ואם לא הייתי עושה את זה בשקט לידידה טובה שלי שקוראת בקלפים ובעצם עשתה איתי את הקריאה, לא יודע אם הייתי עושה את זה.

ב מ ב ו ש

New member
היא יכולה לחזות גם מערכת יחסים

שהיינו רוצים שתהיה? הבנתי שזו פריסה למערכות שקיימות ויש בהן עומק - ולא דווקא זוגיות

הפריסה טובה לכל מערכות היחסים.

בין אם לבתה, מעסיק לפקידה, חבר וידיד, לכל קשר אפשרי. אך כשלא מעניין אותי גורמים חיצוניים והשפעותיהם אני פורס כוכב זוגי בלבד. האמת גם כשאני סתם מתעצל ואין לי חשק להכנס לעומק.

צ ל י ל 8

New member
ואני חושבת ש..

פריסת שאלה כמו: מה X חושב עליי? היא בהחלט פריסה ממצה ונותנת הרבה.

צליל. פריסות שאלה הן דלות בעיני.

זה לא אומר שאני לא מלמד אותן. אך אין בהן הקשרים בין הקלפים בצורה מספקת. לדוגמה שלך. מה X חושב עלי? אקבל תשובה נחמדה אך לא אדע מה הוא מרגיש? מה הוא עושה (פעולה)? ומה מפריע לו אצלי? לכן אני מעדיף פריסות יותר מורכבות.

ב מ ב ו ש

New member
א. בטח רוצה דוגמא - תמיד

ושנית, פריסת הכוכב הכפול היא פחות עבודה עבורך? או שאתה עושה פריסה של צד אחד בלבד?

פריסת כוכב זוגי

הפריסה הזאת היא נמצאת למעלה תחת הכותרת "למה? לשואל אין קונפליקטים". יש שם הסבר לשאלתך.

מנסה פריסה...

קודם כל עולה בי השאלה האם רגש ומחשבה הם שונים ואיך מנסחים זאת בפריסה ? שנית, הפריסה שחשבתי עליה : שלוש עמודות : צד ימין עמודה גברית צד שמאל עמודה נשית והאמצעית מחברת בינהיים: 1 9 2 3 10 4 5 11 6 7 12 8 1-2) מה המחשבות של X לגבי הקשר ? 5-6) מה הרגשות של X לגבי הקשר ? 3-4) מה X מביא מהקשר הקודם? 7-8) לאין מוביל הקשר ? מבחינת האדם ? העמודה האמצעית לדוגמא 12 מביא לנו תשובה מסכמת לאין הקשר מוביל וטיב החיבור . וכך לגבי 9-12 . ניסיון ראשון למרות שהאהובה אלי הפריסה של מיקי הכוכב והמורחבת . לתגובתכם...

למעלה