פרינדשיפ.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

לא מדוייק..אני לא יותר מדי מבינה אבל..דירקט לינק זה אכן לינק ישר.. ואכן מבקשים לא לעשות את זה.. לא רואים את התמונה בעמוד בגלל שבעלי האתר חוסמים במכוון את הדיירקט לינק וזאת בכדי שאנשים לא יעשו את זה. אלה שמבקשים לא לעשות את זה לא יכולים לחסום את העמוד או שהם לא רוצים.. ולמה כולם עושים את זה? כאן הקטע שאני לא כל כך מבינה.. לכל אתר יש שטח איכסון ואממ נפח העברה או משו כזה..נפח ההעברה משקף [אין לי מושג איך><] את מספר הכניסות לאתר..אז אם למשל לאתר עם הגבלה ל100 כניסות בחודש נכנסו 100 אחרי עשרה ימים מתחילת החודש האתר נסגר עד לסוף החודש. אם את שמה לינק ישיר כל פעם שפותחים את התמונה ששמת זה לוקח מנפח ההעברה לאתר, כאילו נכנסו לאתר אבל בעצם לא נכנסו..וזה פוגע באתר. תחשבי שאם את שמה מתנה קבועה מדולרית, לינק ישר מהאתר שלה כל פעם שנכנסים לאתר שלך כאילו נכנסים לאתר שלה גם כן.
בכל מקרה..אז כן רוב האתרים לא מגבילים את ההעברה, יש אתרים שגובים על זה תשלום נוסף, יש אתרים שמונעים קישור ישיר [כשלא רואים את התמונה] בשביל לא לעקוף את נפח ההעברה שלהם..לכל אחד יש דרך להתמודד עם זה.
מקווה שהבנת משו..חצי מזה זה המצאות ממה שאני הבנתי ומהניסיון שלי עם אתרים.

Nagboom

New member
קווי מתאר 'בקשה!

אמממ... לעשות לדולי הזאת
קווי מתאר לשיער. צריך: פוני, וקוקו צידי בצד שמאל. כמו תסרוקת של שנות התשעים. 'בנתם מש'ו? ואם בא לכן גם להגיד לי מה לתקן, כי עדיין אי אפשר לשים את זה בשדח"ם.... לא בלי שיער.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהנה לך ../images/Emo13.gif.

נמ. תחלישי את הגוון של הצללה מתחת למכנסיים. אין לי כוח לתגובה מפורטת >< (שעה
.)

nitzanru

New member
המ...

יש לי קישור לPPKH, אם תגידי לי איזה בייסים את רוצה, אני יכולה לעשות לך קובץ.

Radio Joe

New member
I have a link, But this computer

SUCKS, so the site is not working. Whatever bases you have will be fine :]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifטיוט?../images/Emo12.gif

או משו בסגנון><

למעלה