פריז מהמבט שלי

arnolD boy

New member
אין באירופה קניונים!

ובכניסה למסעדות גם בישראל אין מאבטחים.

ne ro

New member
מצטער, אני לא מוצא קשר בין פיגוע

בתל אביב לבין מדריד.. עבורי אין בכלל קשר בין זה וזה. הטרור הפפלסטיני הוא טרור שמגיע לישראל כמדינה כובשת והוא לגטימי. לדוגמה: אני מגנה את פיגוע 11.9 כי הוא קרה בארה"ב. אבל מבחינתי אם מחר היה מחבל בשם אחמד שהיה בא עם מטוס ופוגע במגדלי עזריאלי הוא מבחינתי לחלוטין לגיטימי כי זסו זכותם המלאה של הפלסטינים להגן על עצמם מעול הכיבוש הישראלי.

a e q u i t a s

New member
כן כן בטח

ברגע שעושים הבחנה בין טרור טוב לטרור רע, אתה פשוט מאבד את המוסר ואת היגיון. כי אין רצח מוצדק ורצח לא מוצדק.

AlonGG

New member
אתה רציני?

טרור לגיטימי? אתה מופרע בנפשך? מה זה בכלל טרור לגיטימי, מי אתה שתקבע מה זה לגיטימי ומה לא? בעיני אל-קאיידה הטרור של 11/9 הוא האם אמא של הלגיטימי, מלחמת האיסלאם במערב. "זכותם של הפלסטינאים כעם כבוש" מאיפה הבאתה את החרטה הזה, מגידעון לוי או עמירה הס או אולי אבנרי (בטח אביך הרוחני). כאילו לא היו שיחות שלום, כאילו לא היה אוסלו וכאילו לא ניסינו כבר הכל, ואתה עוד מעיז להעלות על דל שפתך את המושג המחריד הזה "טרור לגיטימי". אני מציע לך להיבדק אצל רופא, קודם כל בדיקת עיניים אולי אתה לא רואה טוב מה קורה סביבך, אחר כך בדיקת אוזניים אולי אתה לא שומע את הדיבורים שלהם על השמדת העם היהודי כולו, ואם עדיין הכל תקין תפנה לאישפוז פסיכיאטרי קיימים לבעייה שלך היום טיפולים מאוד יעילים.

ne ro

New member
קודם כל- תנשום עמוק.

דבר שני- ישראל מעולם לא קיבלה על עצמה את הבנות ז'נבה! מי אמר או דיבר כאן על השמדת עם כלשהו?
הרי זו ישראל שבמשך שנים רבות כובשת ורוצחת וטובחת ונכנסת ודורסת והצבא הישראלי שוב רוצח פלסטינים חפים מפשע! אין דבר כזה "מלחמת האיסלם במערב"- כמובן שיש זרם מוסלמי דתי פנאטי באיסלם- ועדיין רוב המוסלמים- פשוט כמו רוב האנשים אינם ג'יהאדיסטים. מי דיבר כאן על אל קאעידה?
אני דיברתי על הפלסטינים! לא כל הפלסטינים הם דתיים קיצוניים, אבל בישראל הקיצונים שולטים!

AlonGG

New member
אתה בטוח שקראת את התגובה שלי

כי נראה לי שפשוט לא הבנת כלום. אני אמרתי השמדת עם? על מה אתה מדבר. "הצבא הישראלי רוצח פלסטינים חפים מפשע". מאיפה זה בא, יש לך עדויות (בטח מה שאתה רואה בתיקשורת). פה חוקרים כל מקרה לגופו , אם יש לך עדויות תתלונן. אתה דיברת על הפלסטינים וזכותם להפעיל נגדנו טרור לגיטימי, כדבריך. ואני שואל אותך שוב מי אתה שתגדיר מה זה טרור לגיטימי ומה זה לא. מה בדיוק ההבדל בין החמאס הג'יאד ואל-קאידה. לכולם יש אידיאולוגיה של רצח חפים מפשע השייכים לקבוצה אטנית מסויימת. אם לדעתך הצבא שלנו שייך לאותה קטגוריה אני מציע לך לקום וללכת מפה כי גם אתה טרוריסט. אתה ושכמותך מחלישים פה את העם גורמים לאכזריים שבאויבנו להרים את הראש ונותנים לאנטישמיות הבנלאומית לפרוח.

ne ro

New member
לא דיברתי על החמאס.

אבל מבחינתי יש בהחלט הבדל בין חמאס לבין אל קאעידה! הג'יהאד האיסלמי ארגון טרוריסטי ג'יהאדיסטי שדומה לאל קאעידה. אבללחמאס אין אותן עמדות כמו לאל קאעידה. אני ממליץ לקרוא קצת יותר בנושא. עובדה שחמאס לא ביצע אף פעם פיגוע טרור מחוץ לישראל.

a e q u i t a s

New member
נכון ולא נכון,אבל חמאס עדיין א.טרור

זה שחמאס מעולם לא ביצע פעולות טרור מחוץ למדינת ישראל זה נכון, אפרים הלוי, ראש המוסד לשעבר, תולה תקוות גדולות בחמאס, מאפייני האידאלוגיה שלו הם שונים מאירגוני טרור גלובליים ואזוריים אחרים, כמו חיזבאללה, אל קאידה וגמ'עייה אל איסמאלמיה וכו... אני מאמין שעם חמאס אפשר לדבר, אבל אני לא מסכים איתך לגבי קביעתך שחמאס הוא לא אירגון טרור... חמאס הוא אירגון טרור לכל דבר, כל אירגון שחורט על דגלו הרג של חפים מפשע מתוך כוונה להשיג הישגים פוליטיים זה טרור! נכון הוא יותר פוגרסיבי מאירגוני ג'האד אחרים, אבל עדיין הוא טרור לכל דבר.

ne ro

New member
אלוהים לא קיים

ןגדר ההפרדה הטרוריסטית והמחסומים בהחלט לא עושים שום דבר נגד הטרור. אם כבר, רק מסלימים את האלימות.

ne ro

New member
חוץ מזה..

לישראל יש זכות להגן על עצמה מפני פיגועי התאבדות- אך כמובן הצבא הישראלי יותר רוצח פלסטינים חפים מפשע מאשר מגן על תושבי ישראל.
()())()()()

למעלה