פריחות של קיץ

barakd

New member
נו, למה לא אמרתן קודם שיש כמה צבעים

קרייזי, מה קניתי?

crazyflower

New member
הם לא ממוינים לפי צבעים

כל מה שקניתי יצא סגול על הפתקית בשתיל אם אני זוכרת נכון כתוב סגול או לבן עוד לא יצא לי לבן ושתלתי המונים מהם. איך היה רוג'ר?

barakd

New member
המופע היה פצצה ובמיוחד

במיקום שתפסנו. הלפני והאחרי לא היה מאד קל למפונקים כמונו. להקות החימום לא היו משהו ורק משינה הקימה את הקהל. חזרנו עייפים אך מרוצים.

עדנה4

New member
לגבי הטרכליום והשמש אז ככה:

בשמש ישירה, או במקום שיש הרבה שמש, הם שורדים גם את החורף. בצל, הם נעלמים בחורף וחוזרים שוב באביב. הגינה שלך מאוד יפה, ויש כל כך הרבה צמחים ופריחות. משהו! כל הכבוד.

מייקלה1

New member
כנראה שבאזור שלי מתאים לו להיות

בחצי צל.בחורף הוא לא נעלם,הוא רק נראה נורא אבל,לאחר גיזום באביב המוקדם הוא מתחדש ומשגשג. את השיח הראשון שגדל אצלי בשמש,העברתי לחצי צל מכיון שהוא סבל. תודה

crazyflower

New member
אין לי שמץ

נו גלי כבר... לט טוהבת חידות חוץ מהחלק שמגיעה התשובה

מייקלה1

New member
מקסימים הכוכבים , נכון?

וזה השיח,טרכליום. גדל אצלי מתחת לעצים עם ריפרוף של שמש בוקר,השיח הזה שבתמונה נבט מזריעה עצמית והועבר למקום הזה.

crazyflower

New member
מקסימים. מייקלה - 2 שאלות לי

בעניין הטרכליום - זרעים - הפרח כבר לא יפה, איבד את צבעו ונראה יבשושי - הגבעול בשרני לגמרי והזרעים לא ניתקים מהאשכול - נראה לך שכבר הבשילו? מועד זריעה - אפשר עכשיו? תודה

מייקלה1

New member
הזרעים צריכים להיות יבשים לגמרי,

אז הם ניתקים בקלילות ואת זה אני מפזרת במקומות שיש השקיה. אפשר לפזר עכשו זרעים שיבשו.

מייקלה1

New member
ובעציץ,נמצאות בשמש עד הצהרים,

סבלו מכויות על העלים כשהעברתי ממקום מוצל יותר, עכשו הן הסתגלו.

לִיאֲת

New member
כמו אצלי, ממש אפשר לראות את

הצמיחה החדשה שהתחילה, מן הסתם, לאחר ההעברה לצל. הגינה מקסימה, והפוקסיה נראית טוב. כדאי לך לשים כמה לבנים מתחת לעציץ שלה, להגבהה. אני משתדלת להגביה מאד - ממש עד גובה העיניים. אבל גם אם לא תגביהי מאד אני חושבת שכדאי להגביה מספיק עד שהענפים והפרחים לא ישתרכו על הרצפה. בעיני, זה הייתרון הגדול של גידול הפוקסיות בעציצים. שאפשר לנייד ולהגביה. תענוג של גינה, מייקלה. כרגיל.

מייקלה1

New member
תודה ליאת ../images/Emo13.gif

כרגע רוב הפוקסיות שנמצאות אצלי בצל עמוק עדין לא פרחו ואני שוקלת להעביר אותן למקום עם קצת יותר שמש.כמובן בהדרגה,שלא יקבלו כוייות
. אלו שמקבלות שמש בוקר מלאות בפרחים עם אחת ,מאד במקרה,אני עושה נסיון, היא נמצאת בתנאים של כמעט שמש מלאה ומענין אותי לראות איך היא מתפתחת ועוברת את הקיץ.

למעלה