פריחות של קיץ

shalgona

New member
מאיפה את קונה את כל

הפסלים האלו לגינה? תמיד במשתלות יש רק גמדים

ט ר י ל י

New member
ראיתי במשתלות כל מיני חיות

היה מבחר לא קטן של צפרדעים, חלזונות וכבשים בגן הוורדים ובגבעת ברנר קניתי צב חמוד

מייקלה1

New member
אני קונה בכל מיני מקומות ולא רק

במשתלות.לפעמים באייס והום סנטר ואפילו בחנויות של הכל בדולר. השתים שבתמונה המצורפת נקנו במשתלה,עכשו הסוקולנטים ששתולים בהן, צריכים לגדול ולכסות את קווי המתאר ואז זה יראה יפה יותר ולא בולט.

מייקלה1

New member
ביגוניה ירושלמית קשוחה

בת ארבע,שתולה בתוך סיר עוברת חורפים וקיצים, מתחת לברוש.

shlumbergera

New member
איזה יופי,בניגוד לפעמים קודמות

כמובן איזו ביגוניה זו? היא מיוחדת בקשיחותה או שיש לה אחיות?

מייקלה1

New member
תודה. ביגוניה פורחת-עד,ידועה

בקשיחותה .כמובן תלוי המיקום שבו היא נמצאת,יפה לה מפנה מזרחי עם חופת ברושים מגנה מעל. אחיותה,מהסוג של הדרגון והשיחיות יותר מועברות אצלי בחורף,לפרגולה מקורה ומגנה.

crazyflower

New member
אוהבת את ההפתעות שאת מפזרת

קומקומים צפרדעים כבשים האמת בדר"כ זה לא מדבר אליי אבל אצלך זה במין נונשלנט חינני ביותר מייקלה, אשמח לקבל עצה בנוגע לסוקולנטים - אם את זוכרת, רוקנתי עציץ מים ענקי אני הולכת להפוך אותו לגן סוקולנטים מיניטורים צריך מצע מיוחד? איך אדע שהמיניטורים שאקנה לא יהפכו לצמחי ענק? יש כאלה בכלל שנשארים קטנטנים?

מייקלה1

New member
לא משתמשת במצע מיוחד לסוקולנטים,

הוא צריך להיות מצע עם חילחול מהיר לרוב אני מערבבת מצע לעציצים, עם אדמת גינה כשבתחתית טוף גרוס קטן . לגבי "גן סוקולנטים בעציץ" ,כולם גדלים בסופו של דבר.אילו שנראים מלכתחילה גדולים, אצלי מקבלים עציץ בנפרד ואלו שנראים פיצפוניים,נשתלים עם עוד כמה, מקסימום אם אחד גדל מהר יותר מהשאר, אפשר להעביר אותו. כשהם כמה שמוגבלים בעציץ אחד, ההתפתחות מואטת,לדעתי.

צפנתי

New member
במלצר יש מלאן צוריות קטנות

נמוכות ומשתרעות. ממליצה, זה גם זול...נוסף לכל הצרות...(2.10 ש"ח)

fleur1

New member
../images/Emo45.gif

גם אני אהבתי את הפראיות משהו, עם נגיעות אישיות פה ושם...מקסים

YOYODIDU

New member
סיבוב כייפי מאד בגינה שלך.אהבתי

מאד את התחושה שלא עשו את זה שלשום.הצמחים ברובם תפסו את מקומם מזמן איך זה שהביגוניות אצלי מחזיקות גג 3 ימים?

מייקלה1

New member
תודה יויו.ביגוניות צריכות להתיבש

בין ההשקיות ולהיות ממוקמות בצל או חצי צל.

למעלה